STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

brigand

Az önce çarşıdan bir çocukla konuştum. İstanbul'dan maça giden beşiktaşlılara stada girmeden üfletmişler :D almamışlar alkollüleri. Şaşırmış hepsi ilk kez görüyoruz böyle bir şeyi diye. Adamlar stadlarına zil zurna sarhoş giriyor. Bende dedim yasayı bizim stadda yazmışlar herhalde. Her maddesi uygulanır bizim stadda. Çifte standardın kralını yaşatıyorlar bize. Okuduğum, duyduğum kadarıyla Samsun'a daha önce gelmeyen insanlar gerçekten de futbol şehri olduğumuzu ilk görüşte anlayabiliyorlar. Tek sorunumuzun kemik tayfa dışındaki taraftarımızın gazla çalışması.

55(tuncay)55

yüreginizle oynayın bu taraftar hep arkanızda olur zaten >l< >l< >l<
ikinci yarı saglam bitirici bi forvet bobo gibi adam alırnırsa bu iş tamam olur

Sioux

Yalnız bu cengaverler maç sırasında atkılı, formalı değiller miydi? Birden bire normal yurdum insanına dönmüşler, çıkşıta bir tehlike mi var acaba?  ;D ;D ;D ;D ;D

Tufan

sileyim o zaman bak hiç dikkat etmemişim biz maça 2 saat önce girdik o zaman bile doluydu tribünleri ondan koymuştum :)

Sioux

bence silme dostum
maç öncesi siyah-beyaz olanlar maç sonunda sadece siyah kalmışlar işte :)

emre

kýzýlyýldýz55

stadda samsunsporlular da vardı heralde  ligtv onları görmemiş  >:( >:(

CurvaSs

maçı beraber izlediler de ne demek ******* lig tv! 100 milyon dolar zarar etmişsiniz, böyle mi çıkartmaya çalışıyorsunuz.

Ahmeti

Samsunspor'dan 1 puanı zor kurtaran Beşiktaş'ta Teknik Direktör Carlos Carvalhal,maçın ardından Haber Gazetesi spor müdürü Selçuk Kaya ile ayak üstü sohbet etti. Sempatik tavırları ve sıcak kanlı kişilğiyle kısa sürede kendisini spor kamuoyuna sevdiren Carvalhal,sohbet sırasında samimi ifadeler kullanırken,"Bu kadar iyi oynayan bir takım ligde nasıl olurda alt sıralarda yer alır. Samsunspor'un durumu beni çok şaşırttı. Böyle oynayan bir takımın küme düşeceğine inanmıyorum"diye konuştu.

mehmet yılmaz

Berbat bir maç hikayesi hazırlamışlar
Yazıklar olsun!!!!  :kafa: :kafa:

fındık

Alıntı yapılan: samsuni - 20 December 2011, 15:09:31
Berbat bir maç hikayesi hazırlamışlar
Yazıklar olsun!!!!  :kafa: :kafa:

Ligtv geçen seneki TRT'de yayınlanan Bank Asya maç hikayelerini hiç izlememiş galiba abi.

FaTiH_HaN

Bir maç hikayesinde, 17-18 bin taraftarı göstermeyip, 600-700 kişiyi göstermek nasıl bir yalakalıktır, Şirinler-Maraton arasındaki karşılıklı tezahüratları nasıl göstermezler  :kafa:

Sioux

21 December 2011, 15:08:29 #507 Son düzenlenme: 21 December 2011, 15:32:44 Sioux
Yürü git işine saçma sapan şeyler yazma şuraya her duyduğuna da inanma

Ollivanders

biz de stadyumdaydık , radyodan dinlemedik. Deplasmana gelen taraftarlar mükemmel derken , radyodan dinleyen birinin taraftarımız kötüydü demesi çok komik.

Sioux

Alıntı yapılan: uçarlı - 21 December 2011, 15:17:13
sendenmi öğreneceğim ne yazıp yazmayacağımı. lehimizdekilere inanalım aleyte birşey söylendiğinde kabul etmeyelim. inanmamak için söylenenlerin doğru olmaması gerekir.

radyodan dinliyoruz ve oldukça sönük bir sessizlik hakim. tektük sesler gelmekte. bursa gibi ankara gibi veyada bir eskişehir gibi tezahırat seslerini fazlaca duymaktayız radyodan.

bak kalbini kırmak istemiyorum.
saçmalamayı bırak, radyoya göre tribünün gücü mü anlaşılır? biz o stattaydık.
ayrıca Samsunspor taraftarına haksızlık yapıp, saçmaladığın şeylerde evet bana soracaksın.
seni kandırmış radyodaki amca.