18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

cembaba

Hiç birinin tutmasına gerek yok. Zaten koşamıyor. Bu maça Zenke - Ekigho çıksa ne güzel olur.

fanatik samsunsporlu

bance ekighodan çok iyidir gene

red_white

bjk uzun boylu forvetlere karşı koyamıyor bance yazacak

saim55

Hadi lan civciv yap bize bir iyilik, çak şunlara!

muzaffer4

bance bugün 3 kere pozisyona girer...

55__Gurbet__55

Lan oglum  yat kalk murata dua et !

twitter

kaleye şut atmasını yasaklayacaksın bunun
güvenspordan danyal yemin ediyorum

celebi

kocabeye attığ top adam gibi olsa benec 2-1 yapmıştık

LisandroLopez

Hiç şüphesiz takıma uyum sağladı çok iyiydi gerek ilk yarıda Anıla attığı ara toplar gerek savunmayla mücadelesi ve topun bizde kalmasını sağlayışıyla benden tam not aldı :ok

ibrakadabra55

Bize golcü lazım golcü ! Bu adam kazmanın teki top saklıyordu ne oluyor skorbordda Samsunspor gol attımı yazıyor ?

samuray

rüştüyle karşı karşıyasın o golü bile atamıyorsun be bance sen ne zaman gol atacan iyi mücadele etti yine bencillik yapıp bi kaç şut denemesi yaptı tabi dağlara taşlara yine asıst denese belki maç daha farklı bitecek neyse takım olarak iyiydik

samuray

Alıntı yapılan: twitter - 18 December 2011, 19:28:07
kaleye şut atmasını yasaklayacaksın bunun
güvenspordan danyal yemin ediyorum
aynen katılıyorum arkadaş ya rüştüyle karşı karşıya daha nasıl gol atacan ama iyi mücadele etti ne kadar kızzakta

##kdc##

senin girdiğin pozisyonlara ersin veli girse gol yapar arkadaş, başka da dicek söz yok sana..

Tufan

kaçtı en son 5-1 falandı Ernst'le girdiğin hava topları devamını sayamadık.
timing 0!

Lusage

Şu adama yapılan faulleri görebilecek hakem var mı acaba ligimizde? Adamın anası ağlıyor her maç..  :-X

Ayrıca Fink'in karşı karşıya pozisyonunda 2 adım geride olsan ne olurdu ha ne olurduu!!  :kafa: :kafa: