Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Musti

Samsunspor transfere hız verdi

Samsunspor ligin ikinci yarısına daha güçlü hazırlanmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Genel Koordinatör Adnan Sezgin, taraftarın endişeye kapılmaması gerektiğini söyleyerek, "Gereken yapılacaktır" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nde ligin ilk yarısını 12 puanla tamamlayan Samsunspor'da transfer için düğmeye basıldı. Başkan Kazım Yılmaz, İstanbul'da bulunurken Gener Koordinatör Adnan Sezgin de Samsun'a kamp kurdu. Transfer çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Başkan Kazım Yılmaz, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray başta olmak üzere bir çok kulüp başkanıyla görüşerek almak istedikleri oyuncularla ilgili nabız yoklayacak.

Transfer çalışmalarını Samsun'dan yürüten Genel Koordinatör Adnan Sezgin'de taraftarın endişeye kapılmaması gerektiğini söyleyerek, "Kimse merak etmesin. Gereken neyse yapılacak. Şu anda isim ve kaç transfer yapılacağı yönünde bilgi vermem doğru değil. Çalışıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor'un sezon başında da transfer etmek istediği ancak Gaziantepspor'un son anda vazgeçmesi üzerine gerçekleştiremediği Murat Ceylan transferini bu kez sonuçlandırmak istediği belirtildi. Transfer listesinde ayrıca Beşiktaş'tan Holosko, Fenerbahçe'den Uğur Boral, gibi isimlerin yanı sıra Arabistan'ın Al Shabab takımında forma giyen Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara'nın da bulunduğu ileri sürüldü.

Diğer taraftan Sivasspor maçı sonrası takıma 6 gün izin veren Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'te İsviçre'ye gitti. 27 Aralık'ta Samsun'a gelecek olan Petkoviç, aynı gün takımla birlikte sahaya inecek.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/samsunspor-transfere-hiz-verdi/news/anzeigen_79149.html

AntZ

Alıntı yapılan: Musti - 24 December 2011, 01:32:14
Öte yandan Samsunspor'un sezon başında da transfer etmek istediği ancak Gaziantepspor'un son anda vazgeçmesi üzerine gerçekleştiremediği Murat Ceylan transferini bu kez sonuçlandırmak istediği belirtildi. Transfer listesinde ayrıca Beşiktaş'tan Holosko, Fenerbahçe'den Uğur Boral, gibi isimlerin yanı sıra Arabistan'ın Al Shabab takımında forma giyen Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara'nın da bulunduğu ileri sürüldü.

Bence Murat Ceylan dışında gelecek isimlerin belki de sitede adı bile geçmemiş olacak. Bu haberde geçen ve konuştuğumuz isimlerin sadece tahmin olduğunu, düşünülen isimlerin sızdırılmadığını düşünüyorum.

cgr

Alıntı yapılan: AntZ - 24 December 2011, 01:36:41
Bence Murat Ceylan dışında gelecek isimlerin belki de sitede adı bile geçmemiş olacak. Bu haberde geçen ve konuştuğumuz isimlerin sadece tahmin olduğunu, düşünülen isimlerin sızdırılmadığını düşünüyorum.

Terso olacak yaniiii :)

Ollivanders

sene başı transferleri gibi terso olmayalım da Allah korusun.

kamuri

Alıntı yapılan: altunay - 23 December 2011, 22:39:54
Adnan sezgin bobo ve Sion'dan bir ortasaha oyuncusu ile görüşüyormuş sadece duyumdan ibrettir
mümkünse siondan daha transfer yapmasınlar domingez gibi olmasından korkuyorum ;)

Serkan

BU takım'da yattarayı görmek bana sadece utanç verir; Ts muhabbetlerini geçtim ; yeşil sahaya değil marine  lucca'ya transfer yapmış oluruz bu transfere de mekan sahiplerinden başka sevinen olmaz ;

Bu takıma trabzonla özdeşleşmiş kim gelirse gelsin sevilmez; yıllardır tribünde bunu öğrendim...

kuzey55

gençlerbirliği maçına elimizdeki oyuncularla çıkmak zorundayız bu kötü olacak bizim için sonra zaten 2 zor maçımız var :(

holigan5565

ben ilk baştan beri aynı şeyi söylüyorum petkoviçi yollamadan bişey olmaz ama transferde adı geçen isimleri değerlendirirssek holosko uğur boral ve murat ceylan takımı olumlu yönde katkı sağlıyacağı kesin ama orhan gönderildiyse bir sol bek lazım yenal bence yeterli ama yedeği yok.

ercan0655

Mustafa Sarp anlaşmış hemen adamın niyeti belli idi ben abbas diyordu. :o

saim55

Hadi gözümüz aydın! Karabük düşer kesin!

kaptan 55

bu sefer bari adam gibi adamları alın.

fanatik samsunsporlu

yenal yetersiz,yenalden daha iyi biri alınmalı.mümkünse hocanın tanımadığı futbolcu olsun.işviçreden başka ülke mi yok futbolcu almak için.

FaTiH_HaN

Kaliteli isimlerin kadroya dahil edilmesi kadar bu isimlerin en kısa zamanda takımla antremanlara çıkarılmasıda çok önemli, takıma kazandırılacak isimlerin adaptasyon sürecini atlatıp hemen takıma katkı sağlamaya başlaması lazım. Bizim artık kaybedecek zamanımız yok, 3-4 hafta daha aynı düzen devam edersek üst sıralarla aramızda kopmalar başlar sonrasında herşey dahada zorlaşır. İnşallah sezon başındaki gibi görüşülen isimlerden sonra alternatif isimlere yönelmeyiz tek korkum bu..

engin55

Petkoviçle kesin yola devam edilcekmiş. Haber gazetesinde yazıyor adnan sezgin demiş.

SametYılmaz55

hayırlısı olsun ne diyelim.petkoviç kalacaksa cidden sağlam adamlar almamız gerekir.ikinci yarı kuracağımız kadronun petkoviçe rağmen başarı sağlayacak kadro olması gerekir