Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

brigand

Murat Ceylan gerçekten de yetenekli bir oyuncu. Bu sene başında adamı resmen zorla tuttular takımda. Samsun'a gelmiş malzemelerini bile giymiş adamı Tolunay denen hoca müsvettesi geri çağırdı. Başkan vermiş hoca çocukla oynar gibi geri çağırıyor. Hatta başkanlarının devre arası söz sizde dediği gibi dedikodular vardı.

LisandroLopez

Ya Murat Ceylan ı bana tartışmayın şu takımın ortasahasını her türlü toparlar oyunun iki yönünü de oynar.Antepin ortasahasında oynayan adamları da görüyoruz durumlarınıda görüyoruz.Murat oynarken Antep hep başarılıydı.Ki bana kalırsa Murat ile Antep arasında bi sorun var ondan dolayı oynamıyor yoksa Murat forma şansı verilmicek bi oyuncu değil.Alınırsa iyi transfer olur

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: jurista - 20 December 2011, 22:08:26
Murat Ceylan Geçen sene izlediğim kadarıyla gayet başarılı bir sezon geçirmişti fakat bu sene Antepin şu durumunda bile sadece 3 defa 11 e girmiş. Ve biz kurtarıcı gibi bakıyoruz aldığımız için seviniyoruz.

Bu adam çok iyi ise antep neden düşmemeye oynarken bu adamı versin ve niye bu kadar iyi bir adamı sadece 3 defa 11 e alsın .

Kaçırdığım bir detay mı var ?

Gaziantepspor o bölgeye yabancı transferi yaptı kaldıki en verimli döneminde Hakan Bayraktarı da bize vermişlerdi, aradan 2 sene geçti Hakan hala çatır çatır top oynuyor, kadroları geniş olduğu için iyi futbolcuda olsa elden çıkarıyorlar. Gaziantep 2 sene önce üst sıralara oynarken, kadronun en yetenekli yerli oyuncusu Murattı, o dönem istanbul takımları istemişlerdi ama Gaziantep çok yüksek meblağlar istemişti, Hürriyet, Murat Yıldırım, Murat Ceylanlı bir orta sahamız olursa ben hayal bile edemiyorum takımdaki mücadele gücümüzü inşallah ikiside gelirler.

fat55

eski gsli pino ve lincoln gelse nasıl olur?

jurista

Murat Ceylan'ı tartışmak değil konu , bu kadar iyi bir adamın kötü bir antepte neden oynamadığı idi soru . Sağolsun Fatih gerekli açıklamayı yapmış.

Theofanis Gekas

açık konuşayım murat ceylanı izlemedim hiç,malum bundan önce süper ligi takıip etmiyordum,ama kurtarıcı gözüyle baktığımız adamın ligin sonlarında dolanan bir takımın yedek oyuncusu olmasa bende endişeler yaratmıyor değil

Sol Açık

Murat Ceylan çok iyi olur. Olur mu bilmem ve sanmam ama, benim içimden de Hürriyet geçiyordu. Ayrıca başlıkta Uğur Boral ismi geçiyor ki bence o da önemli.

Ama yine de forvet ve Hürriyet olmazsa ortasahaya bir oyuncu gerekecektir.

fat55

bize gözü kapalı pas atan asistçi ve leblebi gibi gol atan forvet lazım.

twitter

adem büyük kasımpaşaya gitmiş
bu takımda çok rahat oynardı bence

sosaka

takım 2. yarı toparlasında isterse çıkıp kazım yılmaz oynasın  :deli: :deli:

5trawberry

Turgut Doğan, Galatasaray'a transfer olacak gibi.
Ve Türk futbolunun parlayan bir yıldızı olacak.

Ha Samsunspor'umuza gelse bir şey yapabilir miydi? Hayır.
Ama defansif ve hücumsal özellikleri iyi olan bir takımda gözde bir oyuncu olabilir. O yüzden hakkında hayırlısı olsun. Başarıları daim olsun.

Murat Ceylan konuşuluyor, kesinlikle kurtarıcı olarak görülmesine karşıyım. Sonuçta Antep bizim gibi kritik konumda ve bu durumda bile forma alamayan bir oyuncu ise iki kere düşünmek gerekir kanaatindeyim.

Bence bütün şartlar zorlanarak, Adnan Sezgin'in de referansıyla, Lincoln'de ısrarcı olunmalı, gerçekten ilaç olarak bir isim, ortasahaki üstünlüğü Lincoln ile her maçta ele geçirebiliriz.

brigand

Murat Ceylan'ı kurtarıcı olarak kim gördü ben çok merak ettim. Kimse Murat Ceylan kurtaracak demedi ki. Ya da muhtacız. Ama bende dahil çok kişinin düşüncesi şu Murat Yıldırım - Murat Ceylan - Hürriyet tarzı bir orta saha çok savaşan, bol top kapan bir orta saha olacaktır. Bu 3'lüye yaratıcı özellikleri olan bir ofansif oyuncu ve atan adam aldığınız da gayet iyi bir bloğa sahip olmuş oluruz.

Kaya

Orta sahada üstünlüğünü Lincoln gibi bir oyuncu ile ele geçirmen için arkasında Murat Ceylan,Hürriyet ve Murat Yıldırım gibi hamal tabir edilen defansif orta saha oyuncuları olmalı..Aksi takdirde Lincoln tipi oyuncularla orta saha üstünlüğü felan beklemek hayal olur..

kamuri

özür dilerim ama ben 35 yaşındaki ve  galata_saray da oynarken sık sık sakatlanan bi oyuncunun transferine karşıyım gene günü kurtarmaya bakıyoruz en korktuğum şeydi bu. umarım murat ceylan olur. adnan sezgin neden hep eski topçularını topluyor buraya anlamış değilim

fat55

defans       
orta saha            murat ceylan -murat yıldırım- hakan- fink- lincoln
forvet                                       bobo-holosko

bobo holosko lincoln murat ceylan.4 oyuncu.