27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

ngonge

Kaya

Orhan Taşdelen ayrılan futbolcularımız başlığında hala  :D Herkes gider Orhan kalır gibi görünüyor..Futbolcularımız başlığına geçişi sağlanmalı   :ok

kamuri

babasamsunlunun seni tanımaması maçın en ilginç olaylarından birisiydi bize soruyodu tribünde bu kim diye ;D

TeRMeLee

Kamuoyuna Duyuru...

Futbolcularımızdan Orhan Taşdelen ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Bu futbolcumuza, kulübümüze bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Samsunspor Kulübü

olcay

ngonge

Güzel haber, oynamayacak-kulübe yük olan ne kadar oyuncu gitse kardır.

alperen

Ne kadar çok Orhan'a zamanında kızsakta öyle yada böyle süper lige çıkmamızda katkısı var.Bundan sonraki hayatında başarılar...

Desiqner

Gelecek kariyerinde başarılar Orhan'a.

Kaya

Haftalar sonra adamı kadroya al ve gönder  :o Enteresan bir ilk yarı yaşadık..Orhan da bu enteresanlıkların sonu oldu..

Futbol yaşamında başarılar Orhan.

55__Gurbet__55

23 December 2011, 22:31:36 #489 Son düzenlenme: 23 December 2011, 22:34:59 55__Gurbet__55
Alıntı yapılan: Kaya - 23 December 2011, 22:08:49
Haftalar sonra adamı kadroya al ve gönder  :o Enteresan bir ilk yarı yaşadık..Orhan da bu enteresanlıkların sonu oldu..

Futbol yaşamında başarılar Orhan.

Son bir jest yapayim dedi hoca.Petkovicin hoscakal deme tarzi böyleymis.  :D

Yolun acik olsun Orhan. Gecen seneki emeklerin icin tesekkürler.

GökhanÇağlar

Yolun açık olsun Orhan,futbol hayatında başarılar...

cembaba

Bu çocuğu yedi resmen Petkoviç. Ben inanıyordum kendini geliştireceğine. :/ İnşallah kafamızı vurmayız.

SametYılmaz55

geçen sene çok kızsam da bu sene ergün'ün oynadığı kadar oynardı diye düşünüyordum.bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilerim

burakbas

seni biz efendiligin ile tanidik. yolun acik olsun kardesim.

5trawberry