CANER kararını verdi,"KALIYORUM"

Başlatan King Of The North, 16 July 2007, 23:13:07

« önceki - sonraki »

veis

ozaman tugberk bu haberi okuyorlarsa sözüm celile seni sevmiyorummm

King Of The North

Caner ve Serkan Aykut kendilerine iyi bakar her maç oynarlarsa 30 golden aşağı atmazlar bence,Türkiye'de bu adamları tanımayan yok neredeyse ama biz sahalarda göremiyoruz.Caner Altın kardeşimiz eğer okuyorsan kendine iyi bak oyna artık,yakında Samsunsporlu genç nesil bulamayacağız başarı lazım,bu da sizin gibi Samsun çocuklarıyla olacak işler biraz daha gayret.

Lazoli

caner eger takip ediyorsan sana 2 cift lafim olacak. seni cok seviyoruz ve destekliyoruz. insallah bu sene cikip oynarsin. insallah sakatlik belasi basini agirtmaz senin bu sene. senden tek istegimiz sahada eskisi gibi yüreginle oynayip yeller estirmen, rakip kalecilerin korkulu rüyasi olman. nolur kirma bizi ve bu istegimizi gerceklestir............

s_uzunkaya

emel55 kardeşim, eminim ki okuyordur. burdaki çoğu futbolcularda okuduğuna eminim. sonuçta burda onlar konuşuluyor ve ben eğer onların yerinde olsam acaba taraftar ne düşünüyordur hakkımda diye bu sayfayı ana sayfam yapardım. ama daha öncede dediğim gibi "ve canerde gitti" topiğinde caner hakkında konuşulurken ve sen caner geri gelcek ve gollerini sıralıycak sizde bu söylediklerinizden utanacaksınız derken caner o saatlerde ibb nin antremanından yeni çıkmıştı ve belkide teri bile soğumamıştı. neyse tamam kardeş, söylemek istememenide anlarız belki ama başka mantıklar üreterek bizi kekleme...

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: "veis"ozaman tugberk bu haberi okuyorlarsa sözüm celile seni sevmiyorummm

:) veissss celil in yıkıldığı an bu andır :D

veis

kardeş sen nerelerdeydin ya sitede yokdun epey ama dönüşün güzel odu.sevmiyorum baba ne yapayım yaaa.

körfez55

Alıntı yapılan: "veis"kardeş sen nerelerdeydin ya sitede yokdun epey ama dönüşün güzel odu.sevmiyorum baba ne yapayım yaaa.

al benden de o kadar...

Sadece Samsunspor

beyler caner kaldı - celil belli değil artık bu konu kilitlensin ya

celebi

KİLİTLENSE İYİ OLUR VALLA YA. SIKTI ARTIK.

King Of The North

Sıktıysa yazmazsınız olur biter..

celebi

sürekli gitti geldi falan o açıdan sıkıldık dedik.kestirip atmakla olmuyor battal kardeş.

King Of The North

Tamam kardeş sıktıysa yazmayın diyorum güncelleniyo siz yazdıkça,buranın admini var gereksiz görürse ya da anlamını yitirdiğinin görürse zaten kilitler bu konuyu zamanı gelince.

veis

giden gider kalanlar bizim aslanlarımızdır konun özüde budur.

Lazoli

Abiler bu gece Celili rüyamda gördüm bi bakkalin üzerinde balkonda oturuyodum. asagida yani bakkalin önünde Celil duruyordu. Slmlastik hos bes filan sordum Celil abi kaliyorumusn bu sene gidiyomusun diye? Yukari dogru gülümsiyerek bakti kaslarini kaldirdi ve kisik ses tonu ile "seneye" dedi . Hatta "Malatyada oyniicam" dedi. walla insallah gercek olmaz bu garip rüya cünkü cok kötü oldum yani. eger bu senede Mal-atyada oynarsa ozaman samsuna daha hic ugramasin. insallah rüya tersine cikar.....

celebi

RÜYALAR TERSİNE ÇIKIYOR DENİR GENELDE AMA BAKALIM