Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 29 December 2011, 14:50:07
Gelecek olan forveti çok merak ettim ama daha çok merak ettiğim, ismini duyduğumuzda google dan aratıp kaç gol atmış hangi takımda ne kadar süre almış diye bakacak mıyız, yoksa bilindik bir isim mi? bu kadarını paylaşmanızda bir sakınca var mıdır Mehmet abi?

sabır Allah sabır inşaallah değecek diyelim dua edelim.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: celebi - 29 December 2011, 14:59:24
sabır Allah sabır inşaallah değecek diyelim dua edelim.

İnşallah  1dk!!!

ercan0655

olcan 3250 euro ve sezer badur karşılığı ts'de

çamot_55

arkadaşlar az önce başkanla yapılan görüşmeye şahidim.baskan çok uğraşdıgını şuan benden isim istemeyin çünkü herkes bir taş koyuyor dedi çok uğrasıyoruz.4 veya 5 ismi kariyerli kadrumaza katacağız ama anlaştığımız isim sorma dedi.bobo daki gelişmede 6 aylık 1 trilyon (500 peşlin ettiğimiz teklif bekliyoruz dedi.

çamot_55

artı başkanımız bana isim sormayın dedi ben ismlerden anlamam dedi.isimler adnan sezgin de arkadaşlar...

55_samsun_55

vuww paraya bak.500 peşin bobo senin oh ne ala

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: çamot_55 - 27 December 2011, 12:31:07
arkadaşlar inşallah son dakikada bir terslik olmazsa şu an itibari ile ahmet cebe ve bobo bizde...

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 14:07:00
sevgili arkadaşlar bir aksilik olamzsa fulhamdan dickson etuhuda artık bizde........

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 14:17:48
etuhu bitti.boboda bir aksil çıkmazsa bitti....

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 16:08:58
arkadaşlar bobo bizde diyorum rahat olun..basına bakmayın siz.rahat olun.menejerinin parası ödenmiş.sadece ertuğrul hoca biraz işi karıştırıyor...yoksa imza atılmıştı.daha önce boboyla çalıştığı için sürekli  arıyor telefonla biraz sabır.

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 17:46:06
arkadaşlar bobonun anlaştığı kulüp biziz.ancak biraz sabır göstermeliyiz.çünkü bursaspor ve ertuğrul süreli fiyat yükseltiyor.onlar anlaştık diyor neden bobo peki açıklamıyor ben bursayla anlaştım diye.çünkü bizimle anlaştı.fakat bursa çok zorluyor.inş. bobo bizim olacak.

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 16:10:48
ve az önce tekrar teyit ettim bursaya imza attı falan diyor diğer basın organları inanmayın..etehuda bu akşam muhtemelen istanbulda...

Ustam, senin iyi niyetinden şüphem yok ama bence birileri birilerini kandırıyor.
Bobo ile ilgili hiç bir teklifimiz olmadı diyorum, bambaşka bir isimle anlaştık.
Hem  bak daha önce anlaştık, parasını aldı falan demişler sana, yok yöel birşey. Etuhu da yok, Ahmet Cebe zaten gitti Akhisar'a...

FaTiH_HaN

6 aylık 1 trilyon  .:.:. senelik 2 trilyon  ??? bence daha yükseğini veren olmaz, biz yapılabilecek en afaki teklifi yapmışız, bobo olayı doğru ise.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 29 December 2011, 15:38:35
6 aylık 1 trilyon  .:.:. senelik 2 trilyon  ??? bence daha yükseğini veren olmaz, biz yapılabilecek en afaki teklifi yapmışız, bobo olayı doğru ise.

Yanılmıyorsam bursa 2 senelik 2.8 milyon euro veriyo hocam...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 29 December 2011, 15:40:16
Yanılmıyorsam bursa 2 senelik 2.8 milyon euro veriyo hocam...

O zaman gitsin Bursaya biz bankasyadan süper lige çıkarken o kadar para harcamamışızdır  :)

Serkan

aynen abi seni iyi kandırıyorlar önce parasını verdik şimdi teklif bekliyoruz zaten çelişiyor ifadeler; umarım daha iyisini bulabiliriz...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 29 December 2011, 15:42:53
O zaman gitsin Bursaya biz bankasyadan süper lige çıkarken o kadar para harcamamışızdır  :)

:D:D Aynen katılıyorum :D

Uğur Yıldız

yine transfer yok finallerime çalışamıyorum 10 dk da bir siteye girmekten kanser oldum kazımmm başgaan !

Kodalak

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 29 December 2011, 15:47:12
yine transfer yok finallerime çalışamıyorum 10 dk da bir siteye girmekten kanser oldum kazımmm başgaan !

boşver sen herşey olacağına varır derslerine çalış ,  :-X

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Kodalak - 29 December 2011, 15:49:22
boşver sen herşey olacağına varır derslerine çalış ,  :-X

Çalışılmıyo hocam bende aynısını yaşıyorum :D:D