18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

5trawberry

Anlamadığım olay bu takım gol pozisyonuna mı giriyor ?
Rakip cezasahasına 5 tane direk diksen, bizim ortasaha yine o direklere topu dokunduramaz. Ceza sahasına bir isabetli top atılmaz mı arkadaş. Biri altıpas çaprazından skorboarda yollar, diğeri korner atar auta gider, öteki deli dana gibi koşar yan ağlara orta keser.

Kaya

Alıntı yapılan: 5trawberry - 09 December 2011, 20:58:35
Anlamadığım olay bu takım gol pozisyonuna mı giriyor ?
Rakip cezasahasına 5 tane direk diksen, bizim ortasaha yine o direklere topu dokunduramaz.

Bu dediğini idmanda kale direklerine vurma yarışması olarak yapıyorlar,gayet de başarılılar..Ayrıca idmanda Petkoviç birçok şut ve taktik çalışması da yaptırıyor.Eskişehirde kaçan gollerin 5 te 4 ünü idmanda işlediğini gördüm.Ama olmuyor işte olmuyooor..Teknik becerisi olan bir tane adamımız yok bir tanecik!! İş böyle olunca bizim gibi takımları teknik kapasitesi yüksek hocalardan ziyade,gazlama kapasitesi yüksek hocalar ayağa kaldırır diyebiliriz.Kalpar bunu biliyor 90 dakika çırpınıyordu  ;)

ahmetsefa55

yahu 25 kişilik takım kadrosunda 1 tane çalım atabilen oyuncun yok.
petkovic'in bazı oyuncu tercihlerini bende eleştiriyorum ama el insaf.
takımı sezon başı isa turan'a emanet edersen böyle olur.
arkadaşlar unutmayalım bu takımın 3 forvetinden 2 si 10 günlük hollanda kampına takımla katılamadı.
1 tanesi de transfer döneminin son dakikasında transfer edildi.
bunları da düşünelim birazcık...

fanatik samsunsporlu

defansa yardım ediyor adam.rakip ortasını kafayla uzaklaştırdı.işe yarıyor arasıra

ngonge

Tamam gol atamıyor vs de Bance olmasa bence bu takım ortasahayı geçemez.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: ngonge - 11 December 2011, 19:35:39
Tamam gol atamıyor vs de Bance olmasa bence bu takım ortasahayı geçemez.

Bance bizim olmayan oyun sistemimizi iyice berbat ediyor.Takım topla ileri çıkarken Bance elini kaldırıyor top direk Bance'ye şişirilip kaptırılıyor.Belki Bance olmasa takım paslaşmayı denicek ne bilim defansın arkasına atıcak.Ama her top ısrarla Bance'nin el kaldırmasıyla Bance'ye gidiyor.Hele bazen deyyus el kaldırıyor topa zahmet edipte koşmuyor...Dünyada artık pivot santrafor diye birşey kalmadı.Eskidenmiş o ileriye uzun toplar.Dünyada Pivot Santraforla tek forvet oynayan tek takım Stoke,onların pivot santraforuda türünün en iyisi Crouch.Bance bizim sistemimizin ve türkiye liginin oyuncusu değil.Bance daha doğrusu topçuda değilya neyse.Adam koşarken acı çekiyor resmen bacaklarıyla savaş veriyor...Yazıklar olsun.Sosyetik kadınlardan çok kuaförde perma yaptırıyorsun çirkin herif

fanatik samsunsporlu

urta sahada top yapan adam yokki.defans habire toupu şişiriyor banceye.o da bir kaç tanesini ya alıyor ya alamıyor

masbene

beşnumara

Senin hocayla nasıl bir ilişkin var da senden vazgeçemiyor.Sarışın bombasın la sen.Patladın ya olum :kafa:
Bu salağın bacaklarını kırmadığımız müddetçe hoca bundan vazgeçmez.Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Ollivanders

açın ilk yarıyı izleyin. Akakinin , Ademin , Kemalin top şişirmesinin nedenini araştırın.Bunun yanında Bancenin rakip defansa sagladıgı üstünlüğü görün. Sırtında hep bir adam var. Bu adam yoruluyor. Ortasahaya kadar geliyor. Sonra da bu adam güçsüz vuruş yapınca nerden buldunuz getirdiniz oluyor. Banceyi eleştirmek yerine ortasahanın sorumluluk almamasını eleştirin veya H.Bayraktar'ın gönderilmesini sorgulayın.Fink'in 2 metrede oynamasını , diger ortasaha adamlarının Bank Asya ayarında oldugunu gorün.  Tamam gol kaçırabilir ama o olmasa ortasahayı geçemeyiz.

beşnumara

Maçtan sonra bizim tribünden bir polisle konuşurken polis dedi ki ben bu kulübün başkanı olsam o ilerdeki sarı saçlıyı kovarım.
Samsunspor'un maçını bir defa izleyen adam söylüyor bunları.Hoca açıklasın neden 90 dakika sahada tutuyor.
Bir pozisyonda topu atıp geçebilirdi ama o kendini yere atmayı seçti.Allahım sen bize sabır ver kimlere sabır gösteriyoruz :(

Ollivanders

fatih'im kendini yere atmadı o pozisyonda . Çağdaş ayagını kaldırdı. Hani tamam yerde tutsa anlarım ama o pozisyon bana gore fauldu.

beşnumara

Valla inandırıcı değildi kardeşim ben öyle gördüm.

Kaya

Bariz fauldü tartışmaya gerek yok....

Bu adamın yanında topu bilen bir forvet arkasında bir ortasaha olsa otursak izlesek..O fizikle top taşımaya kalkmasa,orta sahada top çalmaya çalışmasa mesela..Adam yokluğunda çırpnıp duruyor işte..

kamuri

bence bi de takımımız bancesiz nasıl oynuyo  onu da bi görmek lazım ona göre banceyi değerlendirmek lazım.ama bence bance artık taktik anlamda takımıza zarar veriyo çünkü defanstaki elemanlar nasıl olsa  ilerde bance var diye her topu şişirip şişirip duruyolar. hiç pasla çıkma diye bişey yok her top şişirme adam en az iki üç kişiyle boğuşuyo tamam ama ne bilim  artık iki üç kişiyle boğuşmak yerine gol bölgelerinde diri kalıp gol atmasının zamanı gelmedi mi ya sezon sonuna kadar her maç 5 kişiyle boğuşsa ne olur gol atamadıktan sonra.  bi de bancesiz bi taktik bulmalıyız artık. yoksa her topu banceye şişir nereye kadar gol yok bişey yok