50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

çok verimli olmasanda kalbimizde ayrı bir yerin vardı dilaver,umarım futbolunu geliştirirsin ve ilerde seni kutsal formayla yeniden görme şansımız olur

alperen

Yolun açık olsun Diloo...

kalptenþimþek

SametYılmaz55

20 December 2011, 23:57:39 #483 Son düzenlenme: 21 December 2011, 00:19:36 SametYýlmaz55
adam olanı her zaman el üstünde tutarız biz.bu sene hiç bir verim alamasak ta senden,kimse kötü bir şey demiyor arkandan.keşke diğer gidenlerde senin gibi olsaydı da onlar hakkında da güzel şeyler dileseydik.boğazım yırtılana kadar bağırdığım o frikiğini unutmayacağım diloooooo :kanka:
SAMSUNSPOR 1 - 0 Giresunspor [Gol: Dilaver Güçlü] >l< >l< >l<

babasamsunlu

dilooo..adamsın.. hakkımız sonuna kadar helal olsun..
toplamda 7 puan kazandırıp şampiyonluğa direkt etki yaptın..
yolun bahtın açık olsun..

AhmetDenizci

Bu takımda en çok sevdiğim adamdın! Keşke transferin bitmesine 2 gün kala gelip 5 günlük antrenmanla maça çıkanlar yerine sen oynasaydın. Seni unutmayacağız. Yolun, bahtın açık olsun.

Ayberk

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 December 2011, 20:03:52
Dilaver'in Samsunspor kariyer bence bitti. Devre arasında gider tahminim. Hatta futbolculukla da pek alakası kalmamış gibiydi. Yeşilyurtta rastladım, sakalları uzatmış, saçlar tarz... Sahada görünmeyip dışarıda bu kadar özenli gezenlerin kronik sonu bu! Yanlış anlaşılmasın Dilaver'in oyununu çok beğeniyordum, uzun zamandır izleyemedik. Neden oynamıyor diye de çok isyan ettim. Ama süre aldığında hiç değerlendiremedi. Dışarıda da "salmış" bir hali vardı. Bu dakikadan sonra bizle olmaz sanırım. Ama çok yetenekli futbolcu, inşallah kendine bakar, iyi yerlere gelir

yine yanılmadım 8)

Yetenekli futbolcu, inşallah bundan sonra kafası daha fazla futbolda olur, yolu açık olsun

55musa55

yolun acik olsun dilaver.Insallah ilerde seni mumla armayiz.hakkini helal et......

FaTiH_HaN

Şampiyonluk yolunda attığın golleri unutmayacağız Bombacı Dilaver. Yolun, bahtın açık olsun..

fındık

Dün kendisini çiftlik avea'nın önünde fatih öztürk'le konuşurken gördüm. İçimden gidip konuşmak geldi ama neyse dedim yoluma devam ettim. Sonrada keşke konuşsaydım dedim.

emre

göztepeyle anlaştığı söyleniyor

Gorkem

feveran

göztepe ile anlaşmış hayırlı olsun

celebi

brigand

İnşallah başarılı olursun :ok