1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

Burak

09 December 2011, 10:00:11 #255 Son düzenlenme: 09 December 2011, 11:05:22 Burak
Vallahi eskiden kalede Ahmet varken rahattık şimdi ise Ertuğrul varken rahatız rahatımızı bozmaya gerek yok takımın 1 numarası bu çocuk !

celebi

Alıntı yapılan: özkan - 09 December 2011, 09:36:59
Yok yani,hatalı olsa ne olur ? Ibb'den 3 golü yiyen,eses'de saçlarının arka bandıyla çıkaracağı topu aşırtma yiyen bir ahmet varken,bırakın ertuğrul 5 tane yesin.Haktır,helaldir Ertuğrul'a..

Golde de hatası olduğunu düşünmüyorum.

Alıntı yapılan: Burak - 09 December 2011, 10:00:11
Vallahi eskiden kalede Ahmet varken rahattık şimdi ise Ertuğrul varken rahatız rahatımızı bozmaya gerek yok takımın 1 numarsı bu çocuk !

maksadım ahmeti savunmak değil fakat geçen senede ahmette aynı şeyi yaptık hemen göklere çıkardık. şöyle iyiy böyle iyi falan dedik. bence dük akşam ertuğrul parmağının kırılmasından etkilenmiş ki çok normak sanki hala o psikolojiyi atamamış gibiydi. toplara parmağının kırılmasından önceki maçlarındaki gibi sert müdahalelerde bulunmadı.

burakbas

yesin yesin yiyorsa da ertuğrul yesin... seviyoruz bu yiğiti.

hala kızı

bugün güzel kurtarışlara imzasını attı tamam ama o yediği gol :(

celebi

2 haftadır bacak arası yiyor. kapat şu bacak aralarını

beşnumara

Maçtan sonra ağzını bıçak açmıyordu çok üzgündü Murat gibi.Diğerlerinin umrunda değil kaybettiğimiz maç adım adım dibe vurmamız.
Allah gönlüne göre versin kardeşim.Başarılar >l< >l<

kalptenþimþek

oldukça başarılı bir maç çıkardı.. yediği golde hatası yok..kesinlikle takımda kalması gerekiyor..

Theofanis Gekas

ertuğrul adamın dibisin kiralık oynadığın bir takımın en inançlı adamısın,istersen 50 gol ye ama kalede sen dur,iddia ediyorum bu çocuk rüştü gibi dünyada ün yapan bir kaleci olacak sadece yetenekli değil aynı zamanda karakterlide.adnan sezgin seni yanlışlıkla getirdi galiba diğer salaklara bakarsak

kamuri

iyi maç çıkardığı kesin özellikle ilk yarıda nobrenin kafasını ve ikinci yarıda moritzin şutlarını iyi çıkardı kesinlikle bonservisini almalıyız kalemiz uzun yıllar güvende olur ve sakatlanmadığı sürece kaleci sorunu yaşamayız bu formunu devam ettir adamsın

hacettepeli

üst düzey bir kaleci geleceğini parlak olarak görüyorum. bizim takımda kalır veya kalmaz; performansını devam ettirsin o yeter.

Kodalak

türk futbolu adına seviniyorum hep böyle kal  :_nazar

Theofanis Gekas

takımdaki en az para alan oyuncu sanırım ama en fazla katkıyı yapanda kendisi elleri dert görmesin

samuray

bravo ertuğrul bugünde çok iyiydi keşke o sakatlığı olmasaydı o a. şahinin yediği kesinlikle yemezdi

ngonge

Söyleyecek söz yok, bence ne istiyorsa vermek lazım Fener'e.

Yavaştan da gazlamak lazım, bak sen Fener'de oynayamazsın, gel burada oyna gibilerinden.

ahmetsefa55

zaten kalmak ıstıyo dıye bılıyorum.