Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

R Madrid'de Nuri ve Hamit ilk 11 de..

sosaka

ErkÇay55

21 December 2011, 01:40:33 #25127 Son düzenlenme: 21 December 2011, 01:48:40 ErkÇay55
Alıntı yapılan: samett - 20 December 2011, 17:29:02
beyler bugün geçen seneki erkut tutu yönetim kadrosunda olan çok değerli bi abiyle muhabbet ederken konu ordunun hector cuper'i almasına geldi ve dedi ki; biz geçen sene onunla anlaşmıştık ve eğer biz yönetimde kalsaydık onu getirecektik dedi ayrıca 4-5 tane de yabancı futbolcuyla da anlaşmışlar ve bunlardan biri de şimdi ordusporda oynayan sağ bek miguel garcia'ymış tabi yönetim de değişince hepsi iptal olmuş...

Samet arkadaşımızın yazdıkları birebir aynen doğrudur.Tutu yönetiminde yöneticilik yapmış bir ağabeyimiz bunları benimle paylaştı.Hatta Kazım Yılmaz yönetimi Petkovici göreve getirince  Erkut Tutunun Kalpardan sonra Hector Cuperi getireceği görüşmelerin yapıldığı bilgisini vermişti.Hatta şu anda Ordusporun kalecisi Saso Fornezzi'nde Kırmızı Beyaz formayı giyeceğini söylemişti.

Ahmeti

Bu Sarkozy ne kadar kaşıngan bir yaratıktır öyle kaşağı ile güzel bi kaşımaz lazım.
Elimizden geldiği kadar kullanmayalım Fransız mallarını.

maraton

Kim bu yonetici abi çok merak ettim.. Çünkü biraz mantık hataları var gecmis yönetim gönderildiğinde daha lig bitmemişti hocayı göndermek gibi bir niyet yoktu o günlerde bence biraz art niyetli konuşmuş o abimiz hector petkovic kadar kötü bir tercih üstelik daha maliyetli ordunun sayılan futbolcuları da keza öyle ordu düşmenin en büyük adaylarından biri bı de eski yönetim istanbulun izni olmadan tuvalete gidemez hale gelmişti zaten sonlarını da. Bu olay hazırladı o yüzden yapacaktık edecektigi bırakıp niye dik duramadık bizi bu kaosun icine bıraktıklarını anlatsınlar eski yönetimde gorev yapmış bir abiniz ..GECİNİZ !!

FaTiH_HaN

Zaten Tutu yönetimi her çıktığı programda istikrardan bahsediyordu, hoca arayışları yoktu, Hüseyin hocayı göndermeyeceklerdi, kalsalardı.

Serkan

Bir tek benim yönetici abim olmadı be  (=

ugrass

ordu_spor Metin Diyadin'in ayrılmasından sonra dünyaca ünlü çalıştırcı Hector Cuper'le el sıkışan Karadeniz ekibi 'marka' isimleri şehre getirmek için harekete geçti. Bu arada Ordu ünlü golcü Hernan Crespo ile de anlaştı.
  vay beee =)))))

kýzýlyýldýz55

saçma sapan bir transfer bu adam 2.devrede  oyuncuları tanıyacak uyum sağlayaçakda kendi sistemini oturtaçakta orduspor ligde kalaçak
karabükden sonra bence  küme düşen 2.takım ordu oldu

cem

Alıntı yapılan: farUqras - 21 December 2011, 12:27:03
ordu_spor Metin Diyadin'in ayrılmasından sonra dünyaca ünlü çalıştırcı Hector Cuper'le el sıkışan Karadeniz ekibi 'marka' isimleri şehre getirmek için harekete geçti. Bu arada Ordu ünlü golcü Hernan Crespo ile de anlaştı.
  vay beee =)))))
crespoyu başkanları yalanladı,yok öyle birşey..

nusret55

3 haftalık arada(!) bir takıma değişiklik ne kadar etki edebilir ki!
aynı şeyler bizim için de geçerli açıkçası çok futbolcu alınmasına karşıyım ilk 11 girebilecek düzeyde bir stoper bir ortasaha bir de forvet alınsın yeterli diğerleri maliyetli olmasına gerek yok...

5trawberry

Febeliler teseye beste yapmış gülmekten öldüm :D :D

Küfürlü o yüzden paylaşmadım...
youtubeye bordo mavisi yazın geliyo.

fındık

Hector Cuper'in Ordu'yla anlaşmasının ardından Samsunspor Trappattoni için nabız yoklamaya başladı. :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: 5trawberry - 21 December 2011, 16:26:22
Febeliler teseye beste yapmış gülmekten öldüm :D :D

Küfürlü o yüzden paylaşmadım...
youtubeye bordo mavisi yazın geliyo.

allah  allah, o besteyi yapan bizdik sanırım. :D hatta yapanı bizzat tanıyorum.

5trawberry

Orduspor'un yeni teknik direktörü Hector Cuper: "Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum, nereye geldim ben ya?"

:D :D