23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Kopya koyun Dolly tarzı mı diyosun abi :)

celebi

Musti

Bu adamın arkasında Sarp ve Fink gibi ağır Hakan gibi tecrübesiz, sağında sağ açık olmayan murat solunda kendi başına takılan Zenke, önünde direkten farksız Bance olduktan sonra bir şey yapamaz. Bu durumda tek yapabildiği defansa kadar gelip top alıp oyun kurmaya çalışmak. O da soldan Ergün destek verirse ona pas atar ya da Murat sağdan içeri girer de top isterse ona atar.

Ben her maç rakip ceza sahası etrafında değilde kendi yarı sahamızda görmekten bıktım bu adamı.

Dartagnan

yok bi bu sehırden gıdın.Gerısını bosverın.Sadece bunu beklıyoruz senden .

5trawberry

AhmetDenizci

Son üç maçta 18e alınmadı. İnşallah sözleşmesinin feshedildiğini duyururlar yakında.

masbene

geçen sene savaş vardı, yumurtlamayan tavuk. bu da aynısı işte

özkan

Ulan ismine yazık be,isme bak içindeki cisme bak !  :kafa:

saim55

Acaba gönderirler mi bu aralar seni takımdan? Çok makbule geçer, seni gönderene çok büyük hayır duaları ederim.

Burak

Bunu verip Atletico Madrid'dekiyle değiştirebiliyormuyuz ? Üstüne para da istemeyiz bu orta saha orada ki defans  :rulet:

ChucKeR

bu maç dominguezden beklentim var. aslında 2. devre genelinde daha iyi bir dominguez izleyeceğimizi tahmin ediyom. 

hoca dominguezi 2. döneme hazırladığı için son maçlarda oynatmamış olabilir. besiye çekilen kurban gibi :D

yirmiuc

kanatta oynadığı sürece bir beklentiye girmemek lazım dominguez için.
kanatta oynayamıyor ama hoca ısrarcı.

Burak

bir insan bu kadar mı etkisiz olur sen 2.yarı etkili ol ben lafımı yemeye hazırım ama hiç ümidim yok  >:(

SametYılmaz55

koş ulan biraz koş birşeyler yap.adamını takip et,şut çek,pas ver vs.o formanın hakkını ver yada defol git lan

Mert

Bu maçtan sonra al biletini terket lan burayı ruhsuz herif.İnsan azcık insaflı olur be senin gibiler gelsin diye mi bu takım 5 sene çile çekti? Defol git.