Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Akyol - 27 December 2011, 16:17:30
SS 508'te bende  ;) Sağolsun Mehmet abimin ismini söyledim, hiç uğraştırmadılar parada almadılar.. Eee yüksek yerlerde tanıdığın olunca işin görülüyor  :--*

Ali, ne zaman veriyorsun benim 100 lirayı? ;)

FaTiH_HaN

Alıntı6- SAMSUNSPOR Kulübünün, 21.12.2011 tarihinde oynanan SİVASSPOR - SAMSUNSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

Sivasta ne olay çıkmış ki para cezası verildi  :o

hakan55

Gol olunca tellere koşmuştuk o herhalde :o

Musti

Protokol tribününde bazı olaylar yaşanmıştı diye biliyorum ben de :o

engin55

Bu hürriyetle kim anlaştı ya adam ortalık malı oldu :) Bir taraftan kayseri anlaştı deniliyor bir yandan da ordu. Bizlede anlaştığı petkoviçin veto ettiği söyleniyor

Atakumlu

Alıntı yapılan: farUqras - 27 December 2011, 14:39:34
55 SS 055 bizde ne yusuf ziyası =))

Dodge jeep ?? Hancerli Camii sinin ora dogru mudur ??

samuray

petkoviç hürriyeti beğenmez sezon başında hakan bayraktarı beğenmez zira o döyle bombalar getirirki elimizde patlar ya bu hocaya iyice gıcık olmaya başladım sezon başı kadro dışı bıraktığı adamalar sarılmış durumda bugün baktığımızda allah seni bildiği gibi yapsın küfür edecem ama neyse :kafa: :kafa: :kafa:

davidsavage

berusa55

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u vefatının 75. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz...

AntZ

27 December 2011, 23:18:37 #25284 Son düzenlenme: 28 December 2011, 03:44:39 AntZ

:_nazar kaynak

Ertuğrul Sağlam

Bir köy alev alev yanıyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese köyünde bir evde çıkan yangın 20 eve sıçradı. Durağan ve Vezirköprü ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekiplerinin sokakların dar olması sebebiyle müdahalede güçlük çektiği ve yangının önlenemediği bildiriliyor. Telefonla bilgi veren köylü Ramazan Karkaş, "Köyümüz 80 hane. Yangına eğer havadan müdahale edilmezse sabaha kadar köy kül olabilir. Köy sokaklarının dar olması sebebiyle gelen itfaiye araçları yanan evlere yanaşamıyor." dedi. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kızılkese köyünde çıkan ev yangınlarına Vezirköprü ve Durağan ilçe belediyelerinin müdahale ettiğini, duruma göre yakın ilçelerden takviye itfaiye ekibi sevk edileceğini söyledi.

Samanyoluhaber

Hemşerilerimizin Allah yardımcısı olsun.

celebi

mehmet yılmaz

Vezirköprüyü bilemem de Durağan itfaiyesini iyi bilirim, onların değil yangın, şömine söndüreceklerine bile ihtimal vermiyorum...
Allah yardımcıları olsun, baraj gölü var yakında, helikopter itfaiye gelirse müdahale şansı yüksek olur... :( :(

samsunmania

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 December 2011, 01:43:58
Abi sen nöbete mi sin şuan :) gergin gördüm seni :D

bu sene her daim nöbetteyiz akanım. sinir mi kaldı stres mi anlamadım.

AntZ

Haluk abi iste başlığı sayfa sayfa 68 e bölelim ama bu kabasamsunluya uyup germeyelim kendimizi, habire atıp tutuyo  :suslen: