Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

26 December 2011, 16:04:08 #25245 Son düzenlenme: 26 December 2011, 16:08:25 AntZ
ligtv.com.tr ye üye olanlar Gençler - İ.B.B. maçının gollerini izlerse daha net görebilir, resimden pek anlaşılmasa da anlatayım;

Tum'un eski takımı İ.B.B. ye attığı golden sonraki gol sevinci!!!
Tamamı bu kadar, görevini yapıyor, adam gibi oynuyor, golünü atıyor ama ekmeğini yediği kulübe gol attığı içinde sevinmiyor. Takım arkadaşları yanına gelip sarılıyor Kamerun'lu Tum'a. Helal olsun kara boğa, yolun açık olsun  >l< >l< >l< >l<

Kim alınırsa alınsın önce adam sonra futbolcu olsun, karaktersizler, sütü bozuklar bu kulüpten içeri bidaha adımını atmasın  :-X

engin55

AlıntıARKADASLAR KANAL 55 CALISMALARI NEDENIYLE (PTESI-SALI) 2GUN KANAL S YAYINLARINA ARA VERILMIS OLUP BU AKSAM YAYINLANMASI GEREKEN SPOR 55 PROGRAMI IPTAL OLMUSTUR.BILGILERINIZE SUNULUR.

Atilla resmen dalga geçiyor. Dün transfer haberi vercez izleyin diyordu. Transferler yalan oldu herhalde

Ahmeti

Yani uydu yayınına geçiş mi yapıyorlar ?

fanatik samsunsporlu

çoktan beri geçeceğiz diyorlardı.geçsinler artık

emre

Giresunlu birinin Tribün dergide olmadık yerde rastlananlar başlığında ki mesajı:

4 sene samsunda yaşayan, son 10 senedir samsunla en az 20 defa giden ve 55 SS 555 nolu plaka acaba hangi arabadadır, acaba görebilecek miyim diye olayı takıntı haline getiren benim dün akşam ünyede o plakayı görmem. araç beyaz bir toyota jipte... olmadık yer ve olmadık zaman oldu benim için.

Ayberk

Alıntı yapılan: emre - 26 December 2011, 23:59:32
Giresunlu birinin Tribün dergide olmadık yerde rastlananlar başlığında ki mesajı:

4 sene samsunda yaşayan, son 10 senedir samsunla en az 20 defa giden ve 55 SS 555 nolu plaka acaba hangi arabadadır, acaba görebilecek miyim diye olayı takıntı haline getiren benim dün akşam ünyede o plakayı görmem. araç beyaz bir toyota jipte... olmadık yer ve olmadık zaman oldu benim için.

Bir zamanlar sanki camları siyah filmle kaplanmış, siyah bir transporter'da görmüştüm o plakayı, yanılıyor muyum yoksa :-\

sadece55

kimdir ki bu şanslı kişilik :)

SametYılmaz55

Behzat Ç de fenevbahçeye ne gönderme yapmışlar öyle ya gülmekten yarıldım valla :D :D

Ahmeti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç,TV.8'de yayınlanan bir programa katılırken gündemdeki soruları yanıtladı."Fenerbahçe'li olduğunuz söyleniyor"şeklindeki soruya "Hayatımın hiçbir döneminde Fenerbahçe'yi tutmadım. Ben iyi bir Samsunspor'luyum" dedi.

Tamam yaptıkları hiçbir zaman inkar edilemez ama bu sene bakanımız sadece bakınmakla yetindi.

kuzey55

arkadaşlar laptopum çalındı evden polis falan geldi ama pek bişey çıkacağını sanmıyorum.acaba ıd kodundan falan bulunabiliyor mu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? veya sonuç alamazmıyım boşuna uğraşmayayım

doðan

bu plaka ya ben hastaydım ;
önce bir BMW 520 de idi plaka , sonra bir transporter da takıldı (sıralaması değişebilir) son olarak beyaz bir LAND CRUSER jip te takılı ss si samsunspor için değil işyerinin kısaltması olduğu için kullandığını bikiyorum ama yanlış biliyor da olabilirim

brigand

O plakayı bende görmüştüm ama Ağustos ayında Bostancı'ya giderken 34 SS 965 gördüm beyaz bir Audi Q5'teydi  :--*

King Of The North

34 SS 0055 gördüm ben Bolu deplasmanında,3 yıl önce, siyah bir mercedes, içinden 4 kişi indi, maça gelmişlerdi, ayak üstü sohbet etmiştik stad dışında...

Tufan

çok alakasız kişilerde 55 SS xxx plakalar var çok aradım ama boşta yoktu arabayı alırken.
en güzeli olan 55 SS 055 Yusuf Ziya Yılmaz'ın makam aracı yanlış bilmiyorsam.

emrullah

Alıntı yapılan: Tufan - 27 December 2011, 14:02:55
çok alakasız kişilerde 55 SS xxx plakalar var çok aradım ama boşta yoktu arabayı alırken.
en güzeli olan 55 SS 055 Yusuf Ziya Yılmaz'ın makam aracı yanlış bilmiyorsam.

55 SS 001 hacı abi dogrusu ;)