STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

yediği attığının 2 katı olan bi takımımız var şimdiden öffffffff

Forvetim

hoca bu mağlubiyetleri kasıtlı alıyor diyorum başka birşey demiyorum, murat o golü atsada petkonun yanlış taktik ve değişiklikleriyle yine yiyecektik

doðan

Resmen iskence cekiyorum...icim aciyor, eziliyor yuregim , aci cekiyorum...
Serefi olan namusu olan geregini yapar.. Beceremiyorsan birakacaksin hocam..go home petko ..go  homeee

anlztrk

Bu takımı sezon başında kim kurduysa her türlü küfürü hak ediyor.

samsunmania

Bu takımı resmen sabote ediyorlar. hocasından futbolcusuna. Neye kime güveniyorlar bilmiyorum. Murat o golü ben atarım kardeşim. Ne bu özgüven. Topla kaleciyi içeri sokacaksın. Bu hoca hoca falan değil ve bizi tepetaklak aşağıya göndermek isteyen bir ajan.
Ne huzur bıraktınız ne sevinç. Allahım duy sesimizi. Allah fitil fitil burnunuzdan getirsin. 3 puanı alacakken yenil git. Kaçıncı perde bu aynı şekilde kaçıncı mağlubiyet.

seskat

kaleciyle karşı karşıya atamazsan, millet atar. bunun petkovicle alakası yok. her mac da aynı hikaye olur mu ya. ne güzel kaleciyle karşı karşıya yakalıyoruz. sonuc sıfır. sonra da adamlar gelip atıyorlar. aslında petkoya kızmak istemiyorum, ama kızacam. be adam niye beklersin oyuncu değişikliği icin. daha önce değiştirsene. illa 70 olması mı lazım değiştirmek icin. lanet olsun böyle işe ya, haftaya da beşiktaş var. yeneriz desem söverler, berebere kalırız desem, ona da petko izin vermez. geriye son bi sonuc kalıyor, ona da alıştık artık. lanet olsun be. lanet.

vanlioglu

yaşama sevincim kalmadı. günlerimi zehir ettiniz. sizi allah bildiği gibi yapsın

cembaba

Her hafta yazmaktan bıktım ulan! PETKOVİÇ İSTİFA.....

Yanında Anıl da Bülent de hızlı adamlar 70 den sonra adamlar tek kale bastırıyor. Sokarsın oyuna, tek kontra da gol yaparsın. Nerde bizimkinde o kadar akıl...

celebi

kazım başkan ben senin samimiyetine inanmıyorum. beceriksizliğini tescil ettin bu maçla. petkoviçide göndermezsen sende gitmeyi hak ediyorsun.

samsunmania

Kimlere dalga geçirtiyorsunuz bizi. Allah belanızı versin.

davidsavage

Atakumlu

cok degil 3-4 gun once aynı golu yedin ,hic mi calısmadın hoca yazık be lisansına ...

Theofanis Gekas

admin kardeşlerim çok ağır küfür olmadıktan sonra silmeyin bu insanlar sinirlerini nerde atcak burda sövemezse,vallaha saçlarım beyazlıcak diye korkuyorum harbiden verem olcam

ali ihsan

Rahat 1 puan alacağımız maçı Petkoviç'in net hataları sonucu hediye ettik.Maça müdahale etmedi .Ergün teber'in ikinci yarı tek olumlu pası yok seyrediyor hoca.Gol yedikten sonra yaptığın değişikliği bi tarafına sok emi.Küfür ediyor sanki bize ...

Mücadele eden topçuların emeğine yazık be.Takım 70 den sonra oyundan düşüyor yapsana değişiklikleri zamanında. :kafa:

Forvetim

neşter mi vuruluyor satır mı bilmem ama bir an önce bu takım tırpanlansın, hocası da başkanı da