Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 26 December 2011, 22:18:38
atillanın kulağı deliktir

dikmek lazım o zaman, karadelik gibi herşey kaçıyo  :P

FaTiH_HaN

Doğrudur yanlıştır bilemem ama kaynak belirterek yazıyorum Atilla Cebeci Bobo ve Ahmet Cebenin Şu an Samsunda olduğunu söylemiş. Tekrarlıyorum Kaynak Atilla Cebeci eğer sallama haberse kulağım çınlasın istemem  :D  :)

LisandroLopez

Bobo ve Keita nın geldiğini düşünsenize.. Kim tutar bu takımı ?

cembaba

Bobo ve Keita müthiş olur... Gelirlerse. Murat Ceylan'da çok iyi transfer olur.

SSKLA

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 26 December 2011, 22:28:13
Doğrudur yanlıştır bilemem ama kaynak belirterek yazıyorum Atilla Cebeci Bobo ve Ahmet Cebenin Şu an Samsunda olduğunu söylemiş. Tekrarlıyorum Kaynak Atilla Cebeci eğer sallama haberse kulağım çınlasın istemem  :D  :)

Bu Atilla cidden değişik bir adam yaa. Bobo gelcek ve şu siteden kimse duymayacak he. Tabi gerçek çıkarsa Adnan Sezgin e helal olsun bu adamı getirip kimse duyurmadıysa helal olsun.

cezayir55

bobo bence munun degil 1,5 milyon euro isteyen bir oyuncu nasila aliriz

furkan5534

2 gun önce ruyamda gormustum keıta yı dedım sonra yok ya daha neler sımdı sporx de gorunce sasırdım hayırlısı ama ne keıta ne bobo gelmez  :( :(

kumköylü ahmet

Kaleci Transferi Yapmicaz Galiba Ertugrulla Devam Edecegiz Gibi..Gündemde Kaleci Hic Yok cünkü.Genc Kaleci ama basariliydi..insallah hayirlisi olsun..buseneyi bir yirtabilsek gerisi gelir ama hayirlisi olsun bizim icin..

Serkan

abi senin yokmu hollanda dan bir duyumun  :)

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Serkan - 26 December 2011, 23:05:08
abi senin yokmu hollanda dan bir duyumun  :)
yo be serkan kardes artik duyumlara inanmiyorum..baksana busene acayip bir sene oluyor bizim icin murat ceylan geliyor pozlar veriyor ligin basinda sonra adam takimina geri gidiyor buna bile inanamiyoruzki duyumlara nasil inanalim demi :-)

GurbetciFanatik

Atillanin yayin linkini verebilirmisiniz arkadaslar.
Kanal S

berusa55

AlıntıARKADASLAR KANAL 55 CALISMALARI NEDENIYLE (PTESI-SALI) 2GUN KANAL S YAYINLARINA ARA VERILMIS OLUP BU AKSAM YAYINLANMASI GEREKEN SPOR 55 PROGRAMI IPTAL OLMUSTUR.BILGILERINIZE SUNULUR.

Kanal S'nin yayını yok iki gün...

http://www.kanals.tv/kanals.asp

GurbetciFanatik

sagol berusa55 evet acilmiyor.
Neyse canli izleyenlr anlatir sonra dedikodulari.

berusa55

Rica ederim yalnız Kanal S'nin yayınları yok iki gün dostum program da yok yani  :ok

Ertugrul paris55