STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

Serkan

34 SS 1965

benım bıldıgım mete kalkavan gercek bır samunsporlu

Serkan

34 SS 1965

gercek derken abartmısım :D:D ama samsunspor trıbunlerınde takıldıgını bılıyorum:DD:

Ahmeti

Valla canım sıkıldı hakemler hangi takımı tutuyor diye bir arama yaptım böyle bir sonuç çıktı ortaya.

##kdc##

Serkan

ercan0655

şAŞIRT BENİ SAMSUN  AMA ŞAŞIRMADIM. İSTANBUL TAKIMLARINA MAÇA ASIL SONRA YAT AŞAĞIYA  HEM SEVİNDİM HEM ÜZÜLDÜM.

FaTiH_HaN

Sonuçta hakemler uzaydan gelmiyor, mutlaka hepsi birer takım tutacaktır, Türkiyede takım tutmayan kaç insan vardır ki? istanbul takımı yada Anadolu takımı illaki bir takım tutar, takım tutmayanların bile kesinlikle bir takıma sempatisi vardır, olmalıdır da, futbolla yatıp kalkıyoruz ülke olarak çocuklukta başlayan bir sahiplenme duygusu oluyor tuttuğumuz takım için, bence takım tutmalarında problem yok. Hakem olduktan sonra artık takım tutmuyorum diyen yalancıdır. Sorun şu Türk futbolunda, makam mevki sahibi, Türk futbolunu yöneten yönlendiren, kararlar alıp Türk futbolunun kaderini belirleyen adamlar! Şeref, adalet, karakter gibi sıfatlardan nasibini almamış insanlar, e bu insanların kurduğu hakem kadrosu, merkez hakem kurulu vs birimlerindeki insanlarda mecburen kendileri gibi oluyor, hakkı üstün tutup adaleti sağlayacaklarına, maddiyatı üstün tutup, kitleye göre hareket ediyorlar, birilerine şirin görünmek için, yalakalık yapmak için takım kayırıyorlar, belkide parayla şereflerini takas ediyorlar, nedir bu Anadolu takımlarının çektiği çile, fırat aydınus kimki bizim futbolcumuzu azarlayacak, ademi azarlarken, 60 metre koşarak kavga etmeye gelen rüştüye neden sesin çıkmıyor? Ama en güzel cevabı yine tribünler verdi anlayana tabi 'oley oley fırat aydınus beşiktaşın köpeği fırat aydınus'

jean

cok basit penaltiyla galibiyet kacti boyle her macta oynasak keske forvet hattimiz az becerikli olsa farkli yenecektik yinede bir puan puandir

##kdc##

Alıntı yapılan: Serkan - 19 December 2011, 16:18:35
Oda gs'lı resimleri çıkmıştı  (=

yani ben de öle biliodum da ondan şaşırdım abi  ;)

GökhanÇağlar

bulduğunu atan bir golcü şart,çok gol kaçırıyoruz..
eğer böyle oynamaya devam edersek bu ligi ilk 10 da bitiririz...

mehmet yılmaz

İstanbul Basınından birkaç değerlendirme...

AlıntıMurat Yıldırım, Anıl Dilaver, Zenke ve Bance gibi ön oyuncuların arkasında Fink ve Kemal Tokak gibi oyuncular varken oynadıkları oyunla ligin bu sırasını hak etmiyorlar. O stat her maç böyle dolarsa tribüne gidenler de hem dünkü gibi iyi maçlar izler, eğlenir hem de Samsun daha üst sıraları zorlayan bir takım olur...

Cem Dizdar - Fanatik

AlıntıBeşiktaş'tan fazla pozisyona girdiler. Maçı kazanabilirlerdi de. Ama Bance'nin beceriksizliği Zenke'nin ceza sahası içinde lüzumsuz pası farkı ikiye çıkarmalarını önledi.

Futbolda herkesin bildiği bir kural vardır. Atamayana atarlar diye... İşte bu maçta da aynı kural işledi ve Beşiktaş maçı kaybederken puanı kaptı. Kazanamadığı maçı kaybetmedi de. İşte bu çok önemliydi.

Aziz Üstel - Star Gazetesi

AlıntıYoğun tempoda üst üste maçlar yapan Beşiktaş için Samsun'dan aldığı bir puan hiç de fena değildi. Samsunspor diri haliyle oyunun genelinde Beşiktaş'a baskı kurmaya çalıştı. Beşiktaş için son 20 dakika iyiydi diyebiliriz. Samsun golü bulduktan sonra pozisyonlar da yakaladı ama şansı yoktu.

Sabah Gazetesi

AlıntıSamsunspor ilk bölümde tam 3 kez Beşiktaş'a ecel terleri döktürdü. Birinde de Rüştü pes etmek zorunda kaldı. Her iki takımı tanımayan bir yabancı maçı izleseydi, küme düşmemek için oynayan takımın Beşiktaş olduğunu düşünürdü.

Sanlı Sarıalioğlu - Yeni Şafak

AlıntıHani derler ya 'futbolun adeleti yok".  Evet, dünkü mücadele bu sözün tam karşılığıdır.
Bir tarafta doksan dakika süreyle iyi futbol oynayan, üreten, biri hariç ürettiklerini gole çeviremeyen Samsunspor, diğer tarafta Edu'nun penaltı golüyle bir puanı alırken, taraftarına ızdırap çektiren Beşiktaş!

Samsunspor, belki topla fazla oynamadı, ancak oyunun tamamında rakibine oranla daha çok üreten ve kaçıran taraf idi.
Oyunun son on beş dakikalık bölümü hariç, Beşiktaş sahada hiç yoktu.

Bilal Meşe - Milliyet

Alıntıİyi maç oldu mu; olmadı.. Vasat maçtı..
Samsun'da Murat ve Bance'yi çok beğendim.. Beşiktaş'ın defansını çok zorladılar..
* * *
Sonuç; Beşiktaş için üzülecek bir durum yok.. Tam tersi sevinecek bir durum var... Çünkü daha etkin olan Samsun'du..

Mehmet Tezkan - Milliyet

HoliganSamSunLu

bu maç böyle bitmemeliydi bu taraftara bu futbola bu skor yakışmadı

samuray

yazık oldu göz göre göre bi iki puan daha gitti gerçektendye hakeden tara bizdik ama o pozisyonları da yakalyınca atacan kardeşim murat rüştüyle karşı karşıya kucağına attı zenke vurması gereken yerde vuramadı bi türlü sanki gol atmaya atmaya özgüvenini yitirmiş gibi gördüm      3 0 öne geçmek işten bile değ3ildi olmadı inşallah daha iyi oynayıp ikinci yarıda üst sıralar tırmanışa geçeriz