19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Takımın en iyisi bizim muradimız ve bence şu sonuçlara en çok üzülen futbolcu da o

Kaya

Helal olsun sana bee helalll..

Burak

Adam ya yüreğiyle oynuyor verebileceğinin en fazlasını veriyor ayrıca artık bence kaptan olması lazım

burakbas

adamlık nedir , herkese gösteriyor...

aldığı paranın hakkını yüreğiyle veren tek topçu.

AhmetDenizci

Helal olsun aldığın paraya, sahada koşmadık yer bırakmadın, ADAMSIN!  >l<

Musti

Şu anda kulüpte bu takımın formasını en çok giyen futbolcu. Bu sezon 4. sezonu. Takımın dinamosu.

Hep sağ kanada hapsediliyor. Ajax'da iken de son hocası tarafından o bölgede hatta sağ bekte bile oynatılmıştı. Pozisyon bilgisi var ama kanat oyuncusundan çok orta saha özellikleri ağır basan futbolcu. Takımın beyni olmalı ve mutlaka kaptanlık veirlmeli artık.

AhmetDenizci

Bize yenilgiden sonra üzülen, gözyaşı döken futbolcu lazım...
ağzında sakızla gülenler değil!!!
Yüreğinle oynadığın için teşekkürler Murat Yıldırım.

cembaba

Adam gibi adam... Yüreğiyle oynayan tek oyuncumuz.

seydo55

Mücadelesinden dolayı tebrik edilmesi gereken iki kişiden biriydi bana göre...Ağladığını gören var mı ? Resme baktığımda göz yaşından daha çok yüzünü siliyormuş gibi geldi bana da  :-\

fanatik samsunsporlu

istediğimiz murat oldu.tek oynayan bu çocuk

celebi

futbolu gibi kişiliği de üst düzeyde Allah nazardan saklasın kardeşimi

samsunluhakan

kayseri maçından sonra tek üzülen oyuncu belki kendi sahada kendini resmen yırttı ama olmadı işte petkoviç efendinin taktigiyle bu kadar oluyor ben daha fazlasını beklemiyorum

FaTiH_HaN

AlıntıMurat'ın kazanma hırsı

Samsunspor'un orta sahadaki dinamosu Murat Yıldırım, önceki akşam oynanan Kayserispor maçında çalışkanlığıyla herkesin beğenisini kazandı. Kırmızı beyazlı oyuncunun hırsı büyük taktir toplarken maç sonunda göz yaşı dökmesi de formasına verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Kayserispor maçının mutlak kazanılması gerektiğini ve bu psikoliji ile sahada mücadele etttiklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu, "Takım olarak iyi mücadele ettik. Gol yollarında yaşadığımız büyük şanssızlıklar bizim sahadan yenilgiyle ayrılmamıza neden oldu" dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=67672

samuray

evet herkes onun kadar mücadele etse malesef tek üzülen de o

LisandroLopez

Artık bi pankartla vs kaptanlık konusuna değinilmeli ve Murat a kaptanlık verilmeli devre arası.
Bu takımın kaptanlığını fazlasıyla hakediyor.
Takımı papazlardan arındırıp, oyunun tek yönünü oynayan, hatta onu bile beceremeyen
oyuncular yerine ortasahanın ortasında Murat a görev verirsen bu takım çok değişir.