Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

acaba hangi çarşamba açıklama yapacak yaz dönemini hatırladıkça kötü oluyorum

AntZ

Alıntı yapılan: minci - 27 December 2011, 19:53:52
Sevgili arkadaşlar yazıp yazmamakta çok düşündüm çünkü mesajım çok net bilgileri içermiyor.

Kaynağı, bilginin ya da kaynağın ne kadar güvenilir olduğunu belirttiğiniz sürece hiçbir sakınca yok yazmanızda. Fakat kaynaksız -miş li, -muş lu mesajlar fazlasıyla bilgi kirliliğine neden oluyor. Hassasiyetiniz için teşekkürler.

samuray

e koskoca 62 sayfa dolmuş netleşen transfer 1 şenol can hakkında yorum yapamıyacam seyretmedim inşallah isabetli bi transfer olur bu hesaba göre 124 sayfaya ulaşınca ikinci transferimizi yapacaz 186 sayfaya ulaşınca üçüncü transferimizi yapacaz ee böylece nokta dediğimiz transferleri tamamlarız herhalde bi hürriyeti bile alamayan bu adı geçen isimleri nasıl alacaklar anlamıyorum :( >:( :( :(

engin55

Alıntı yapılan: samuray - 27 December 2011, 20:09:05
e koskoca 62 sayfa dolmuş netleşen transfer 1 şenol can hakkında yorum yapamıyacam seyretmedim inşallah isabetli bi transfer olur bu hesaba göre 124 sayfaya ulaşınca ikinci transferimizi yapacaz 186 sayfaya ulaşınca üçüncü transferimizi yapacaz ee böylece nokta dediğimiz transferleri tamamlarız herhalde bi hürriyeti bile alamayan bu adı geçen isimleri nasıl alacaklar anlamıyorum :( >:( :( :(

Bi hürriyeti alamayan demişin. yazılanları okumuyon herhalde. Adnan sezgin anlaşmış petkoviç istememiş. Lütfen okumadan yorum yapmayalım

Jnr.Serkan

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aynısını yapmazsam stadda tsli olim :D :D :D

Serkan

Abi bende bağırırım akan bey ne oluyor :D

cgr

Senol Can olayı da ne? Ben mı kacırmısım...

AntZ

Alıntı yapılan: cgr - 27 December 2011, 21:07:30

Şenol Can olayı Adnan Paşa tarafından bastırılan bir halk ayaklanması, kendi saflarımıza çekilmiş, sıkıntı yok  ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cgr - 27 December 2011, 21:07:30

Çağrı sen onu bırak asansör olayı ne oldu? Ondan haber ver... ;)
Müşteri olmak istiyoruz, kabul etmiyorsunuz. Bu nasıl bir firma, bu nasıl bir ticaret anlayışı!!!  :kafa:

Şenol Can, mevzuuna dönersek eğer,
Yarın çıkacak olan Denge Gazetesi'nin haberine göre uzun süre Antalya'da oynayıp, 2010'da Antep'e geçen sol bek Şenol Can'ı transfer etmişiz. Benim fikrim o bölgedeki açığımız düşünülüne eğer doğruysa iyi bir transfer olduğu yönünde.

ALİ55

bir duyumda benden gs dan servet i almışız fb uğur boral bjk holosko antepden murat yarın açıklanır çok para harcamayada gerek yok busene şikeden yeterınce klüp küme düşcek yada küme düşme kaldırılcak en büyük samsun

LisandroLopez

Turgut  galata_saray a gidiyor sanırım abiler biraz zor gibi

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: ALİ55 - 27 December 2011, 21:33:50
bir duyumda benden gs dan servet i almışız fb uğur boral bjk holosko antepden murat yarın açıklanır çok para harcamayada gerek yok busene şikeden yeterınce klüp küme düşcek yada küme düşme kaldırılcak en büyük samsun

Evet Şimdide sağ kulvardan Servet atağa kalktı

ALİ55

servet olayı yarın acıklanınca ne dıyeceksınız merak edıyorum içerden haberdi servet bilgi paylaşınca büyür fanatık bır samsunsporlu olarak paylasmak ıstedım ıyı aksamlar tüm samsunlulara

engin55

Bir taraftan bobo bir taraftan holosko haberleri geliyor ikisini birden almış olmayalım :)