Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Kocaeli gibi olması denmesi bile içimde birşeyleri koparıyor :   ( ya gerçekleşirse diye

masbene

inşallah öyle bir durum yaşamaz bu kulüp. küllerinden tekrar doğmuş bir şehir takımı, hele de samsunspor gibi özel bir futbol takımı bu sonu yaşamamalı

fat55

serkan gidip te devre arası 8-9 tane vasat adam alırlarsa olacağımız o.ama akıllı davranılırsa nokta transfer fazla değil.defansa sağlam 1 adam.sola bir adam.orta saha ve forvet.tecrübeli kaleci.5 tane adam alınsın.bizim de max.desteğimizle bu takım inşallah düşmeyecek.

**KaR6**

acık konusmak gerekirse cok az puan aldık.. Sene bası hesapladıgımızdan neredeyse 8 9 puan az.. Ama puan durumuna baktıgımızda soyle bi durum var.. Ankaragucu dustu dersek geri kalan 2 takım icin 3 aday var, biz karabuk ve bana gore ordu.. Karabukle puanımız aynı, ordunun 5 puan fazlası var.. Yani almamız gereken puan onlardan 1 puan fazlası sadece.. Hemen havlu atmamak gerek, 15.lik yeter diyebiliyosak tabii..

brigand

önümüzdeki 1 ay içinde resmen olmasa bile öğreneceğiz bence düşüp düşmediğimizi. Bu kadro yapısının ligi kaldıramadığı zaten net olarak belli. Devre arası takviyeler nokta atışı yapılmazsa zaten düşünmeye de gerek yok. Her maç dua etmekten hafız olurum sezon sonuna kadar. Mustafa'nın dediği şey çok doğru aslında. Gerçekten çok az puan topladık. Karabük Bülent'i getirerek inanılmaz bir hata yaptı. Birkaç maç parlayabilirler ama normale dönmez onlarda da herşey. Son olarak şunu demeliyim ki Petkoviç ve bu kadro ile geçirdiğimiz her gün bizi eritmeye devam ediyor. Ben 4 Ocak tarihine kadar operasyonun büyük kısmının bitmesini bekliyorum.

binikalamadım

kuzey55

bence bu sene rakibimiz ordu bizden 5 puan öndeler bu farkı kapatırsak ligde kalabiliriz.şuan 2-0 yeniliyolar.6 hafta 6 malubiyet aldılar.bu yüzden içerdeki ordu maçı çok çok önemli bizim için vura kıra yenmemiz lazım

özkan

samuray

evet rakiplerimizi kesinlikle yenmemiz gerek ordu karabük g.antp antalya açıkçası içerdeki maçlarda puan kaybetmeye hiç tahammülümüz olmamalı baraj kaç olur acaba kümede kalmak için 40 desek 28 puan toplamamız gerek en az çok zor işimiz zor dostum zor

kuzey55

GurbetciFanatik

40 olmicak galiba
bende demin 40 diye düsünmüstüm ama
bu sene play off oldugu icin son hafta kümedekiler genelde seri yapip 5 de 5 yapardi
bu sene öyle olmicaga benziyor.
Tabi yine numaralar dönmese.
Gecen sene  besik_tas galata_saray lige havlu atmis önüne gelene yeniliyordu
bu sene  galata_saray fener_bahce besik_tas sonuna kadar kovalicaklardir.
Yani rakiplermiz 13 macta nerde 24 puan yapacaklar.

GurbetciFanatik

su 3 mactan 9 puan alirsak bence yirtariz, tabi geri kalan maclardada en az 16 puan toplarsak.

Samsun -Ordu
Karabük-Samsun
Antalya-Samsun

davidsavage

ulan hiç istemem ts nin kazanmasını ama ordunun yenilmesi iyi olcağı için mecbur ts yı tutuyorum.

ilk yarı sonucu   trabzon_spor 3-0  ordu_spor

mehmet yılmaz

Türkiye Kupasında statü gereği rakibimiz Ordu, MİY ve Sivas'tan biri olacakmış. Tek maç üzerinden oynanacak, tarih henüz belli değil.

GurbetciFanatik

trabzon_spor 3    ordu_spor  0

Ordunun isi bitiyor
Stancuyla Clujo niye bize gelmedi diye kizmistik
adamlar sürüynüyor resmen , ilk haftalar hava yakaladilar simdi fosssss

bu is varya sans isi ya tutarsa galiba