STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Küme düşme sınırı bu sene geçen senelere oranla daha az olacak, bence 37-38 puanda kalacak belkide daha da erken kopan olursa 33-34 e bile düşebilir, birde puandan ziyade 2. yarıyı kapattığımız haftaya kadar rakiplerimiz olan, karabük, antep, ordu, sivasın da devreye kadar puan toplayamazsa puan farkı açılmaz, ve rakiplerimiz olan, ordu, sivas, antep ile sahamızda oynayacağız. Bütün bunlar olur olur ama artık biz değişmeliyiz, günü kurtarmak adına artık yeni bir hocayla çalışmalıyız, hiç sevmesemde, bizim için en uygun tercih Yılmaz Vural olur, Ertuğrul hoca Bursada, Ersun Hoca riski sevmez bizim takıma gelmez, diğer hocalarında zaten miadı doldu, Yılmaz Vural gelecek, yatacak, kalkacak, bağaracak, dövecek takıma biraz olsun ruh kazandıracak, şike iddianamesinde olmasa Hikmet Karaman da olur, bu isimlere muhtaç olacağımızı biri söylese güler geçerdim ama artık bazı şeyler için geç olmadan yeni hocayla yeni bir sayfa açmalıyız, bu zamana kadar Petkoviçi şahsım adına çok savundum ama artık bahanesi de kalmadı, Mersin maçında değişiklik yapmak için gol yemeyi bekledi bence artık kendini kovdurmaya çalışıyor, görmemesi mümkün değil, bunun için hoca olmaya bile gerek yok. Çok geç olmadan yönetim harekete geçmeli.

fanatik samsunsporlu

yılmaz vural değil de belki mesut bakkal olabilir.hikmet karaman bizim takımı zaten beğenmiyor.yetersiz diyor sürekli

fanatik samsunsporlu

beşiktaş maç başlığını kimse açmadı daha.açacak olan abdest alsın besmele çeksin.belki uğurlu gelir :(

55.hakan

şaka gibi ya atamayıp atamayıp 1 tane yiyip yeniliyoruz kabus görsem bu kadarı olmaz

GökhanÇağlar

hep aynı senaryo,yine 1-0
bu şekilde gitmez,köklü değişiklikler yapmak gerekiyor.

fanatik samsunsporlu

gökhancağlar şu fotoyu değiştir be kardeşim.millet zaten hocaya kıl

GökhanÇağlar

KotuCocuk55

Ligin 9. ile aramizda 8 puan fark var! takim adam gibi top oynasin,her türlü kapanir! ama haftalardan izledigimiz takim resmen icimizi karartiyor! Allah askina soyleyin,samsunsporlu olmasaniz,su takimin macini izlemeye  tahamül edebilirmisiniz!

Ben bu petkovici gercekten sevdim,destekledim,savundum ama hakkaten anliyamiyorum!

15 macin 2 sini kazandik! zaten hep keybetmisiz,su maclari goller atip top oynayip kaybetsen diyecek hic bir lafim yok da. sahaya cikan oyuncular da kadronun geneli de oynan oyunda hem futboldan hem takimindan sogutuyor beni!

90 dakka baygon baygon bekle,sonra bir gol ye ve yenil!

Bircogumuz farkli tahminler yapsakta bu macin boyle bitecegini aslinda biliyorduk!

Ask iste,her seferinde bile bile lades! bosyere dememisler,sevme yanarsin diye!

SSKLA

ne garip takımız ya 5 haftada 4 gol yiyip 1 gol atıp 12 puan kaybettik. Herhalde bu kadar az yiyip bu kadar puan kaybeden ender takımlardanızdır.

misafir

Bugün macı seyrederken Samsunspor'da ruh eksikliğini hissettim . Bu takım sanki sahaya dostluk maçına çıkmış havada idi. İnanın bu mac 180 dakika olsa Samsunspor gol atamadı .futbolcularda korkunç derecede bir vurdumduymazlik vardı . Acaba bunda Samsun'un kendi cocukları oynamadığından mı kaynaklanıyor bilemem .eskiden Samsunspor'da 4-5tane alt yapıdan yetişmiş Samsun'un kendi cocuğu oynardı bir Ercani bir Vural'ı bir imdadı bir celili bir Serkan i bugün sahada göremedim .

mehmet yılmaz

Allah belanızı versin emi!
Günah olmasa daha ağı şeyler yazardım buraya ama namussuzlar, adiler...
Sakin olayım, takmayayım kafaya, önemsememeyeyim diyorum da yine hayata küstürdünüz biz.
Puan durumuna bakıp bakıp duruyordum.
Futbolcu müsvetteleri sizi...
Teknik direktörmüş, peh külahımın teknik direktörü  :kafa: :kafa: :kafa:

GurbetciFanatik

bance-sarp-ergün-dominguez-pal lazar-bahia-fink-ekigho-ahmet
böyle adamlar kadroda oldugu sürece biz daha cooook puan kaybederiz.

bülent-anil-dilaver-hakan-ertugrul ve hatda orhan ve ersin  bunlari oynatsaydin lig baslarken puanimiz en 18 idi suan.

Petkovic sen nasil bi yaratiksin ?

Bu adam galiba Baslangic Inception filmi cok bakmis olmicak fantezi deniyor rüyalar aleminde yaaaa.

Ama yine diyorum en büyük sorumlu KAZIM YILMAZ , sen bu adamai en gec A.Gücü macindan sonra gönderecektin.

Tufan

Geçmişten bu güne gol kralları çıkarmasıyla ünlü bir takımın gol atamaması ironik değil mi :kafa:
biz her koşulda Samsunspor'luyuz da milletin ağzına beceriksizler yüzünden asansör diye sakız olmak çok koyuyor be!

samsunmania

Üç maçı da son dklarda yaptığı aynı hatalarla kaybettik. Ulan oyuncuyu neden değiştirirsin? Teber'in dili dışarı çıkmış 8zaten onunla başlamak hata), forvete anılı alamıyor musun? Bülent oynadığı maçlarda daha derli topluydu. Özellikle mi yapıyorsun? şuradaki insanlardan utanmasam neler söyleyeceğim....
Bu ne rahatlık. Bir başkan nasıl bu kadar seyirci kalabilir bu travmaya. bir menejer nasıl masaya yumruğunu vurdurtmaz başkana. aklım almıyor. Kendimi o kadar kasmışım, o kadar sinirlenmişim ki belim tutuldu.

celebi