Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

fat55

zaten bu metroya bayadan beri gıcıktım.hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama metro çarşamba tesislerine bir dükkan açmışlar.ts nin ürünleriyle dolu.samsunsporla ilgili hiçbirşey yok.benim için ulusoydan farkı yok.ulusoy bile zamanında samsunspor a başkan olmuş bunun ne olduğu belli değil.

sadece55

Takıma haciz koydurmak çok kolay çünkü bu takımı son zamanlarda hep kendi adamları yönetti.biraz da borç bana yazdırın demiştir...Böyyyük Samsunspor aşığımız

AntZ

O zaman bizde yaptığı reklamın paralarını faiziyle istiyoruz. Hatta özellikle öğrencilik zamanlarımda her yolculukta sahibi Samsunspor aşığı diye seçtiğim Metro Turizm'e de haciz koyuyorum. E para verdiysen hizmet aldın nasıl haciz koyarsın demeyin, milyon dolarlık reklam yapanlar sadece para vermiş, karşılığında birşey almamış gibi haciz koyuyor.  :o

mehmet yılmaz

16 December 2011, 12:01:30 #348 Son düzenlenme: 16 December 2011, 12:28:55 maraton
2004 yılında Samsunspor'a bağış olarak verip alacak olarak kaydettirdiği 140.000 lirayı faiz işleterek 1.250.000 liraya çıkarmış. Şimdi avukatı aracılığıyla kulübe haciz getirmiş. Öncelik olarak maç gelirlerine haciz koydurmuş. Hatta esas amacı tahtayı kapattırıp, ara transfer yapmamızı engellemekmiş Samsunspor aşığı iş adamımız.  :( :(

fat55

16 December 2011, 12:05:13 #349 Son düzenlenme: 16 December 2011, 12:29:12 maraton
bu cuma gününde seni ve şirketini Allah a havale ediyorum galip öztürk.senin de devrin bitecek tıpkı cem uzan gibi.

kuzey55

Alıntı yapılan: samsuni - 16 December 2011, 12:01:30
2004 yılında Samsunspor'a bağış değil alacak olarak verdiği 140.000 lirayı faiz işleterek 1.250.000 liraya çıkarmış. Şimdi avukatı aracılığıyla kulübe haciz getirmeye çalışıyormuş. Öncelik olarak maç gelirlerine el koydurmak istiyormuş. Hatta esas amacı tahtayı kapattırıp, ara transfer yapmamızı engellemekmiş Samsunspor aşığı iş adamımız.  :( :(

ben anlamıyorum nasıl Samsunsporlu bunlar delirecem valla.yazıklar olsun tek kelime ile.

fat55

FaTiH_HaN

Vardır herşeyde bir hayır, Galip Öztürk böyle davranmasa sözde maddi yardımına devam etse, Samsunsporu reklam, menfaat, gelir kaynağı olarak gördüğünü bilemezdik. Artık biliyoruz, ben Galip Öztürk'ün Samsunsporumuzu maddi anlamda sekteye uğratabileceğini düşünmüyorum, Kazım Başkan artık bu işi gurur meselesi olarak görüyor, zaten söyledi 'Samsunsporda kimsenin parası kalmaz, avukatlarımız araştırmalarını yapıyor, zamanı geldiğinde herkes alacağını alır', alsın parasını bakalım parayı aldıktan sonra ne yapacak ne deyipte yıpratmaya çalışacak Samsunsporu, o zaman demeyecekler mi 'hadi bakalım aldın paranı daha da bir şeyin kalmadı kulüpte, yürü ense traşını görelim' diye...

maraton

ARKADAŞLAR BİN KERE YAZDIM BİN BİR OLUYOR LÜTFEN MESAJLARINIZDA HAKARET İÇEREN AŞAĞILAYICI YORUM VE YAKIŞTIRMALARDAN KAÇININ.. DÜŞÜNCELERİNİZİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLMENİZ İÇİN UĞRAŞIYORUZ ANCAK SİTE KURALLARINI ÇİĞNEYİP HEM BİZİ HEM KENDİNİZİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN.. SİTE YÖNETİMİ

özkan

Öyle samsunsporluluk olmaz,adam gibi adamda birden fazla klübede üye olmaz galip öztürk bey..Bu şehir sizin gibileri besliyor hala..

kayacan

Bu is devlerin kapışması işine donmuş samsunspor arada oyuncağa donmuş.Kim kazanırsa kazansın Samsunspor kaybedecek gibi duruyor maalesef.

ErkÇay55

Maraton Başkanında yazdığı gibi hakeret etmeye gerek yok arkadaşlar herkesin ne olduğunu bu taraftar çok iyi bir şekilde anladı.Herkes Samsunsporlu olamaz.

özkan

Dün vatan tv'de bir eğlence programı;görme engelli bir saz çalan sanatçı konuktu.Program boluda çekiliyor,söz spora futbola geldi,görme engelli konuk dedi ki bende çorumluyum ama fanatik samsunsporluyum.Samsunspor'umuza başarılar diliyorum dedi.Herkez samsunsporlu olamaz galip bey..

berusa55

Galip Öztürk'ten Samsunspor'a 158 bin TL'lik haciz

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Samsunspor'a 158 bin TL'lik haciz gönderdiğini söyledi.

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Samsunspor'un banka hesaplarına 158 bin TL'lik haciz işlemi uygulattığını açıkladı. Yılmaz, haciz ile ilgili bilginin kendisine akşam saatlerinde ulaştığını kaydetti.

http://www.haberexen.com/galip-ozturkten-samsunspora-158-bin-tllik-haciz-37203h.htm

Bravo Samsun, Samsunspor aşığı! galip öztürk bravooo  >l< >l<

Theofanis Gekas