Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

özkan

belki çalışıyolardır tamam ama fedakarlık yaptıklarını sanmıyorum..ilk transferine yeşil kazakla imza attıran adamlarmı fedakarlık yapıyor ?

Küçük bir örnek;karşıdaki insanın tutumu ne olur yeni geldiğin bir ortam,koca samsunspor ve imza atarken yanında kravatsız,ceketsiz,gömleksiz bir yönetici..Ciddiyet sıfır..

Açıkçası olursa olur suyu olmazsa peynir suyu şeklinde çalıştıklarına dair duyumlar var.

Akyol

Alıntı yapılan: Turuncu - 30 December 2011, 18:03:54

Bir süredir İstanbul'da bulunan Kabze bonservisini almak için Fransa'ya gitti. Golcü futbolcuya Samsun, Karabük ve G.Birliği'nden resmi teklif geldiği öğrenildi.

www.sporx.com

Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama yaklaşık 1-1.5 ay önce hatırlıyormusun atakuma giderken arabada demiştim al Hasan Kabze'yi diye nostradamus muyum neyim :D

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: özkan - 30 December 2011, 18:04:53
belki çalışıyolardır tamam ama fedakarlık yaptıklarını sanmıyorum..ilk transferine yeşil kazakla imza attıran adamlarmı fedakarlık yapıyor ?

Küçük bir örnek;karşıdaki insanın tutumu ne olur yeni geldiğin bir ortam,koca samsunspor ve imza atarken yanında kravatsız,ceketsiz,gömleksiz bir yönetici..Ciddiyet sıfır..

Açıkçası olursa olur suyu olmazsa peynir suyu şeklinde çalıştıklarına dair duyumlar var.

Haklısın o konuda, ama ben Murat Ceylan imza atarken yanında bulunanların her ne kadar makamına baktığımızda kulüpte yetkili kişiler olarak görünselerde pekte söz sahibi isimler olduğunu düşünmüyorum, şu an takımda yönetici sıfatını, ağırlığını kaldırabilecek saysak 3 isim zor çıkar, Samsunsporun tüm işlerinden Adnan Sezgin sorumlu diğerler yöneticilere, adı geçen oyuncuları basketçi diye yuttururuz o derece futboldan uzak tipleri var. Bakalım top Adnan Sezginin elinde kurtulursakta, düşersekte onun sayesinde olacak.

çamot_55

zaten mantıklı düşünürsek yönetimden futbol adına is biterecek bir isim yok bu yüzden adnan sezgine güvenmek zorundayız.başkanda maddi anlamda hertürlü fedakarlığı yapıyor ve bu anlamda yalnız.çünkü sadece kazım baskan para veriyor..

55__Gurbet__55

AlıntıSamsunspor, Holosko ile ilgileniyor mu?
30 Aralık 2011 Cuma 15:33

Bugün basında çıkan "Samsunspor'un aklı Holosko'da" haberinin ardından ulaştığımız Samsunspor Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Yılmaz'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;

" Şu anda Holosko için Beşiktaş Kulübü ile bir görüşmemiz olmadı. Bu yönde de bir çalışmamız yok. Olmayan bir şey için de yorum yapmam yanlış olur. Beşiktaş'ın bazı genç oyuncuları ile ilgileniyoruz ama isim vermem şu an için yanlış olur. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

http://www.haber1903.com/futbol/samsunspor-holosko-ile-ilgileniyor-mu-h8443.html

LisandroLopez

özkan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 December 2011, 18:18:34
Burak Kaplan.
Kardeşim fikrine saygım var,ama kiralık oyuncularla hele hele genç oyuncuları kiralamak fikrine karşıyım verimlilik açısından.Buda nacizanebenim fikrim  ;)

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 December 2011, 18:18:34
Burak Kaplan.

Almanya´da yildiz adaylarindan biriydi. Yetenekli birisi ama karekter´i pek iyi degilmis diye duydum.

LisandroLopez

Karakterini bilemem, kiralık oyuncularla nereye kadar gider onu da bilemem,
ama çok yetenekli bi oyuncu izlenimi verdi bana bu zamana kadar oynadığı tek maç olan Samsunspor maçında..

FaTiH_HaN

2009 dan itibaren fm nin her versiyonunda ilk transfer ettiğim oyuncu  :) Ama bizim maç hariç izlemişliğim yok, bize uzaktan attığı şut dışında  pek fikir sahibi olabileceğimiz hareketi olmadı..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 30 December 2011, 18:25:08
2009 dan itibaren fm nin her versiyonunda ilk transfer ettiğim oyuncu  :) Ama bizim maç hariç izlemişliğim yok, bize uzaktan attığı şut dışında  pek fikir sahibi olabileceğimiz hareketi olmadı..

Bir maçta şans buldu oda bizim maçtı zaten.. Bilekleri yumuşak..
Forvet arkası ve oyun kurucu olarak düşünebiliriz.En azından iyi bi alternatif olur hücumda

Gaziosmanpaşalı3455

nedir bu kiralık sevdası:? :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x((takımın alayı kiralık oldu bunlarmı takımı kümede tutar....koskoca bir YALAAAANNNNNN......................

55__Gurbet__55

Burak Kaplan kiralik gelmez. Muhtemelen takas olarak kulanmak isteyecekdir Besiktas Kemal karsiligin´da. Burak´in Besiktas´da bir gelecegi oldugunu düsünmüyorum 2 sene sonra bir Anadolu takimina haber olmadan transfer edilir. Besiktas klasigi iste.

LisandroLopez

Beşiktaş Kemal i alıp ne yapcak kardeşim Egemeni Sidneyi Toramanı Sivok u.. Ersan Adem Gülüm de iyileşti..

FaTiH_HaN

Aslında kümede kalmak adına yüksek maliyetli transferler yapmaktansa kiralık olarak katkı yapabilecek oyuncuları takıma kazandırmak daha mantıklı, etekler tutuştu 2-3 oyuncu alıp yıllık 2 trilyon paraya anlaşırız, sezon bittikten sonra bu sözleşmeler maddi olarak elimizi kolumuzu bağlayabilir ve bir dahaki sezon kurulacak takım için handikap oluşturur, bize günü kurtaracak isimler lazım bana kalırsa. Seneye zaten takım baştan kurulacak uzun sözleşmeli, yüksek maliyetli adamları almak ileriye dönük bakıldığında pekte mantıklı gelmiyor bana.