STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

twitter

fernandes dusman basina dun izledigim performansi uzun zamandir bir baska futbolcuda gormemistim

icine savicevic kacmisti

FaTiH_HaN

Bu maçta defansta Kemal'e orta sahada da Murat ve Fink'e çok büyük görev düşüyor, Mustafa Petkemek ve Fernandezin topla fazla oynamasına izin vermemeliyiz ve maç başından itibaren sert ve agresif olmamız lazım, beşiktaş defansı arkaya çok top kaçırıyor, bancenin indireceği toplara zenke veya ekighonun koşuları ile pozisyon yakalayabiliriz, , inşallah 3 puanı alacağız.

red_white

Alıntı yapılan: twitter - 15 December 2011, 11:41:22
fernandes dusman basina dun izledigim performansi uzun zamandir bir baska futbolcuda gormemistim

icine savicevic kacmisti

aynen katılıyorum top alır almaz baskı kurup oynatmamamız lazım

mehmet yılmaz

Usta taktisyen Petkoviç gerekli tedbirleri almıştır, hiç üzmeyelim kendimizi!  ???
Taktik şu olur, 0-0'a yat. Sağ ve sol bek çakılı kalsın. İki önlibero orta sahayı geçmesin. Topu alan ileriye doğru Bance'ye şişirsin, Bance topu indirsin, biraz tutmaya çalışıp kaybetsin, Bu sırada kimse hücuma destek vermesin. Olur da bir gol yersek eğer mağlubiyetimiz o anda tescillensin.

Aynı filmi 5 kere seyrettirdi bize, 6. bölümü görmek istemiyorum artık!!!!

Ollivanders

sadece55

FaTiH_HaN

İnşallah futbolcular bu maçın kaderini hocalarına bırakmazlar  .:.:.

kaptan 55

iki tane bjk'li bana göre sözde yönetici vardı?biri ayıklandı diğeri halen daha mevcut yönetimde çok merak ediyorum kimi tutucak acaba?

SAMSUN koyarsa üzülme sakın,protokol de,üzülme de bizi elaleme rezil etme.

ercan0655

Taktik savaşı başlıyor desenize  :D mükemmel  maç izleyeceğiz yine kime nasıl ...... diyeceğimi bilemiyorum.

kýzýlyýldýz55

Ne taktiği yahu onbeş haftadır  maç izliyoz gram taktik görmedim .

kumköylü ahmet

15 December 2011, 14:47:59 #160 Son düzenlenme: 15 December 2011, 15:06:50 kumköylü ahmet
Hollandadan Geliyorum ALLAH izin verirse macdada Olacagim.Bileti Pazar Günü Gisilerden Alabilirim demi sorun olmaz demi??

özkan

Kalpar'ın allahverdiyev taktiğinin vlade versiyonu bu adamın taktiği..

istanbuldan

Ahmetcim izmitten geçerken uğrarsan kombineyi veririm sana :)

kumköylü ahmet

kardesim kombineyi senden alirsam kulube bir faydamiz olmaz o yuzden ben almim :-)
ama senin icinde macdayim senin yerinede bagircam samsunda olsaydin beraber giderdik ibrahim nasip kismet hayirlisi insallah

burakbas