Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

cembaba

Yapıştırdım maili. Ahanda belgeleri isterseniz yayınlayın dedim.

kamuri

bende aradım aynen dediklerimi yazıyorum sayın rıdvan dilmen samsunspora ve onun sayın başkanına sallerken konuşurken iki kere düşünüp konuşssun dedim konuyu biraz araştırsın hakim olmadığını konularda yorum yapmasın dedim hiç bişey bilmiyosa samsunsporla ilgili bi sürü site var zahmet edip onlardan birine girip ergune verilen paraların dekontlarına baksın da utansın dedim sonuçta ntvspor ulusal yayın yapan bi kanal bizi boyle itham etmeye hakkınız yok felan dedim

kamuri

aynen valla telefon numarası vardı yazdım ben mail adresi felan varsa onu da yazında mailde atalım kuyruk acısı var hala demek ki rıdvanın samsunla ve samsunsporla

maviay55

bu ntvspor a da sövmek lazım..başka zaman bütün gün bakarsın takımımızın bi haber bi demeci var mı diye bi olay olsun pat 2 gün alt yazı geçiyor yalan yanlış araştırmazlar düzeltmezler sonuçta bi olaydır onlara göre kaoustur..

rıdvan dilmen i de hiç kaale almam yanlı yorumlarıyla başbaşa bırakın gitsin  :x((

LisandroLopez

Rıdvan böyle camiaların süper ligde yeri yok mu dedi ? Ulan ne alıp veremediğiniz var bu takımla be adiler

SametYılmaz55

yazdım maili gönderdim.böyle camia dediğin koskoca Samsunspor camiası rıdvan efendi >:( >:( >:(

LisandroLopez

Büyük bi tepki şart kesinlikle bu nedir arkadaş bilip bilmeden yorum yapılır mı

kamuri

ulan ergün teber koskoca samsunspor camiasını üç kuruş etmeyen adamların ağzına sakız ettin ya sana ne diyim lan ben ne diyim  lan  :kafa:

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 17 December 2011, 00:02:37
Büyük bi tepki şart kesinlikle bu nedir arkadaş bilip bilmeden yorum yapılır mı

O zaman gerektiği gibi büyütelim bizde rıdvan dilmem şaşırmış aziz babası çıkamadıya sağa sola saldırıyor

kamuri

yazdığımız numarayı ne kadar çok kişi ararsa o kadar iyi olur

Lusage

..............................................................................

kamuri

02123350000 spor servisini bağlayın deyin

AntZ

Alıntı yapılan: kamuri - 17 December 2011, 00:08:37
yazdığımız numarayı ne kadar çok kişi ararsa o kadar iyi olur

Bence daha çok söylediklerini çürüten mantıklı açıklamalar yapmak lazım. Bu lige alınmayacaksa önce şikecilerin alınmaması, borcu çok olanlar alınmayacaksa da 3 İstanbul takımıyla Trabzon un amatöre gönderilmesi lazım. Ayrıca dekontlar, ödenen paralar ve borcumuzun diğer takımlarla kıyaslanarak açıklanması lazım.

kamuri

bi şekilde tepki konulsun da samsunsporumuzu sahipsiz sanmasınlar