STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

ilk deplasman galibiyetini alacağız herhalde bu maç.umudum var bu maçta.bizim site üyeleri de sıfır çekeriz,üç yeriz beş yeriz diyince insanın canı hepten sıkılıyor.hep destek tam destek.

King1965

MERSİN İDMAN YURDU : 0 - 1 : SAMSUNSPOR CEFAKAR TARAFTARI

fanatik samsunsporlu

fanatik samsunsporlu

maçkolikte ibrahim kaşın 8 tane sarı kartı var görünüyor bu hafta gördüğü kartla beraber.tek cezalı boum demişlerdi.bilgisi olan var mı

GurbetciFanatik

Samsuspor antalyaspor macinda otobandaydim mannheima dogru gidiyordum
macin gidisati hep ceple haberdar edildim.Ve maci yendik

pazar günü mac saatinde malesef yine bakamiyorum kölne gidiyorum
yani otobnadayim.

Uzun lafin kisazi eger bu macida alirsak artik ben mac günleri macin oynandigi saatlerdi
kendimi otobanlara atacam mac bitine kadar :evet: :evet: :evet: :evet:

Biz yenelimde varsin Petrol krallari benim sayemde birazda kazansinlar.

cembaba

Ajan'ın da dediği gibi "HİÇ BİR ŞEYE..."

Kafana göre Samsunsporum...

burakbas

Alıntı yapılan: CemBaba - 10 December 2011, 05:22:13
Ajan'ın da dediği gibi "HİÇ BİR ŞEYE..."

Kafana göre Samsunsporum...

daha birşey demiyoruz :) sen nasıl istersen Samsun ' um :) :)

FaTiH_HaN

Çağdaş yada Erman'ın yada Mersinin herhangi topçusunun cezalı olup olmaması bizi çok fazla etkilemez, Kayseride Amrabat cezalıydı, o avantajdı, Kayseri atak yapamadı doğru dürüst, ama Mersin maçında bizim ne yapacağımız önemli Kayseri maçında ki gibi saçma sapan bir gol yiyeceksek, Mersinin tüm topçuları cezalı da olsa farketmiyor, biz golü yiyoruz, maçı da çeviremiyoruz, artık rakipten önce golü bulmalıyız, geçen seneki mücadele gücümüz, kaybetmeyi kabullenmeme ruhumuz bu sene malesef yok, gol yedik mi o maç bitiyor. Artık bu maçta farklı isimleri sahada görmeyi umuyorum, Savaş, Bülent, Burak, Yenal, Dilaver bunları bir denemek lazım, tamamen kapalı kutu ne yapacakları belli olmaz, denemek lazım ya tutarsa  :o

feveran

mersın idman yurduna bak kendı taraftarına 20 bize 10 tl maç bileti

samsunluhakan

HİÇ UMUDUM YOK PETKOVİÇ OLDUGU SÜRECE 3 puan çok zor içerde şu kayseriyi yenemedikya mersini yenmemiz mucize gibi geliyor pazartesi sabahı ilk uçakla petkoviçi yollamaları lazım yeter artık yeter

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: feveran - 10 December 2011, 12:31:32
mersın idman yurduna bak kendı taraftarına 20 bize 10 tl maç bileti

kale arkaları tamamen 10 lira. onlara da aynı fiyat.

bu arada samsun'dan giden olacak mı grup olarak?

celebi

mehmet yılmaz

Orada buluşacaksak ve hastane ya da boşanma davası masraflarımı karşılayacaksan neden olmasın? :)

celebi

boşanma için değiklde hastane masrasflarını çekebilirim. ;)