27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

banko oynayabileceği bir takıma gitmiş,inşallah başarılı olur...

Ertuğrul Sağlam

28 December 2011, 00:03:53 #511 Son düzenlenme: 01 January 2012, 21:34:13 6 Ertuðrul Saðlam
Adam gibi çalıştı, elinden geleni yaptı, beş senelik hasrete son verilmesinde başaltı oyunculardan biriydi. Allah yolunu açık etsin, İnşallah gittiğin yerde en az Samsunspordaki kadar başarılı olursun...

AntZ

Sezon başından beri hoca Orhan ı oynatmadığı için eleştirildide ben mi duymadım  :o
Yoksa gidince mi kıymete bindi?

Lige çıkışımızda emeğin çok Orhan, aldığın para helal, yolun açık olsun.

5trawberry

Ahmet,Ersin,Turgay,Agbetu,Orhan,Dilaver'i sezon başında tek bir takım transfer etse idi, süper ligdeydi :D

Ahmeti

Yeni takımında başarılar Orhan , vermiş olduğun emekten dolayı teşekkür ederiz.

FaTiH_HaN

Gideceği belliydi, takımda oynamalıydı yada oynamamalıydı orası tartışılır bana kalırsa ergünün oynadığı takımda Orhanda bir defalığına olsun şans bulmalıydı, oynatılmadı çokta eleştirilecek bir şey yok bunda ama oynatılmayacağı belliyken neden sezon başında gönderilmedi, sonuçta şampiyon takımın banko oynayan oyuncusuydu az çok piyasası vardı sezon başında gönderilse belki daha iyi bir takıma gidebilirdi.

özkan

Ayağına sağlık,aldığın para helal.Güle güle.Olası kötü sonuçda gidişi yanlıştı bence seneyi düşünerek

brigand

Erciyes'le anlaşmış 1,5 yıllığına. Geçen yıl Bankasya piyasasını yapmıştı zaten. Başarılar diliyorum kendisine.

AhmetDenizci

mehmet yılmaz

Vay Babasamsunlu vay!
Meğer bu Orhan başlığındaki bir sürü mesajını silmiş.
Ancak Recep abinin yaptığı bir alıntı onu ele vermiş.
Buyurunuz...

Şimdi Babasamsunlu'nun ta Kayseri'ye kadar giderek, Orhan'ı bulmasını ve sırtında taşımasını bekliyoruz.

:ok ;) 8) ???

babasamsunlu

şampiyon olanlar sırtta taşınır.. ikinciler değil sayın samsuni  :hnk: :hnk: :hnk: 8) 8) 8)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 January 2012, 19:04:48
şampiyon olanlar sırtta taşınır.. ikinciler değil sayın samsuni  :hnk: :hnk: :hnk: 8) 8) 8)

Mesajlarını niçin sildin Akaki görünümlü Bance? :)

Not: O konuda haklısın işte, güya Erkut Tutu, 'o kupa Teoman'ın mezarına gidecek' demişti, sonra 2. oldular  >:( >:( >:( Unutmadık!

mehmet yılmaz

Bir saniye Sn. Kaptanşişmek

Şimdi siz Babasamsunluya halı saha maçlarında Akaki ve Orhan karışımı gibi bir futbolcusun mu demek istiyorsunuz?

:) :)

babasamsunlu

babasamsunlu

hahaha.. orhana hayatta başarılar dilerim. Orhancılarada Ahmetçilere felancılara şunu hatırlatmak isterim..
HİÇ BİRİNİ SÜPER LİGDEN HİÇ KİMSE İSTEMEDİ....
böyle topçuların futboldaki yeri bankasya ile sınırlıdır.
Samsunspor gibi büyük bir camia onlara 15 benden bol gelir..
İZLEYİP GÖRECEZ BUNDAN SONRAKİ KARİYERLERİNİ.
YOK TS İSTİYORMUŞTA YOK ŞÖYLEYMİŞTE YOK O OYNASAYMIŞ DAHA İYİ OLURMUŞTA. PIRRTTT  :P :P :P :P