CANER kararını verdi,"KALIYORUM"

Başlatan King Of The North, 16 July 2007, 23:13:07

« önceki - sonraki »

King Of The North

Kardeşim bizi mahçup etmedin,zaten gittiğinde de kızmamıştım,bu yönetimsizlikle bu ilgisizlikle bu hedefsizlikle yapacak birşey de yoktu senin adına.Samsunspor sizler gibi yürekli gerçek Samsunlularla bir yerlere gelecektir.Adnan gitti de ne oldu her maç yedek o da geri gelecek merak etmeyin biraz sabır.

ender

kaldigi iyi oldu tabiki ama bizi oda kurtaramaz

CarSambaLi.Lord

YavS Kafam karıŞtı ßuqün FotomaÇta Okudum Canerin iBB iLe anLaŞtığını

YazıyOrDu.AyrıntıLı ßiLgiSi oLan PayLaŞSın MerCimek ÇorßaSı gißi OLdu

Canerin iŞi vaLLa  :?

King Of The North

Bugünkü Hürriyet gazetesinde de Caner Altın İBB ile 2 yıllığına anlaşma sağladı diyor ama halk gazetesi son anda Samsunsporda aklının kaldığını ve geri döndüğünü yazıyor neye inanacağımızı şaşırdık,neyse 1-2 gün içinde belli olur kampa katılıp katılmayacağı hayırlısı olsun ne diyelim Caner her zaman benim gözümde 10 numaradır gittiyse de canı sağolsun.

veis

ben şu özür meselesini anlamadım niye canerden özür dileyecekmişiz ne alaka geçen sene sakatdı ama parasını sezon başı nasıl istemeyi bildi ercüment coşkundereyi nasıl peşinden koşturdu özürü o dileyecek yapmayın taraftar futbolcusundan özür dilemez dilemiyecekde.zaten bugüne kadar 50 takımla konuşdu ya parada anlaşamadı yada ahım şahım bi topçu olmadıgı anlaşıldı oyüzden döndü yoksa samsunspor sevgisi olan adam ligler başlayıcak yeni kampa katılıyor

celebi

Kalması iyi oldu ancak kalmasının altında inşaallah bir sıkıntı olmasın.belkide bizim bilmediğimiz bir şeyler vardır.

maviay55

Alıntı VE CANER KAMPA KATILDI

Transferi yılan hikayesine dönen golcü futbolcu, dün Kırmızı-Beyazlı ekibin Nevşehir kampına dahil oldu. Caner Altın, "Samsunspor'dan ayrı yapamayacağımı anladım. Böylesi daha hayırlı olur inşallah" dedi

COŞKUNDERE GETİRDİ
Samsunspor'da Caner Altın sevinci yaşanıyor. Önceleri Kırmızı-Beyazlı ekibin tekliflerini geri çeviren golcü futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Turuncu-Mavili ekibe imzayı atan Caner, daha sonra burada mutlu olamayacağını anlayınca Samsunspor'a geri dönmeye karar verdi. Bu kararını Kırmızı-Beyazlı ekibe bildiren golcü oyuncu, dün akşam saatlerinde takımın Nevşehir kampına dahil oldu.

ANTRENMANLARA ÇIKACAK
Caner Altın'ı Kayseri'de arabayla karşılaşayan Samsunspor Genel Menajeri Ercüment Coşkundere, golcü futbolcu ile birlikte Nevşehir'e geldi. Teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla kısa bir süre görüşen Kırmızı-Beyazlı futbolcu, daha sonra dinlenmek üzere odasına çekildi. Dün Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmayı büyük bir dikkatle takip eden Samsunsporlu oyuncu, bugün takımla birlikte antrenmanlara katılacak.

:P  :P   :wink:  :wink:

HoLiGanisT

arap saçına döndü bu iş.bi gazete kaldı diyor bi gazete ibb ile anlaştı diyor.

erkan55

kampa katildigina göre bidaha gitmez herhalde

veis

yok daha gitmez imza atması ve kalması sevindirici de umarım kaldıgına deger bi futbol oynar caneri orta sahada da kullanabiliriz biraz yönlü ben bi tek bu anlamda sevindim yoksa sezon sonu enfazla atacagı gol 10 dur.ama saglam bi serkana çok yararlı olur kanaatındayım.

King Of The North

Celil de imzayı atarsa transfere gerek yok en azından ilk 5'e oynayacak bir takım oluruz.Serkan Aykut ve Celil'in bu takıma yeniden dönmesi,her maç oynaması demek Samsunsporun üst düzey bir futbol oynayacağı anlamına gelir bence,hayırlısı diyelim lig başladı başlayacak her takımdan fark yiyoruz bakalım ne olacak...

maviay55

AlıntıSamsunspor'un golcü futbolcusu Caner Altın, Nevşehir kampında adeta elüstünde tululuyor. Teknik Direktör Hakkı Bayrak'ın üstüne titrediği başarılı oyuncu, atacağı gollerle takımını zirveye taşıyacağını söyledi. Kırmızı-Beyazlı takımdan ayrı yapamayacağını geçte olsa anladığını dile getiren Caner, "Samsunspor benim evim. Anladımki gurbette yapamıyorum" dedi. Teknik Direktör Bayrak ise, "Caner bu yıl oynayacağı futbol ve atacağı birbirinden güzel gollerle adından sıkça söz ettirecektir" diye konuştu.

inş hocam inş.

King Of The North

Celil de gelecek bu transfer işi bitecek sanırım,adam gibi bir yönetimle de çıkmak içten bile değil ama bir an önce bağlamak lazım işleri lig başladı başlayacak ne kaldı şunun şurasında..

AllydeenleaR

kalması iyi oldu ferdiye kalmadık..

Sadece Samsunspor

Yüreğim el vermedi

Bu büyük camiayı hak ettiği Süper Lig´e çıkarmak için gayret sarfedeceğini söyleyen Caner Altın,"Bunu için söz veriyorum. Hep birlikte başarıya ulaşacağız" dedi.Samsunspor ile yeniden anlaşma sağlayan ve Nevşehir´deki  kampa katılan Caner Altın, oldukça iddialı. Önce Büyükşehir Belediyespor´a imza atan ancak takımın gidişatına yüreğinin el vermemesi nedeniyle geri döndüğünü söyleyen Caner,"Hep beraber el elele verip Samsunspor´u Süper Lig´e çıkarmak için geri döndüm. Bunu başaracağımızdan da şüphem yok dedi.

SÖZ VERİYORUM
Takımın gol sorununu gidermek için buraya geldiğini hatırlatan Caner, "Görünen o ki bu sorun oldukça fazla. Ben yavaş yavaş hazır hale geliyorum. Turnuvadaki Malatyaspor maçında hocam görev verdiği taktirde oynarım. Bu büyük camiayı hak ettiği noktaya taşımak için gayret sarfedeceğim. Bunu için söz veriyorum. Samsun´un öz çocukları olarak sorumluluk alarak hareket edeceğiz" diye konuştu.

NEŞE SAÇTI  
Öte yandan Caner´in Nevşehir kampına katılması sevinç yarattı. Herkesi neşelendiren golcü futbolcuyu başta Teknik Direktör Hakkı Bayrak, Serkan Aykut, Can Ulun olmak üzere sarılarak karşılama yaptı. Takım arkadaşlarıyla uyumu ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken genç futbolcu, bir an önce formuna ulaşmak istediğini vurguladı. Caner, o formayı giymek için gün sayıyorum" diye konuştu.