Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunmania

beyler başlığı ara transfer, ara transfer geyik olarak ikiye ayırmayı teklif ediyorum. Her yeni mesaj gördüğümde hayal kırıklığına uğruyorum da. Kimse yanlış anlamasın ama harbiden bunalmış durumdayız bu dar zamanda zaten.

Desiqner

Hocam bunalmak ne kelime Bobo gelecek diyorlar seviniyoruz.Twitter'a giriyorsun Bobo ile ilgilenmediğimiz bile yazıyor.Yarına kadar ne yazsak boş o yüzden en iyisi uyumak galiba.Hayırlı geceler herkese...

babasamsunlu

Abi sen nöbete mi sin şuan :) gergin gördüm seni :D

samsunmania

Alıntı yapılan: Desiqner - 28 December 2011, 01:43:33
Hocam bunalmak ne kelime Bobo gelecek diyorlar seviniyoruz.Twitter'a giriyorsun Bobo ile ilgilenmediğimiz bile yazıyor.Yarına kadar ne yazsak boş o yüzden en iyisi uyumak galiba.Hayırlı geceler herkese...

iyi geceler kardeşim.

samsunluhakan

bugündende bişey çıkmadı neyse hadi iyi geceler

Desiqner

Twitter'daki son muhabbette Kemal Tokak trabzon'a 4 yıllık imza atıyomuş :D:D

AntZ

Alıntı yapılan: Desiqner - 28 December 2011, 01:49:15
Twitter'daki son muhabbette Kemal Tokak trabzon'a 4 yıllık imza atıyomuş :D:D

3-4 gün önce yazmışlardı, taraftar uydurması gibi duruyor  ;)

baha55

iyi geceelr yARIN BÜYÜK GÜNNN... :holey:

ChucKeR

Alıntı yapılan: AntZ - 28 December 2011, 01:50:03
3-4 gün önce yazmışlardı, taraftar uydurması gibi duruyor  ;)

umarım uydurmadır. bende duydum piotr brozek sapara ve 1.5 m euro karşılığında diyorlar.

kumköylü ahmet

samsunlugurbetci

Alıntı yapılan: ChucKeR - 28 December 2011, 02:40:29
umarım uydurmadır. bende duydum piotr brozek sapara ve 1.5 m euro karşılığında diyorlar.

abiler benim duyumuma göre de yarın gaziantepspordan 2 oyuncu trabzonsprdan da iki oyuncu gelecekmiş.

Chuckerin duyumu ile benim duyumum ortak. Allah ım sakın böyle mallık yapmış olmasınlar. Kemal giderse mahvoluruz
biz. Canla başla savaşan nadir oyunculardan. İnşallah olmaz Allah nasip etmesin KEmale ts forması giymeyi

ahmetsefa55

adana ya bağlanmamız lazım bu gibi durumlarda...
beşnumara sendeyiz ?

AntZ

28 December 2011, 03:13:49 #1002 Son düzenlenme: 28 December 2011, 03:17:53 AntZ
Herkes sorun gol atamamız desede Ankaragücü'nü saymazsak ligin en çok gol yiyen 3. takımıyız. Kendimizi kandırmayalım defansımızda berbat. Bir tek Kemal idare eder ama o da 5-6 milyon TL lik yıldız değil. 1,5 milyon Euro 4 milyon TL ye yakın para yapıyor. 4 milyon TL + Piotr Brozek + Sapara etmez bence. Gelenleri bilmemde fiyat iyi.

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 28 December 2011, 02:50:24
abiler benim duyumuma göre de yarın gaziantepspordan 2 oyuncu trabzonsprdan da iki oyuncu gelecekmiş.

Biri Şenol Can, biri Murat Ceylan

samsunlugurbetci

Alıntı yapılan: AntZ - 28 December 2011, 03:13:49
Herkes sorun gol atamamız desede Ankaragücü'nü saymazsak ligin en çok gol yiyen 3. takımıyız. Kendimizi kandırmayalım defansımızda berbat. Bir tek Kemal idare eder ama o da 5-6 milyon TL lik yıldız değil. 1,5 milyon Euro 4 milyon TL ye yakın para yapıyor. 4 milyon TL + Piotr Brozek + Sapara etmez bence. Gelenleri bilmemde fiyat iyi.

O zaman işi gücü bırakıp bir de defans oyuncusu aramamız gerekmeyecek mi? Hücum oyuncusu dahi alamıyoruz.
Şimdi üç istanbul takımının döküntü defanslarını toplarız artık. Bi ara Servet demişlerdi o gelmez İnşallah :)

AntZ

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 28 December 2011, 03:17:39
O zaman işi gücü bırakıp bir de defans oyuncusu aramamız gerekmeyecek mi? Hücum oyuncusu dahi alamıyoruz.
Şimdi üç istanbul takımının döküntü defanslarını toplarız artık. Bi ara Servet demişlerdi o gelmez İnşallah :)

Gerekecek tabi, bende gitmesini istemem ama gideninde yolu açık olsun, önerilen para ederinin üstünde bence. Eğer doğruysa takım bu haldeyken gönderen yerine alacağı adamlarıda düşünmüştür.

Hücum oyuncusu dahi alamıyoruz sözünü neye dayanarak söylediğini anlamadım ama. Daha ne olup bittiğini bilmiyoruz  ;)