Sizce? (Puan hesabı)

Başlatan s_uzunkaya, 25 July 2007, 10:39:37

« önceki - sonraki »

veis

busene ilk 6 da olucak bu takım inşallah ama parasızlık belimizi bükmezse.hazırlık maçlarını pek fazla takmıyorum çünkü hep denemedeki adamlar oynuyor enazından bu takımda kenan serkan  cancaner feridun sinan gibi adamlar oynamaya başlayınca dahada saglam oluruz.ama işte herşey bi orta saha ve kalecide bitecek gibi duruyor.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"busene ilk 6 da olucak bu takım inşallah ama parasızlık belimizi bükmezse.hazırlık maçlarını pek fazla takmıyorum çünkü hep denemedeki adamlar oynuyor enazından bu takımda kenan serkan  cancaner feridun sinan gibi adamlar oynamaya başlayınca dahada saglam oluruz.ama işte herşey bi orta saha ve kalecide bitecek gibi duruyor.

Veis çok doğru söylüyorsun gençlerde tecrübelilere ayak uydururlarsa en azından Allahın izniyle ilk altı şansımız çok yüksek

Samo55

Alıntı yapılan: "veis"busene ilk 6 da olucak bu takım inşallah ama parasızlık belimizi bükmezse.hazırlık maçlarını pek fazla takmıyorum çünkü hep denemedeki adamlar oynuyor enazından bu takımda kenan serkan  cancaner feridun sinan gibi adamlar oynamaya başlayınca dahada saglam oluruz.ama işte herşey bi orta saha ve kalecide bitecek gibi duruyor.

katılıyorum kardeş... geçen sene ligin en iyisiydik en iyi kadro bizde vardıda ne oldu? bu kadroyla denıyelım , 2.lig bu hiç birşey belli olmuyor arkadaş bu işlerde en kötü takım bile şansa 6 ya gırıp çıkabılıor.... geçen seneye göre daha umutluyum....

veis

bu iş gerçekden yürek işi sahada basan canını dişine takan yüregini nefesini ortaya koyan süperlige bizden çok inanan 10 tane adam bile süperlige çıkar.yeterki taraftardaki samsunluluk ve samsunsporluluk duygusu olsun.

MeL_55

samsunspor0-4 karısyaka samsunspor0-4 adanademırspor

ligde 18. 0 puanlan

erkan55

celebi

Alıntı yapılan: "MeL_55"samsunspor0-4 karısyaka samsunspor0-4 adanademırspor

ligde 18. 0 puanlan

Melih ne yaptın ya Böyle ümitsizlik yakışmıyor bize.

maço

bu sene ınsallah 6ya kalırız ama mantıklı dusunmek lazım mıllet ne transferler yaptı yedekte oturtmak ıcn bıle transfer yaptı sadece futbolcu olarak degıl hoca olarakta saglam gelıyolar.ksk eses kocaelı sakarya antalya herzaman 6ya kalan altay .... malesef bunlar dogru ınsallah hepımızın gonlunde gecenler olur

celebi

İnşaallah kardeşim inşaallah.

veis

busene bu takım celilin ve saglam 3 tane daha adamın katılımıyla kimseden eksigi kalmaz ve süper lige çıkar ama transferde nokta vuruşu yaptık yaptık yapamadık bidaha imkansız.

ramco25

puan hesabı iseeee   eeeeeeeee
her mac 3 puan dersek  34 mac
102 puan derim ben
:)))))))))))

s_uzunkaya

bende fazla şirinlik yapıyorsun, derim :))

veis

ilk 2 ye girebilecek veya playofa kalacak herpuana olur diyorum.ama puan hesabı yapamıyorum çünkü iç sahada başarı namına hiçbişey yok bu takımda.

celebi

BU sene olur veis inşaallah.

ramco25

Alıntı
ramco 25 ne demiş
puan hesabı iseeee eeeeeeeee
her mac 3 puan dersek 34 mac
102 puan derim ben

Alıntı
slazenger ne demiş
bende fazla şirinlik yapıyorsun, derim )

rüyamda gördüm türkiye'de bir ilk 34 mac 102 puan
bi gercek olsaaaaaa
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: