18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: ngonge - 05 December 2011, 11:57:24
Bana Georgi Ivanov'u hatırlatıyor, yani futbolu değil ama takımdaki rolü ile.

Gol atamaz ama her maç oynardı. Hep birşeyler yapma beklentisi olur ama birşey çıkmazdı. Hatta Serkan-Cenk yedek olur Ivanov oynardı, adamdan tam verim almaya başlayınca satılmıştı Antep'e.

Ivanov da uzun bi sakatlıktan cıkıp bize gelmişti o dönem.

fındık

Akşamki kayseri maçında dersanede olacağım için sana sahip çıkamayacağımdan ötürü özür dilerim BANCE kardeşim. Beni utandırma görim seni

Jnr.Serkan

08 December 2011, 22:57:07 #662 Son düzenlenme: 08 December 2011, 23:12:13 Jnr.Serkan
Bugün berbattı...

Maç'ın ilk yarısında Bance rakip kaleciye müdahalesi olduda kaleci yere düştü.Ulan o adam topa vuramıyor kaleciye nasıl vursun.Adriana Lima gelse gel perma saçlı yakışıklım dese ne atmaya ne attırmaya taakati var.Yeşilyurtta tek başına yemek yiyordu keşke önünden hamburgeri çekip alsaydım.Ne kadar gol o kadar hamburger deseydim.Ama o zamanda açlıktan ölürdü bu herif...Seni kim getirdi be sarı saçlı elektrik trafosu,Allahından bul

kamuri

sen forvetsen bende kun agueroyum

celebi

biz billy niye gönderdik ki

samet_55

güzel türkçemizdeki 29 harf seni anlatmaya yetmiyo......lüfen bize yardım et. :kafa: :kafa:

55__Gurbet__55

Ne Sarp ne Fink nede Petkovic. Benim icin en büyük hayal kirikligi sensin. 1.91 boyun ile birtane kafa topu alamiyorsun. Ilk haftalarda'da gol atmiyordun ama bari mücadele ediyordun ama simdi o bile yok.

samsunmania

protez bacaklı gibi dizlerini bükmeden koşmaya çalışman beni daha da deli ediyor yetenek düşmanı.

fanatik samsunsporlu

kardeşim adama hiç faul vermiyorlar.hakemler de i.ne

samet_55

zaten dizinden sakatmış.bencede halen sakat.....ADAM DALTONLARDAKİ  AVAREL

LisandroLopez

09 December 2011, 01:16:13 #670 Son düzenlenme: 09 December 2011, 01:33:08 LisandroLopez
Bance ne yazık ki  Trabzon maçından sonra gözle görünür bi düşüş yaşıyor.. O istekli arzulu hali de yok..

Ollivanders

Petkoviç oynatmasın abi. Ne desin adam oynamak istemiyorum mu desin. Hocaysan futbolcunun durumunu bileceksin.

LisandroLopez

Yalnız taraftarımızda bi gelişme hissediyorum.Bance futboldan anlamayan veya başarıya endeksli birçok taraftar için antipatik gelebilir.
Gerek saçlarıyla gerek kaçırdığı gollerle vs.. Ama 1-2 maç haricinde tepki almadı.. İyi niyetinden şüphe duymadığım futbolcu olduğu içinde bu durum beni mutlu ediyor doğrusu.
Bir de gol atmaya başlasa eminim bu takımdan değil gönderilmek simgesi haline gelecek..

ahmetsefa55

bance cok mucadele edıyo ıste ama gol atamıyo.
ama olsun o bır forvet degıl , pardon santrafor degıl , pardon pıvot santrafor muydu ?
tam karsılıgını bılmıyorum ama %100 luk pozısyonları atamayabılır.
ondan gol atmasını beklemeyelım.haksızlık etmeyelım.
rakıbın stoperlerıyle guresmesı yeterlıdır.

samuray

ya tamam o bir pivot santarfor ok.de biz her topu banceye şişiriyoruz o ne yapacak geriden gelip atağa katılacak arkadaşlarına topu indircek duvar pası yapacak ver kaç yapacak ama bance ne yapıyor gelen topu rakibe indiriyor indiriyor ama bize değil rakibe tamam mücadele falan yapıyor diyorlar da a.2 den bi santrafor koysak veya burak var bi şansta ona versek oda 2 gol atardı herhalde bize golcü lazım acilen orta saha lazım oyn kurucu orta sahada takoz mustafa sarp dominguez ne etliye ne sütlüye misali al gülüm ver gülüm kendi eksenleri etrafında oynayıp duruyorlar risk almadan murat orta sahada didiniyor genç hakanda yeni yeni adapte olmaya başladı katkı veriyor mesele banceydi konu dağıldı toparlarsak bance altı pastan iki metreden topu kaleye gönderemiyorsun çapraz onsekiz dışından pas vereceğine şut çekiyorsun sen neymişsin be abi  >:( :( >:( :(