Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: Kaya - 28 December 2011, 01:11:12
   Hürriyet transferini istemediğini onun yerine daha önce İsviçreden tanıdığı bir ortasaha oyuncusunu istediğini duymuştuk Petkoviç'in. İnternet üzerinden kendim ufak çaplı bir  araştırma yaptım.

Tamamen tahmindir büyük ihtimalle buna benzer bi yabancı alacağız.

http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=48883&season=2011%2F2012

Fulham olayı doğru bende Fulham'dan bir oyuncu gelecek haberini almıştım.Hatta dün gece araştırmış üstteki  daha önce İsviçrede oynamış Kasami ismini paylaşmıştım.Etuhu gelir mi gelse keşke diye de bir abimle muhabbet etmiştik.İnşallah olur.Dünya kupası oynamış,premier lig oyuncusu
http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=26388&season=2011%2F2012

kýzýlyýldýz55

daha 19 yaşında ingiltere italyada oynamış

lucarelli

ETUHU Fulham Record
Season   League   FA Cup   Carling Cup   UEFA   Total
   App   Goals   App   Goals   App   Goals   App   Goals   App   Goals
2011-2012   15   0   0   0   0   0   12   0   27   0
2010-2011   28   2   1   1   2   0   0   0   31   3
2009-2010   20   0   3   0   0   0   17   3   40   3
2008-2009   21   1   4   0   0   0   0   0   25   1

Adam bu yıl 27 maç yapmış, Bu adamı vereceklerini pek sanmıyorum.

Jnr.Serkan

Bobo Bursaspor'a evet dedi. Menajeri Figer ile bonservis (imza parası) pazarlığı devam ediyor @BursaTVSpor

Bize geleceğine hala ihtimal vermiyorum.Bizimle adı geçmese başka takıma gitmesi koymazdıda,bu kadar dillendikten sonra tekrar bir Türk takımında oynaması zoruma gider

ugrass

KAPTAN HÜRRİYET DE GÖÇÜYOR
Öte yandan, sözleşmesini fesih edenler kervanına Serdar, Özden, Theo, Tısdell, Özgür, Murat, Uğur, Kaan, Güven, Umut ve son olarak Kaptan Hürriye de katıldı. Muhammet, Ediz, Aydın ve Mehmet'in de fesih hakkı elde ettiği fakat henüz işlem yapmadıkları belirtildi. Bugüne kadar alacakları için Ankaragücü Kulübü'ne İhtar çekmeyen Ergin Keleş'in de bugün kulübe ihtar çektiği ve yasal bir aylık süreyi başlattığı öğrenildi.

aslında ankaragücünden edizde düşünülebilir.

Lusage

Alıntı@UzunPaslar Serdar Ozkan'in Bursa'ya gidecegi soyleniyor, İsmail Haktan da Samsun'a kiralanabilirmis.

55_samsun_55

ediz orduyla anlaşmış ayrıca bu etuhu da diz problemi olmuş transfermarkta öle görünüyo.diz işi kötü

ibo055

holosko ile anlaşma bitmiş bugun samsuna geleçek diye duyum aldım saglam  arkadaşlar
ayrıca ankaragücünden 4 kişyle görüşmeler sürüyormuş  

engin55

Bobo bitti diyen arkadaşlar. Bitti de niye imza atmıyor. Bizle adı bile anılmıyor sürekli bursayla adı anılıyor

celebi

kuzey55

Demek ki bobo bursaya gidecek holosko bize gelecek :( :(

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: celebi - 28 December 2011, 15:45:09
çamot neredesin çamot

yetiiiiiişşşşş ortalık karıştııı  ;D

celebi

ya ben değil çamot imza atmadığı sürece kimseye inanmıyorum maalesef

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: ibo055 - 28 December 2011, 15:42:16
holosko ile anlaşma bitmiş bugun samsuna geleçek diye duyum aldım saglam  arkadaşlar
ayrıca ankaragücünden 4 kişyle görüşmeler sürüyormuş 
ankaragücünden Tisdell vardır inşallah listede.

cem