Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 27 December 2011, 19:37:55
o degilde hala kesin transfer yok onun için ben yazılanların hiçbirine itibar etmiyorum sadece söylendi
fazla heyecanlanmamak lazım ki sonucu hüsran olmasın rios u alıyoruz dediler nicolitayı alıyoruz dediler domingezi lazarı aldılar jakson martinezi alıyoruz dediler bance yi aldılar onun için fazla heyacana gerek yok beyler

Valla kesin transfer var mı bilmem ama bu syfada olmasın o.

samsunluhakan

ewet bencede bu sayfayı bi geçelim

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 27 December 2011, 19:37:55
o degilde hala kesin transfer yok onun için ben yazılanların hiçbirine itibar etmiyorum sadece söylendi
fazla heyecanlanmamak lazım ki sonucu hüsran olmasın rios u alıyoruz dediler nicolitayı alıyoruz dediler domingezi lazarı aldılar jakson martinezi alıyoruz dediler bance yi aldılar onun için fazla heyacana gerek yok beyler

jakson martinez kim ya ??? ??? ??? ???  

davidsavage

samsunluhakan

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 27 December 2011, 19:40:05
jakson martinez kim ya ??? ??? ??? ??? 

bi ara burada videolarını izlemedikmi adamın kaç sayfa bizi meşgul etmedimi yaz döneminde kardeşim

silopilimuhsin

Ollivanders

engin55

Ahmeti

Bu takım Bobo'yu alıyorsa diğer transferlerde boş değildir.

Benim anlamadığım bir konuda iyi transfer yapmak için illaki zor durumdamı olmamız lazım,kaliteli transferler sezon başında yapılsaydıda müslümana gavur eziyeti çektirmeseydiniz olmuyormuydu yani.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 27 December 2011, 19:42:05
bi ara burada videolarını izlemedikmi adamın kaç sayfa bizi meşgul etmedimi yaz döneminde kardeşim

Ben birtek Obafemi Martinsi hatirliyorum. Bu adam´dan haberim yok benim.

masbene

isyan

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 27 December 2011, 19:45:18
Ben birtek Obafemi Martinsi hatirliyorum. Bu adam´dan haberim yok benim.
Gecmisti adi sen kacirmi$sindir

samsunluhakan

geçmişti ya hatta onu izledigim zaman bizi kimse tutamaz felan diyordum ancak banceyi getirdiler gol makinesi yerine inşallah şimdi adam gibi oyuncular gelir topa vurmaktan aciz topçular degil

minci

Sevgili arkadaşlar yazıp yazmamakta çok düşündüm çünkü mesajım çok net bilgileri içermiyor. Renkdaşlarımı biraz daha meraklandıracaktır ancak herkes aldığı haberi herkesle paylaşıyor ben de paylaşmak istedim. Çok net bigiler vermek isterdim. Kusura bakmayın. Adnan Sezgine çok yakın (ancak ismini söylemememi israrla istedi) birisi FB, GS ve BJK tan 1 er futbolcu ve ayrıca dışardan 2 kişinin daha kesin alınacağını ve basında çıkan dedikodulara pek güvenilmemesi gerektiğini, yaz döneminde basında tam 31 futbolcunun isminin geçtiğini ama bunlardan hiçbirisinin transfer edilmediğini ve dolayısıyla basına çok güvenilmemesi gerektiğini bunların menejerlerin pazarlama taktikleri olduğunu söyledi. İsrarlı bir şekilde isimleri sorduğumda bunları söyleyemeyeceğini belirtti. Ancak satır aralarında sanki şuanda konuşulan isimlerden birkaçı varmış gibi bir izlenim de edindim. İnşallah hayırlısı olur. Beklemekten başka yapacak birşey yok neyazıkki.

Desiqner

Hadi bakalım hayırlısı ne desek boş Başkan'ın açıklamasına kaldı olay.Umarım güzel transferler yapılır...