Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İddia ediyorum bu takımın başında hiç teknik direktör olmasa biz bu 12 puanı yine alırdık.
Diyecek sözüm kalmadı artık sana,
Boyun posun devrilsin emi!!!!  >:( :kafa:

isa55

yönetimde sana verse bir   :redcard: ne olur sanki

ngonge

Belki bana kızacaksınız ama düşündükleri çok saçma değildi bu maç için.

Çok gol atan bir takım karşısında savunma önlemi ile çıktı.

Grosicki karşısında Lazar'ı oynattı ki Adem hücuma yönelik bir bek bunu zaten biliyoruz. Ancak Lazar'ın bu kadar kötü olacağını, Khubutia'nın saçmalığını, takımın genel olarak düşüşünü biz de beklemiyorduk.

Hep hocanın oynatmadığı oyuncuların bir fark yaratacağını düşünürdük, ama Kocabey'i görünce hocaya hak verdim.

Yok arkadaş, bu takımın yedeklerinden oyunu değiştirebilecek hazır bir oyuncu yok. O hiç beğenmediğimiz Dominguez neden vazgeçilmez bu takımda görüyorsunuz.

Ya her maç BJK maçında olduğu gibi %120 çıkacağız (ki o da zor) yada bu takımla bu kadar oluyor onu kabulleneceğiz.

samet_55

sen dogan görünümlü şahin çıktın.defol gitartıkya defol..hüseyinin kalparı bize mumlaarattın ya BU MAÇ

SametYılmaz55

Sen gençliğimin katilisin petkoviç :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Huner Coskuner Sen Gencligimin Katilisin

saim55

Yenal'ı çıkarmak hangi akla hizmet. Geri zekalı herif. Bahia'yı çıkarıp Yenal'ı geri çekeceksin madem Ekigo'yu alıyorsun. Sen teknik direktörsen ben Jose Mourinho'yum. Yedin ulan gençliğimiz en güzel yıllarını

Ollivanders

yahu bu adam degil mi pal lazara dayanamayıp 15 dakikada oyundan alan. Bjk maçında ne gordun de ademi kestin. Grosicki falan hikaye. Adem girdikten sonra takımın kimligi degişti. Yetenekliymiş , hızlıymış umrumda degil. Adem mücadeleci ve iyiniyetli. Bu herşeye bedel.

kamuri

neden beşiktaş maçında iyi oynayan kadroyu değiştirdin merak ettim ya sana en çok inanlardan biri bendim ama öyle hatalar yapıyosun ki kendi ellerimizle veriyoruz puanları rakiplere

mehmet yılmaz

Anıl Dilaver BJK maçında tel tel döküldü ama golü yediğimiz 75'e kadar oyunda tuttu onu ısrarla. 4 gün sonraki Sivas maçında ise 18'e bile almadı. Şimdi bu Anıl, 18'e bile giremeyecek kadar kötüydü ise BJK maçında, niçin çıkarmadı? Yok, madem kötü değildi, niye 18'de yok. Kedi burdaya ciğer nerde Petkoviç? Tutarsızlıkları diz boyu...

GökhanÇağlar

senin de savunalacak bir tarafın kalmadı.
eşşek olsa anlar lan insan Lazar malını niye ilk 11 e koyuyorsun.
beşiktaş maçında süper oynayan takımı 3 gün sonra ne diye bozuyorsun.
neyin peşindesin hoca,kanser ettiniz lan haftalardır...

supernatural_55

Sivas lazarın folloş olduğunu görünce hep sağımızdan geldi,ah bi de solumuzdan gelseydi de görseydin sol bekte bahia'yı.ilk yarı nasıl bi hata yaptı solda gördük.nasıl bu kadar kadroyla oynayabiliyosun ben anlamıyorum anlayan varsa anlatsın gözünü seveyim ya

Musti

Her hafta farklı 11. Her hafta farklı taktik. İstikrar yok. Takımı rayına oturtamadı. Ben 10 hafta vermiştim kendi adıma takım yaratabilmesi için ama hala ortada bir kadro iskeleti bile yok.

5trawberry

Hoca kredin bitti mi? Aslında çoktan bitti.
Ama, tek artın, oyuncu kadrosundaki zayıflık ve beceriksizlik.
Becerisliklerden ötürü kaçan goller gol olsa, senin bu sayfanda yazılanların belki de yüzde sekseni olmayacaktı.
Samsunspor'umuzda 17 değil en kötü 10.sırada olacaktı.
Orduspor'a sövüyorsam bu satten sonra Cuper'i getirdiler diye, senin gitmene de karşı olmam gerekir.
Kaliteli Türk Hoca gelecekse belki derim ama, gelmeyeceği için, seninle devam edilmesi taraftarıyım.
Ama yapman gerekenler listesinde de, ufkunu genişletmek var hoca, yönetimden ara transfer döneminde, Domingues gibi adamları istersen şimdiden çek git hoca.
Ama baskı yapıp, iyi oyuncu kadrosu kurmaya sebep olursan, kal bizle hoca..
Başarını görelim..
İyi şeylerini görelim..
Yıllarca kal.

ChucKeR

ben de aynı kanaatteyim. savunulacak yanı yok ama başarısızktaki oranı yönetimden galipten futbolculardan daha düşük bence. gelecek adamlar da tekin değil. hikmetten korkuyorum

engin55