Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

fındık

ibrakadabra55

En çok neye üzülüyorum biliyormusunuz ? Şu maçta iyi oynanan oyunun hocayı taşıyacağını galiba bu sezon hoca gitmeyecek

samuray

petkoyla yola devam edeceğimiz kesin ara transfer döneminde iyi bi kadro oluşturulur petkoda ilk yarıda yaptığı hataları yapmassa lige tutunuruz inşallah

isa55

petkoviçe rağmen ligde kalacağız.

HoliganSamSunLu

sivastan alınacak puanlar hem samsunun hepte petkoviçin kaderini belirleyecek bence

kalptenþimþek

100 sayfa oldu, vatan bile gitti ama petkoviç dimdik ayakta.. :-X

GençKozluklu

Lige ben bu hocayla kalacağımıza hala inanıyorum. Hoca değişikliğinin yararına inanmıyorum. Hocanın temel bazı hatalrı var onlar ıda aşarsa ve en önemlisi gol vuruşlarını düzeltirsek lign tozunu atarız. Kolay gol yememek bence çok önemli. Bir de buna golcu kimliği olan takım hüviyetini kaanrdırırsa gerçek SAMSUNSPOR olarak yerimizi alırız. Hiç şüphem yok.

Bu akşamki maçtan o manada pek ümitli değilim. max 2 gol olur. Biraz kısmetimiz varsa 1-0 kazanırız. O kısmette 16 haftadır hiç gelmedi gerçi :) İnşallah bu hafta şeytanın bacağını kopartırız :)

GökhanÇağlar

eğer bu seneyi atlatırsak Petkoviç le senelerce devam ederiz...

samuray

bencede defansif anlamda bi sıkıntımız pek yok ta sıkıntı orta sahada ve gol yollarında inşallah petkoviçte yaptığı hatalardan derlselr çıkarır bu arada oynatacağı sistemini alacağı futbolcuları kendi oynatacağı  tarzda seçer ligte tutunursak 2 3 sene devam ederler herlhade petkoviçle

sadece55

Bizi düşüreceğini iyice belli etti saolsun çok kaliteli hocaymış yahu

kýzýlyýldýz55

Petkovic'in tazminatı neyse verin de gitsin yeter da .

babasamsunlu

Theofanis Gekas

biri topuğuna sıkıp yollamazsa bu herif gitmezz düşüncede gitmez 2.lige düşene kadar

SametYılmaz55

şimdi çıkarsın hakem golü yedi yersin ama sende benim gençliğimi yedin :x(( :x((

RT55

bu adamın yannış kadro seçimi+yannış oyuncu değişikliği en az 10 puan...uçtu gittiiiii...