STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

kale5501

5trawberry

Ligin ikinci yarısına değişik 11 kurmamız lazım.

Bu kadroyla kesinlikle tutunamayız. 25.Haftada havluyu atarız.

8-9 kişiyle kesinlikle yollar ayrılmalı...

KotuCocuk55

Valla haketmedik yaa!
Kimseye sövmeyin,kizmayin!

Bugün olmadi!

Sercan

Bu adamları aklını almazsak bize de yazıklar olsun. Her hafta aynı olay taraftardan bir tepki yok...

samsunluhakan

petkoviç istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

red_white

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 11 December 2011, 18:50:23
Valla haketmedik yaa!

Bugün olmadi!

kızıyorum sövüyorum olmadı olmadı kaç haftadır olmasını hepsinin.....

Uğur Yıldız

her hafta 85te gol yemekten bıktım artık ya Allah belanızı versin ya başka bişi diyemiyorum yazıklar olsun hepinize ruhsuz,ahlaksız futbolcu müsvetteleri..

ngonge

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 11 December 2011, 18:50:23
Valla haketmedik yaa!

Bugün olmadi!

Bence hepsini hak ettik. Bütün maçları aynı şekilde kaybetmiş bir takım hala ders alamıyorsa artık bu ona haktır.

Ergün Teber'i ikinci yarı izleyen hocadan da artık ümidiniz olmasın. İnşallah kovulur bu maçtan sonra.

jean

birakin bu isleri ya oynayamiyorsunuz takimda tik yok ne atak ne oyun amator takim gibiyiz bu oyunlami ligde kalacaz biz coktan havlu attik lige 5 yillik ozlem biranda bitecek yeniden

Shane_Falco

davidsavage

Sinirimden ağlayacaktım ya,Allah akıl fikir versin bu takımı bu kadar kötü yönetenlere

LisandroLopez

İstifa etmeyip Samsuna dönecek surata ne yapsak haktır yeter ulan

berusa55

Golü yiyene kadar oyuncu değiştirmeyen hoca golden sonra bunu yapmaya kalkıyorsa bizimle dalga geçmekten başka bir şey değidir bu!

TeRMeLee

Futboldan soğuttunuz be. Yeter bıktım artık  :kafa:.

epçeli köylü

KAzımın petkoviçi neden kovmadığını çok merak ediyorum? aralarında ne var bizim bilmediğimiz?