STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

ngonge

city ultras

gola bak be yuhhhh beee ordan top mu gecer ...gene dakika 80..ligin en sevilen takimi olduk nasil olsa son 10 dakikada atariz diyorlar

Forvetim

bu adam gol yemeden değişmesi gerekenleri değiştirmiyor, kasıtlı olarak mağlubiyet alıyor, aklıma başka birşey gelmiyor artık

KotuCocuk55

Yazik! Haketmedik!
Bu nedir abi yaa,oyna mücadele et kacir sonra bir gol ye ve bütün emekler bosa gitsin!

Kim getirdi abi bu finki,mustafa sarpi,ergünü,domingezi,ekigoyu

aldigimiz hicbir adamdan fayda görmedik!

Orta sahada fink gibi üretmeyen al gülüm ver gülüm oyunculari izlemekten gina geldi!

Yok abi kapasite yok bu takimda!

Mersinmi,kayseri mi,manisa mi karabuk mu ankaragücü mü antep mi bizden daha iyi top oynadi!
tüm maclar birbirinin kopyasi!

yazik yazik!

Petkovic e güveniyorum ben bu kazmalar la bu kadar!

samsunmania

Bir insan kendi takımını sabote etmek için bu kadar mı uğraşır. Nereden ne alıyorsun. Ulan kaçıncı aynı film bu. Oyuncu değiştirsen adam bu kadar kalabalık gelemeyecek. Allah seni bildiği gibi yapsın. sen t.direktörsen ben ne diyeyim. Benden aldıklarınız fitil fitil burnunuzdan gelsin.

GurbetciFanatik

takimin yildizi yine  petkovic oldu pesinden ergün geliyorrr

Baskan sen adam degilsin adam

Bunlara bile bule göz yuman ancak samsunspor düsmani olur

mehmet yılmaz

Ve mersin'de samsun kümeye sesleri ******* petkoviç ******* senin

celebi

hep aynı senaryo hiç kızmayın arkadaşlar kendizi yıpratmayın sizin kendinizi sinir ettiiniz yanınıza zarar kalır. 2. yarıyı şahsen bir spor sever olark seyrettim şahsen.

feveran

adamlar kumeye dıye bagrıyr yarın hıc bır topcu sehre gelmesın

Forvetim

rakibimiz olan tüm takımlara yeniliyoruz, kimi yenip üstümüzdekileri yakalayacağız ki,

twitter

beşiktaş ve sivas handikap yapar bize

takımda daha defans 4'lüsü oluşturamadık
sol ve sağ kanat denilen şey takımda yok olsa bile oynatmaya çalışan bir hoca yok
ön libero evlere şenlik fink-sarp-hakan ne yaptığını bilen bi ertuğrul, kemal ve murat var
forvet desen o da ne 9 gol ?? en skorer adam bance  :-X

south_london

dakka 77de kaleciyle karşı karşıya atacan bunun başka yolu yok

LisandroLopez

kimin ahını aldık arkadaş bu ne kötü takımdır yaa

celebi

Lusage

Alıntı yapılan: samsuni - 11 December 2011, 18:47:09
Ve mersin'de samsun kümeye sesleri ******* petkoviç Allah seni bildiği gibi yapsın senin

Sezon sonu Spor Toto Kırmızı Nokta'lı lige inince görürüm onları...