Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: seko - 29 December 2011, 13:43:14
Obafemi martins'mi yoksa  :D :D
O iş bitti  Martins şuan tesislerde zaten ;) biz diğerini merak ediyoruz!

Akyol

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 29 December 2011, 13:45:01
O iş bitti  Martins şuan tesislerde zaten ;) biz diğerini merak ediyoruz!
Hapay: Martins tesislerde 2 nolu sahada enine takla atıyormuş...  Ne gülmüştüm yaa  :D

55__Gurbet__55

Mehmet hocam son bi soru. Simdi bizde ismi ögrendigimiz zaman woooow cüüüüüüs yuuuuuuuuh hadi canim mi diyecegiz.

Shane_Falco

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, Gökhan Emreciksin ile yeniden anlaşmaya vardı.

29 Aralık 2011 Perşembe - 09:44
Sporx.com
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor sözleşmesi sona eren Gökhan Emreciksin ile anlaşmaya vardı.

Transfer yasağı nedeniyle transfer yapamayan Konyaspor'da bu sezon Bank Asya 1. Lig'de oynadığı futbolla tekrar Süper Lig kulüplerinin transfer listesine giren Gökhan Emreciksin takımıyla sözleşmesini sezon sonuna kadar uzattı.

Süper Lig'den Kardemir Karabükspor, Orduspor, Samsunspor başta olmak üzere bir çok takımın istediği Gökhan Emreciksin Bank Asya 1. Ligde ilk yarı 12 karşılaşmada forma giymiş ikide gol atmıştı.

Lusage

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2011, 13:35:50
Söz verdiğim için isim açıklayamam, anlayışınıza sığınıyorum.

Abi söz vermesende açıklamamak en iyisi. Pierre Webo ile önce Eskişehir ilgilendi Webo Istanbul BB'ye gitti. Spas Delev ile önce Antep ilgilendi sonra Mersin araya girdi. Transfer olmadı. Murat Ceylan'ı önce biz istedik. Daha sonra Mersin devreye girdi. Allahtan Antep başkanı delikanlı adammış ki sözünü tuttu bize geldi. Halil Altıntop Eskişehir'i gezdi dolaştı sonunda gitti itoşla imzaladı. O yüzden isim zikredersek kesin birileri araya girer fiyat yükselir 3 kurusa alacağımız adamı ya 5'e alırız yada Eskişehir'ın yaptığı gibi uzaktan aval aval bakarız.

Ertuğrul Sağlam

Hırvatistan'da oyuncu izledi

Ara transferi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Samsunspor'da Hakkı Bayrak, teknik direktör Vladimir Petkoviç'in raporu doğrultusunda Hırvatistan'a gitti.

Burada Dinamo Zagreb'te forma giyen orta saha ile bir forvet oyuncusunu takibe alan Hakkı Bayrak, iki futbolcuyu alıcı gözüyle izleyen Hakkı Bayrak, bol bol notlar tuttu. Bu oyuncuyla ön görüşme de yapan Hakkı Bayrak'ın konuşulanları yönetim kuruluna bir rapor halinde sunduğu iddia edildi.

DENGE

Bakalı bizim ajanlar nasıl iş çıkaracak. :)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 29 December 2011, 14:09:48

Hırvatistan'da oyuncu izledi

Ara transferi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Samsunspor'da Hakkı Bayrak, teknik direktör Vladimir Petkoviç'in raporu doğrultusunda Hırvatistan'a gitti.

Burada Dinamo Zagreb'te forma giyen orta saha ile bir forvet oyuncusunu takibe alan Hakkı Bayrak, iki futbolcuyu alıcı gözüyle izleyen Hakkı Bayrak, bol bol notlar tuttu. Bu oyuncuyla ön görüşme de yapan Hakkı Bayrak'ın konuşulanları yönetim kuruluna bir rapor halinde sunduğu iddia edildi.

DENGE

Bakalı bizim ajanlar nasıl iş çıkaracak. :)

izleme modundayız hâlâ  :rulet:

GökhanÇağlar

adam gibi transfer yapılsın da,biz beklemeye razıyız.bu adamlar ligin ilk maçında oynayamayacaklar zaten.

pitbul055

Sitenin eski üyelerinden sayılırım.Açılan bir transfer sayfasına ilkkez yorum yazıyorum.Olabilme ihtimali yüksek olduğu içinde burada paylaşmak istedim.Fenerbahçe eğer bir golcüyle anlaşırsa Henri Bienvenu'yu bize kiralıyacak diye duydum.Artık nekadar doğru nekadar yalan bilemem.Ciddi anlamda ilgilendiğimizi duydum ve Fenerbahçenin golcü transferi gerçekleşmediği içinde çarşamba gününden sonraya kalmış.Henri Bienvenu Penkoviçinde eski öğrencisi.Bu yüzden olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.

korayx

Transfer işi Hakkı Bayrak'a kaldıysa yandık demektir. Bir de Petkoviç'in raporu doğrultusunda gitmiş.Allahım ne günlere kaldık. Bari googleye "FM 2012 Genç Yetenekler" yazıp futbolcu arasalardı..

korayx

55.hakan

Alıntı yapılan: AntZ - 29 December 2011, 13:33:17
Hocam Olcan dedinde dünden beri aklıma takıldı, başkanın açıklaması var transferde para geçmiyor, talip olduğumuz oyunculara karşı oyuncu veriyorlar, takasla dönüyor transfer diye. Aklıma gelen takas birtek Olcan transferinde kullanılan Sezer Badur var. Olcan'a mı talip olduk başkan? Başka takasta kullanılan oyuncu aklına gelen var mı? Ya da 4 takımdan kimi isteseler karşılığında Kemal'i mi istiyorlar?
Antep rakibi olan bir takıma en iyi futbolcusunu vermez bence ama takasla transfer işleri oluyordur bence de.

ercan0655

bomba gol gol gol vureyo vureyo  dahdadan döneyoo  :deli:

FaTiH_HaN

Gelecek olan forveti çok merak ettim ama daha çok merak ettiğim, ismini duyduğumuzda google dan aratıp kaç gol atmış hangi takımda ne kadar süre almış diye bakacak mıyız, yoksa bilindik bir isim mi? bu kadarını paylaşmanızda bir sakınca var mıdır Mehmet abi?

samsunlugurbetci

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 29 December 2011, 13:39:29
Hocam yerli ise böyle yap :ok
Yabancı ise  böyle yap :--*
Türkiye'den yabancı ise  :kanka:

yorum beni çok güldürdü :)
İnşallah bi iki gün içinde golcü gelir. Takıma acil golcü lazım zaten.