19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Sercan

Arkadaşlar o resme bakarsak,ağlamaktan daha çok bana yüzünü siliyormuş gibi geldi. Ama mesele ağlayıp, ağlamaması değil. Murat geldiği günden beri verdiği mücadeleyle benim en sevdiğim oyuncudur. Helal olsun sana Murat YILDIRIM.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: slazenger - 11 December 2011, 18:44:06
İSKTİRRRRR GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

oldu da murattan başka yüreğiyle oynayan adammı var da böyle diyonuz

Atakumlu

Teşekkürler Murat kapasiten kadar oynadın ...

5trawberry

Hocam abartma artık sende.
Murat'a da gt diyorsan yazık ediyorsun. Bu takımın en iyi ve en kötü gününde Murat vardı, averajla kümede kaldığımızda da, lige çıktığımızda da. bu takımda en çok kredisi olan adamdır Murat yüz tane de kaçırsa, bu takımın adam gibi adamıdır, Murat!

Kodalak

ilk önce oynadığı futbol için alkışlıyorum,sahada oynayan bir o birde kemal,he bir tane daha var ertuğrul,

ama atacan da o golü muratım,atacan da  :(

ethm55

İyi niyetlıymıs yok hep bizleymiş artık umrumda degıl. buldugunu atcan lan  :kafa:

ali ihsan

Gir dibine daa topun mübarek...

Tufan

Defanstan topla çıkıp rakip ceza sahasının önüne gelen Murat pas atmaya adam bulamıyorsa kaçırdığı gol için bende kredisi sonsuzdur. En azından kazmalar gibi taca vurmadı.

beşnumara

Orta sahada ve ilerde oynayabileceği adam yok mecbur kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor.Bu zamana kadar başkası kaçırıyordu bugün de murat kaçırdı sadece isim değişti  bu hafta.Maçtan sonra üzülen iki futbolcumuzdan biriydi.Takımımız hem çok kötü hem de vurdumduymaz :(

kamuri

bugün bizim takım adına sahanın en iyisiydin çok koştun her zamanki gibi mücadele gücün üst seviyedeydi bi pozisyonda sen orta sahada üç kişiyle boğusurken düşüp kalkıp efor sarfederken  diğer kazmalar ne yapıyolardı çok merak ediyorum kaçırdığın gol maçın kırılma anıydı ama gene de o kadar koşmana mücadele etmen rağmen orda o pozisyonun içinde olman önemliydi he golü de atsan tadından yenmezdi ama senin canın sağolsun  sana gelene kadar ne kazmalar var böyle devam et bugün atamazsın o golü başka maçta atarsın

mehmet yılmaz

Canın sağ olsun Murat...
O pozisyona senin değil bir başkasının girmesi lazımdı.
Maçın en iyilerindendin bence.

Kaya

İnsan fiziki açıdan tükendiği zaman gol vuruşunu beyninde tasarladığı gibi yapamaz..

Sahada birilerinin de yerine koşunca böyle oluyor işte..

ahmetsefa55

morali çok bozuktu.
benım de cok bozuktu ama murat'a kızmaya kıyamadım.
canın sağolsun bu taraftar senı cok sevıyor dedım.
saol bende sızı sevıyorum dedı..

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2011, 00:38:35
Canın sağ olsun Murat...
O pozisyona senin değil bir başkasının girmesi lazımdı.
Maçın en iyilerindendin bence.

dün maç esnasında cem55 ile telefonda kim çıksın diye yorum yaparken muratta yoruldu ama muratın ne yapcağı belli olmaz takımda topu ayağına aldığında kendi kalesine değilde rakip kaleye giden tek oyuncumuz demiştim 2 dk.sonra o gol pozisyonuna girdi,arkadaşlarında yorumlarında yazdığı gibi bazı ş.siz futbolcuların yerinede koşunca kademe yapınca artık final vuruşunu yapacak gücüde beyin olarak düşünme süreside olmuyor.

ama herşeye rağmen seviyoruz seni murat.

GençKozluklu

Murat'a golu kaçırınca inanılmaz kızdım. En azından en çok güvendiğim oyuncu bunu atmalıydı. Lakin Murat golcu değil. kaçırması da normal. Orada o pozisyona girmesi zaten onun kalitesini gösterdi. Eminimki bizler kadar o da çok üzülmüştür. Bacne, Zenke zibidielrinin kaçırdığı yerde varsın Murat'ta kaçırsın. Adam gibi adam. Sana kızamıyorum. Yüreğinle oynuyorsun.  Böyle devam edersen her kes kaybetse de sen kazanırsın.