Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 21 December 2011, 00:46:28
Ortasahaya bir yabancı transferi yapılacaksa bence İvan Ergic'in alınması harika bir hamle olur. Tam bir takım oyuncusu.

aman hocam şimdi sana da bağırırlar ben bunları okumak zorundamıyım diye :)

kamuri

21 December 2011, 00:49:26 #181 Son düzenlenme: 21 December 2011, 01:10:05 kamuri
Alıntı yapılan: 5trawberry - 21 December 2011, 00:47:59
aman hocam şimdi sana da bağırırlar ben bunları okumak zorundamıyım diye :)
hiç komik değilsinnn uzatma istersen

Tufan

5trawberry sana cevap verecektim de uzatmaya gerek yok Lincoln gibi karaktersiz topçu için 4-5 sayfa tartılmış kamuri abime katılıyorum bu kaşarlar bize fayda sağlamaz.

ahmetsefa55

öyle herkes muhalefet yapacaksa bizim burda işimiz ne ?
soruyorum size ben buraya niye çıktım ? niçin çıktım ? nasıl çıktım ?
saygılar...

kemal sunal - şimdi ben buraya neden çıktım - seçim konuşması

King1965

Bize ismi duyulmamış Koşan Çoşan çoşturan Adam LAzım :))

Yaşlı bunaklar gelirse aynı bili mehmet gibi çıkarlar..

ChucKeR

bu olay genç-yaşlı  ya da tecrübeli-aç diye sınıflandırılacak bir şey değil. sarp da tecrübeli ergiç de lincoln de.   ya da ismi duyulmamış lazar. gelecek vaadeden bir adammış gelmeden önce. 0 fayda.

bu iş karakter-kültür-iş ahlakı-mental durum gibi vasıflara göre belirlenir. ha onlara göre belirledin tutacak mı kesin? yüzde 100 olamaz. biraz da nasip. yaz transferleri tutmadı bu gelecek olanlar tutar inşallah.

Theofanis Gekas

transfer ettiğin adam yıldızda olsa golcüde olsa kan uyuşcak ağa...

55musa55

mehmet akyüz (gole en yakin) ikinci agbetu,serdar dekitas (ceza alani manyagi) birde zenke tadindan yenmez.

samet_55

Alıntı yapılan: celebi - 21 December 2011, 00:45:35
sabahleyin bu sayfaya giriş yapan sanacak birini aldık :)

aynen ya sayfayı 13 görünce biri geldi sandım

maraton

Forvete ben orta sahaya toplayıcı Mehmet Yılmaz yaratıcı oyuncu olarak Engin sever defansa kesici olarak ta kamuriye yıllık 500 milyardan profesyonel imza artırılırsa belki takım için değil ama ismi gecen bizler için iyi olur tadindan yenmez.. Ben içeriden bu dört oyuncuyu duydum hasbi mentesoglu zamanında yöneticilik yapmış bir abimden  :deli:

King Of The North

Adnan Sezgin gene kimleri getirecek takıma merak ediyorum, yaptıkları yapacaklarının teminatıysa vay halimize, acil bitirici golcü isteriz, bir de sol tarafa adam gibi biri...

brigand

Zor isimler bunlar abi. Yönetim bitirsin bu transferleri daha kimseye ihtiyaç kalmaz. Ama dediğim gibi çok zor. Şuan ki takımlarında hepsinin de çok sağlam sözleşmeleri var : )

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: celebi - 21 December 2011, 00:45:35
sabahleyin bu sayfaya giriş yapan sanacak birini aldık :)

Banada aynisi oldu yav, :D :D :D
Bi girdim bi baktim sayfa 13. Yasasin dedim en az 2 oyuncu aldik ben dün gece yatarken saat 23.00  sayfa 9 daydim

GurbetciFanatik

Burda fazla Lincoln meselesi tartisilmis.
Bende bir kac cümle yazmak isterim bununla ilgili.
Lincolnun en az 20 yada 30 macini almanyada canli izlemisimdir.
oynadigi zaman tamam takimin yarisi ediyor orasi dogru, ama cok sorunlu simarik artist bir kisiligi var.
Schalkede adama kafa atmasi yönetimle ve Teknik Direktörle kavgalari felan filan.
bence bizim bu saatden sonra böyle adamin nazini cekme lüksümüz yok.
17 mactan bu adam 5ini oynar 12sinin yatar bence.Insallah alinmaz haaaaa gercekten ben artik oynicam diyorsa gelsin derim ama can cikar huy cikmaz.

serkancengiz

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 21 December 2011, 11:13:45
Banada aynisi oldu yav, :D :D :D
Bi girdim bi baktim sayfa 13. Yasasin dedim en az 2 oyuncu aldik ben dün gece yatarken saat 23.00  sayfa 9 daydim

laf olsun torba dolsun boş konuşan çok bende öyle düşündüm ama