ŞİRİNLER'DEN HAVALANANINDA PROTESTO...

Başlatan Serkan, 12 December 2011, 02:08:06

« önceki - sonraki »

celebi

Kodalak

Allah razı olsun,elleri dert görmesin,

Dünden beri sıkıntıdan,stresten,sinirden kudurdum resmen,

babam ile telefonda konuştum maçtan sonra yılların taraftarı çınar resmen,o bile sövüyordu bunla ******* diyordu bize mersinde samsun kümeye bağırtıyorlar diyordu,

dün ailecek kudurmuştuk ne diyeyim.

özkan

12 December 2011, 09:31:12 #17 Son düzenlenme: 12 December 2011, 09:36:25 özkan
dün gideyim mi,gitmeyeyim mi biri varmıdır diye havaalanında durdum düşündüm,ah kafa keşke  gitseydim..yapanların ellerine sağlık içimin yağları eridi..

Devamı gelecektir bunun,böyle kalmamalıda..Tekrar tekrar yapanların ellerine sağlık !

doðan

gereklimiydi evet ..
ama yinede gündeme bu tarzda olaylarla gelmek can sıkıcı ...
diğer yanımda diyorki, hakketmedilermi ... galiba hak ettiler , sahipsiz şehrin takımı sanmsınlar !! allahtan taraftar var ..

Ahmeti

Hep destek tam destek dedik takım göz göre göre eriyor sabır sabır nereye kadar artık cicim ayları geçti yönetim ve futbolculara umarım bu bir ders olur ve Samsunspor'un sahipsiz olmadığını anlarlar.

Stoper

Güzel oldu, güzel. Tebrikler Şirinler!

özkan

varsa eğer birilerinde resim video falan,sakın eklemesin buraya renktaşlar  ;)

feveran

Serkan

Ne kolpası abi ; Resim yükleyip insanları etiket mi edelim ?

Kodalak

aman ha resim falan koymayın boşu boşuna ceza yer çocuklar

kuzey55

ohhh içimin yağları eridi.dün akşam ki rezil oyundan sonra şu ergünün ağzını burnunu dağıtsalarmış keşke

Serkan

Alıntı yapılan: target55 - 12 December 2011, 10:16:59
ohhh içimin yağları eridi.dün akşam ki rezil oyundan sonra şu ergünün ağzını burnunu dağıtsalarmış keşke

Ergün yokmuş kafile de kemal'le birlikte;

brigand

Levent ÖCAL

Dışarıdan bakıldığında hernekadar olumsuz bir davranış gibi gözüksede Samsunspor taraftarı için haklı bir çıkış sabrında bir sınırı var, tebrik ediyorum Şirinler'i.

binikalamadım