Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Bursaspor'dan o golü yiyen takım bizden yukarda ya ona yanarım..

Burak

Alıntı yapılan: AntZ - 23 December 2011, 01:39:17
Yabancılar pazarı girişindeki store da olur  ;)

arma satmıyorlardı eğer kumaş üzerine dikilecek ise ama sticker olarak bir kaç çeşit gelmişti

FaTiH_HaN

Şirinler Çiço'nun yazısı, içinde bulunduğumuz durumu güzel özetlemiş.

AlıntıSamsunspor Neden Yalnız Bırakıldı

Geçen sezon ki başarılı günlerde şeref tribününde oturmaya yer yokken bugun Samsunspor yalnızlıga teslim edildi.Tabi ki bu yalnızlık başarı gelene kadar.Başaı gelince bütün bu shovmenler ellerinde tatlılar,gazetelerde boy boy resimler ile "Samsunspor bu şehrin en büyük markası sahip çıkmak bizim görevimiz"gibi kalıplaşmış sözleri bu insanlardan duyacagız.

Esasında yalnız kalmasının bence başka bir nedeni var.Kazım Yılmaz.Samsunspor'u kimseye muhtaç etmiyor.Kimseden maddi yardım istemiyor.Yeter ki manevi olarak bu takıma sahip çıkın diyor.Yalnız bırakılmasının tek başına kalmış gibi gösterilmesinin asıl nedeni Samsunspor'u para için kapı kapı dolaşan bir kulup olmaktan çıkarmasıdır.

Geçen sezonlarda en çok duygumuz,bizi en çok üzen neydi.Bu şehirde para kazanan Trabzonlusu,Rizelisinin verdigi paralar ile Samsunspor bu başarıyı yakaladı diyorlardı.Kazım Yılmaz bu insanların hiç birisinden para talep etmiyor.O insanlar şimdi bu durumdan çok rahatsızlar.Samsunspor üzerinden reklam yapamıyorlar.Yeniden Samsunspor'u ekonomik olarak güçsüz hale getirmek için Kazım Yılmaz'ı yalnızlaştırıp Samsunspor dan uzaklaştırmak istiyorlar.

Ve Kazım Yılmaz biraz İsmail Uyanık'ın yaşadıklarını yaşıyor.İsmail Uyanık gibi yalnızlaştırılıyor.Kulup sadece kendisininmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.Hiç bir siyasi güç yanında degil.Çünkü Samsunspor'u onların siyaset oyuncagı yapmanın niyetinde degil Yılmaz.

Şimdi başarısızlık var.Başarı gelince o tribünler dolacak.Ama bu insanların esas niyeti bu.Tek hedefimiz bu sene bu takımın ligde kalması.Ama herkes şunu bilsin ki Samsunspor Taraftarı yapılan bu oyunları görmektedir.Ve yeri gelince gereken insanlar gereken cevabı alacaktır...

mehmet yılmaz

AlıntıTeknik Direktör Mustafa Denizli, İran'ın Persepolis takımıyla anlaştı.Tecrübeli teknik direktör, futbol yorumculuğu yaptığı Lig Tv'de, 2006-07 sezonunda da çalıştırdığı Persepolis ile anlaştığını açıkladı.

Denizli'nin İran'a gideceği bildirildi.

Hadi gözümüz aydın
Samsunspora Allerjik vaka ayrılıyormuş Lig TV'den.

FaTiH_HaN

Bu adamın 10 senedir sağlık problemleri var, her seferinde o bahaneyle takımlardan ayrılıyor, sonra yeniden başlıyor, bu sefer iranda vuracaklar ölecek gidecek oralarda  ;D

carvalho

Samsunspor'umuz için başarıyı konuşacaksak futbol direktörü olarak getirilmiş ancak geçmişinde başarının izi bulunmayan Adnan Sezgin'in kulüple ilişiği kesilmelidir.
Adnan Sezgin gibi menajerler için kazanç kapısı transfer trafiğidir, yani ne kadar çok futbolcu alınır satılırsa kazanç o derece artar, borsa aracı kurumları gibi. 21 (ya da daha fazla, ben sayamadım) futbolcu transferi o yüzden hiç şaşırtıcı olmadı benim için.

Bank Asya ligi futbol kalitesi olarak üst düzey bir lig olmasa da mücadele açısından Süper Lig'i hiç aratmayan bir lig, hatta son haftaları daha üst düzey mücadeleye sahne olan bir lig. Bu ligi şampiyon bitirmek öyle kolay iş değil. Samsunspor'umuz bunu başarıyorsa bu başarıyı elde eden takım iskeleti muhakkak onore edilmeliydi. Ben Samsunspor'umuzu geçen sene yurt dışında TV den izleme fırsatı bulabildim, stada giden cefakar taraftarlarımız ve bu platformda yazan arkadaşlarımız daha doğru değerlendirme yapabileceklerdir ancak geçen senenin iskeleti Adem-Kemal-Hakan Bayraktar-Murat Yıldırım-Ufuk-Zenke korunup yerlerine 5 nokta transfer, kalan boşluklara da kadro derinliği yaratacak en fazla 5 oyuncuyla transfer dönemi kapatılabilirdi. Nokta transferler hala et midir balık mıdır anlayamadığımız vasat yabancılar değil, takım kalitesini artıracak nitelikli yabancılardan oluşmalıydı tabii. Her süper lig takımında takımda öne çıkan en az 2 yabancı usta ayak var, Samsunspor'umuzda yok. o 5 nokta transferin 2'si bu usta ayaklar olmalıydı.

Ama ne oldu, menajer oldu bittileri ile transfer aceleye getirildi, gereksiz telaş yapıldı. Plansız programsız kadro kalabalığı oluşturuldu. İşin trajikomik tarafı ne zaman ki takımımız transferleri yedeğe çekip geçen seneki kadroya yakın kadroyla oynamaya başladı, daha dişe diş oyun oynar oldu.

Samsunspor'umuzun altın yılları olan 85-86-87 yıllarını bu platformdaki birçok arkadaşım gibi tribünde yaşamış biri olarak takımımızın puan cetvelindeki hali içimi acıtıyor. Samsunumuz futbol kentidir, her zaman en zor deplasman olmuştur. Ninelerimiz Samsunspor'umuz sahaya çıktığında dualar eder, esnafın haftalık sohbet konusudur, öğrencilerin ders kırma sebebidir. Bu takım sahada oynayan 11 kişi değil koca bir kenttir. O yüzdendir ki dibe vuran bir takımı şahlandırmak yine bizlerin elindedir.

Sayın başkanımız yönetiminin ilk senesinde acemilikler yapmış olabilir. Bambaşka bir kültürden gelen hocamız ülke, şehir adaptasyonu ile birlikte lige ve takıma yeni yeni adapte oluyor olabilir. Bazen okuyorum burada özellikle genç arkadaşlarımız hocaya, oyunculara galiz küfürler ediyorlar. Muhakkak ki aşırı üzüntü istenmeyen reflekslerin filtre edilmeden yazılmasına neden olabiliyor ancak Samsunspor kültüründe hocaya ve oyuncularımıza küfür asla yer alamaz, o kutsal formayı giyen her oyuncu terini akıttığı sürece desteği hakeder ki oyuncularımızın ilk yarı kötü karnesi için mücadele etmedi kanaati son derece yanlıştır. Süper ligin belki de en çok mücadele eden takımıyız ancak kadro kalitesindeki yetersizlik işte bizi buralara kadar getirdi.

Çok uzattım, özetle yönetim panik transferler yapmayarak, nokta atışlı, takım kalitesini artıracak 3-4 takviye yaparsa, taraftarımız BJK maçındaki gibi tribünleri inletirse, oyuncu ve teknik ekip de inanırsa biz bu ligde kalırız. Samsunspor'un için hedef ligde kalmak, kalıcı olmak değil yukarıları zorlamaktır her zaman. Aramızda Mersin İdmanyurdu, İstanbulspor, Gençlerbirliği gibi takımlardan daha az hakediyoruz diye düşünen arkadaşımın olmadığından da adım gibi eminim :)

Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ercan0655

Az önce TRT'de bir yorum yapıldı; GS'de fiyasko ile sonuçlanan yöneticilik çalışmalarına devam eden kişilerin artçı sarsıntıları devam ediyor ve SAMSUNSPOR'UN durumu ortada diye ne dersiniz bu yoruma.

Shane_Falco

Arkadaşlar şu Türkiye Kupası kuraları ne zaman çekilecek maçları ne zaman yapılacak bir bilgisi olan varmıdır ??

Desiqner

Trabzon deplasmanına bir aydan az süre kaldı.Allah'ım utandırmasın şimdiden o maçı düşünüyorum valla :)

Desiqner

Futbolcularımızdan Orhan Taşdelen ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Bu futbolcumuza, kulübümüze bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Samsunspor Kulübü

Ayrıca Sezon başında Petkoviç'in beğenmediği Onur Türk bu hafta Ç.Rize -Bolu maçında Rizeye gol atmış :)

samuray

geçmişe değil önümüze bakmak gerek yanlış transfer politikası kendini morinho zanneden hocamız beğenmeyip gönderdiği oyuncularımızın yerine aldırdıkları kazmalar malesef dibe vurduk bari ara transferde isabetli nokta transferler yapılabilirse hala kutulma şansımız var ikinci devre niye çıkıa geçmesin bu takım bu saatten sonra hocanın da gönderilmeyeceğine göre onada futbolcularada gereken destek veerilmeli bankasyada ki gibi trübünlerin dolması taraftarın desteğini arttırması bütün bunlar hem hocayı hem futbolcularımızı motive edecektir diye düşünüyorum inşallah böyle olur

55__Gurbet__55

Bizim takimin Gaziantep ve Mersin maclarindaki takim  fotoğrafini ariyorum. Resmi sitede bi türlü bulamadim.

Desiqner

maraton

Ve demek ki dunyanın sonu geldi.. Bunlar bizim maçta da trabzon demiyorlar miydi

erkutdem55

Yerel gazetede murat ceylan'ın işini bitiren Samsunspor okudum az önce.Gerçeklik payı nedir?olay bitti de ben mi kaçırdım yoksa?