22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Adem'in Bank Asya'daki en büyük özelliği savunmadaki başarısından çok hücuma verdiği destek, yaptığı kanat bindirmeleriydi. Bu sezon bunları pek yapamıyor, çıktığı anlarda da ( A.Gücü maçında Murat'a attırdğı gol hariç ) herhangi bir etkinlik sağlayamıyor. Bir takımın kanat bekleri hücuma destek vermedikçe atak zenginliği olmaz. Bizim temel sorunlarımızdan birisi de bu, sağ ve sol bekler hücum yapamıyor.  :(

kamuri

süper lig için yetersizsin maalesef iyi niyetli olduğuna şüphe yok ama yetersizsinnnn

SametYılmaz55

hacı tamam iyi niyetlisin ondan bir kuşkum yok ama kaç haftadır çarşı pazar oluyorsun toparlan biraz daa

kuzey55

iyi niyetli bir bank asya futbolcusu...

Kodalak

Alıntı yapılan: target55 - 12 December 2011, 01:06:52
iyi niyetli bir bank asya futbolcusu...

dünki oyunda pek etkili değildi, goldede hata büyük oranda onundu, çünkü betoyu takip etmeliydi,

ya hayır sadece takip etse idi beto o kadar rahat vuramazdı o topa...

olcay

18 December 2011, 18:56:49 #605 Son düzenlenme: 18 December 2011, 19:19:20 olcay
şimdi ademi savunan arkadaşlara sormak istiyorum.
bugün iyi niyetli olmayan samusnpor'lu oyuncu yoktu sahada.
ama ademin ne kadar yeteneksiz,sınırlı bi oyuncu olduğu ortaya çıktı.defans haricinde sıfır katkı sağlayabiliyo adam.lazarla ikisini de toplasan bi adam etmiyo maalesef..
hala bu adama laf ettirmemek istiyo musunuz??

55__Gurbet__55

Öyle abuk sabuk paslar atiyorsunki inanilir gibi degil. Pas atmak bukadar zor olmamli

##kdc##

Alıntı yapılan: olcay - 18 December 2011, 18:56:49
hala bu adama laf ettirmemek istiyo musunuz??

Adem babaya laf yok  :kanka: :)

engin55

Ademin yerine transfer lazım.

Tufan

Adem canını dişine takıp oynuyor ondan şüphem yok ama çapı bu kadar elinden gelen bu sağ tarafa transfer lazım.

55__Gurbet__55

04 January 2012, 21:42:30 #610 Son düzenlenme: 05 January 2012, 02:33:30 55__Gurbet__55
Oyuncularin mac istatistigini görebilecegimiz bir sayfa varmi. Ademin isabetli pas oranini cok merak ediyorum  :kafa: :kafa:

Mücadele ediyorsun kademelerin´de iyi ama verdigin her pas rakibe gidiyor.Sezon basindan beri hep ayni topu biraz akilli kullan.

FaTiH_HaN

Ben ademe kızamıyorum, top ayağına geliyor bir çalım atıyor, ikinciyi atıyor, artık 1. çalımdan sonra birilerinin ademe doğru gelip topu istemesi lazım, ne bilim koşu yapıp el kaldırması lazım, yok arkadaş adam tek başına kalıyor, kime atacak topu hepsi rakip oyuncuların kucağına yaslanmış bekliyor, attığı paslarda rakibe gidiyor doğal olarak.

masbene

bu adamı haftalardır kadroya almadın petkoviç seni Allah bildiği gibi yapsın

##kdc##

Helal olsun Adem iyi oynadın, iyi mücadele ettin

celebi

pal lazar senin elini öpsün :)