STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

celebi

epçeli köylü

Kazım 30 trilyon verip bu takımı bu rezil hale getirdiyse hesabını vermeli.Yada birileri bu hesabı sormalı. 1 sene sonra ben gidiyorum 30 trilyonumuda alırım diyememeli. Peki bu takımın kaybettiği puanlarla kaybettiği puan karşılığı alacağı trilyonlar ne olacak? bu kadar basit bir şekilde takım borçlandırılarak içi boşaltılamamalı.

RT55

bu nasıl bi eziyettir bitmek bilmiyor-sövmekten dilim damağım kurudu-anlaşıldıki hoca çakal parasının peşinde-ya onu göndermeyen büyük başkan.... >:( 

FaTiH_HaN

Elin sonradan görme süper lig takımı Samsun kümeye diye bağırıyor, ulan bir gol atıp gött etmek bu kadar mı zor mersini itman yurdunu kanser olduk yeter be yeter insan bir kere ölür bizi her hafta öldürmeye hakkınız yok  :-X

davidsavage

Alıntı yapılan: Serkan - 11 December 2011, 19:22:11
Samsun kümeye sesi duymayı hak edecek ne yaptık ?

Çok koyuyor bu laf ya,5 sene aradan sonra ne hayellerle çıktığımız süperligde bu lafları duymak...

ethm55

Hocanın Zaten Hocalıkla Alakası YOK. Topçular Desen Kale Dıbınden Gol Atamıyolar. Bu Kadar Salak Bu Kadar Becerıksız Insanların Oluştugu Yerde Sonuç Bu Oluyor. İnşallah Devre Arasında Iyı Topcular Yenı Hoca İle Ligde Kalırız
Bu Kadar Erken Bıtmemeli  :( :(

ngonge

Alıntı yapılan: ethm55 - 11 December 2011, 19:27:17
Hocanın Zaten Hocalıkla Alakası YOK. Topçular Desen Kale Dıbınden Gol Atamıyolar. Bu Kadar Salak Bu Kadar Becerıksız Insanların Oluştugu Yerde Sonuç Bu Oluyor. İnşallah Devre Arasında Iyı Topcular Yenı Hoca İle Ligde Kalırız
Bu Kadar Erken Bıtmemeli  :( :(

Devre arasında şu durumdaki takıma kim gelir Allah aşkına?
Sene başında ikna edemediğin adamları ligin dibindeki takıma nasıl getirebilirsin?

sosaka

Sioux

Şikecilerin takımına da yenildik
Petkoviç denen beyinsiz, senin  var ya.

ethm55

Abi 1 istiyolarsa 5 vercen yapcak bışeyın yok MAL ORTADA

Ekrem

55_OrHaN_55

Kalpar ve eski yönetim kalsaydı bırakın kümede kalma mücadelesini, yukarılara oynardık. "Buca gibi olmayalım" dedikçe aynısını yaptık. her şeyi sil baştan değiştirdik, yetmiyormuş gibi en beceriksiz transferleri yaptık. nicolita, rios, delgado, gekas, stancu, holosko gibi isimler eften püften sebeplerle veya beceriksizliklerle alınamadı, bu molozları doldurdular takıma. devre arasında iyi topçu ara ki bulasın. bence mümkün değil. tek ümidim şike soruşturmasıydı ama anlaşılıyor ki, "futbol ergenekonu", adı geçen takımları küme düşürmeyecek gibi görünüyor. bank asya yolları şimdiden gözüktü malesef.

ali ihsan

Sioux

fat55