CANER kararını verdi,"KALIYORUM"

Başlatan King Of The North, 16 July 2007, 23:13:07

« önceki - sonraki »

King Of The North

Arı kovanına geri döndü bal yapmaya başladı mı hepimiz yiyeceğiz o baldan inşallah.

celebi

bence Caner serkanın yanında oynamalı serlanınn yanında daha faydalı olur. ırta sahada verimsiz olabilir.

maço

arkadaslar caner oynasında nerde oynarsa oynasın suanda takımda bulunan en ıyı oyuncumuz nere koyarsan koy oynar ama yanına saglam bı serka lazım olmadı su erkan fena adam degılmıs o olabılır

jean

canerın bu hareretı celılede ornek olması lazım artık gelsın bence kampta kosmak ıstemıyor kamptan sonra gelecek dustugumuz senede oyle yapmıstı

veis

çelebi demişki
bence Caner serkanın yanında oynamalı serlanınn yanında daha faydalı olur. ırta sahada verimsiz olabilir.

yorumsuz

King Of The North

Oynasın da nerde oynarsa oynasın,yeter ki takım hırslı olsun,hoca 11 yapmakta zorlansın ama şimdilik hayal gibi, daha takımımızı hazır göremiyoruz.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"çelebi demişki

yorumsuz

Veis kızdın mı yoksa özür dilerim. olumlu yada olumsuz düşüncelerimi desteklesen sevinirdim.tekrardan özür dilerim.

King Of The North

CANER RİSKE EDİLMEDİ
Dizindeki sakatlığı devam eden Kırmızı-Beyazlı golcü futbolcu, Malatyaspor maçında riske edilmedi.
01 Ağustos 2007 Çarşamba 12:37
Kırmızı-Beyazlı oyuncunun eski sakatlığının nüksetmesi takım içinde moralleri bozdu. Malatya maçında riske edilmeyen golcü oyuncunun tedavisi devam ediyor. Kulüp Doktoru Mehmet Özden, Caner'in şu anda durumunun iyiye gittiğini ve korkulacak bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Kırmızı-Beyazlı oyuncu ise bir an evvel sahalara dönmek için can attığını ifade etti.

berusa55

haa! çok güzel bi haber bu :( caner geldi diye sevinirken simdi de bu sakatlık alır onu bizden! bu sakatlığın arkası gelir arkadaslar cidden canım sıkıldı simdi!

emel55

ciddi bişeyi olduğunu sanmam, zor bi ameliyat geçirdiği için ara sıra nüksetmesi normal bence. negatif yorumlar yerine daha pozitif olalım da morali bozulmasın

celebi

Ya Emel 55 senin bu cAner aşkın maaşallah süper ya. Ne zaman senin caner yazılarını okusam sana bu konuda hayran kalıyorum valla.

emel55

ama tek ben değil, herkes sevio demek ki yoksa bu kadar foruma konu olmazdı ki
herkesin ifade şekli başka sadece

maço

caner aramıza katılması cok guzel ınsallah sakatlık falan olmaz

s_uzunkaya

emel55 e dokunmayınnnn... caner onun sayesinde dndü samsuna :).. dimi emel55? :)

celebi

Alıntı yapılan: "slazenger"emel55 e dokunmayınnnn... caner onun sayesinde dndü samsuna :).. dimi emel55? :)

Niye Emel 55 yoksa Samsunsporda yönetici falan mı :lol: