STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 09 December 2011, 14:18:49
Hava yağışlı, zemin kaygan
Ancak Murat dışında şutu zorlayan yok
Yerden vurulan her top tehlike oluşturabilirdi oysa...
Bunlar futbolun en temel kaideleri, halı sahada oynarken bile yağışlı havada kale zorlanır
Ama şut bile çıkmadığına göre iki sebebi var;
1- Yetenek yok
2- Özgüven az

Beni asıl çıldırtan da Dominguez'in ceza sahası dışından plase vuruşuydu >:( Mübarek adam yer kaygan vur ayağının üstüyle, aban nereye giderse gitsin. Plase vurup havalandırdın da ne oldu? Zemini falan görmüyorlar mı, hayret! :kafa: :kafa: :kafa:

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 09 December 2011, 14:37:43
Cumada hutbenin konusu ilgimi çekmedi, dalıp gitmişim. Puan durumundan, Petkoviç'e, Trabzon deplasmanında, içerideki Beşiktaş maçına doğru! İç ezanla kendime geldim. Sanki sren farklısın!  :peeh: :peeh:

yok benim düşüncelerim daha farklı  :)

ErkÇay55

Bugün nereye gitsem laf dönüp dolaşıp,Samsunspora geldi.İnsanlar artık bizimle dalga geçiyorlar.Bizi bu duruma düşürenler utansın. :-X

ercan0655

samsunspor un alt yapısına ne oldu arkadaşlar hiç mi adam gibi futbolcu yok nereden bulundu bu kadar kabiliyetsiz adam. nasıl bira raya getirildi, anlaşılan asansör takım olarak bir 6-7 sene daha gözüküyor adam gibi takım izlemek için.

maviay55

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, 90 dakika bitiminde alınan 1-0'lık yenilgi nedeniyle adeta şok oldu. Takımının tek kale oynadığı bir mücadeleden puansız ayrılmasından dolayı büyük üzüntü duyan Başkan Kazım Yılmaz, bu duruma bir anlam veremediğini söyledi.

haber..

çok düşünüyorsun başkan inş sonumuz hayrolur

Burak

Buz gibi penaltı yaa kısa mesafe değil ki eline çarpsın 15 metreden geliyor top bilerek isteyerek topa hamle yapıyor bir planjon yapmadığı kalmış al_sana al_sana

cembaba

T.Direktör değiştir başkan, belli ki mayamız tutmadı. Adamlarını oynatan TD istemiyoruz. Boş 5-6 tane transfer yaptık. Bunları gönder. Tam manasıyla düzeliriz. Gol de atacağız. Yeter ki ilk yarı bitiminde düzelt şu takımı.

Ahmeti

09 December 2011, 19:31:28 #368 Son düzenlenme: 10 December 2011, 15:10:42 Ahmeti
Dün akşam maçtan çıktım 11-12 yaşlarında bir çocuk tek başına boynunda Samsunspor atkısıyla ıslana ıslana eve gidiyor,inanın maçı kaybettiğimizden daha fazla üzüldüm bu çocuk Samsunspor'umuzun daha önceki hiçbir süperlig maçını hatırlamaz belkide ama yinede yılmamış o yağmurda maçı izlemeye gelmiş helal olsun ona ve onu yetiştirene.

Düşünüyorumda biz süper lig'ten düştükten sonra çok şeyler kaybetmişiz,ağaç yaş iken eğilir başarı gelmeyince her geçen gün küçük çocuklar Samsunspor'dan soğuyor,belki bizim çocuklarımız bizden dolayı sıkı birer Samsunspor'lu peki diğer futbolla ilgisi olmayan ailelerin çocukları onları kim Samsunspor'lu yapacak bunları düşününce insanın üzüntüsü katlanıyor.

Kim Samsunspor ismini kendi çıkarları için kullanıyorsa onu Allah bildiği gibi yapsın ben hakkımı helal etmiyorum.

mehmet yılmaz

Petkoviç ve futbolcular...
Size birşey ifade ediyor mu bu?  :x(( >:(

Alıntı

Canik Belediyesi'nin acı günü 

Canik Belediyesi'nin sevilen personellerinden Yaşar Baran (53) önceki akşam geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Koyu bir Samsunspor taraftarı olan Baran, düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi

Önceki akşam Samsunspor'un Kayserispor ile oynadığı maça giderken Çevre Yolu üzerinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Yaşar Baran için Canik Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de katıldığı törende mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Baran için daha sonra Soğuksu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kalındı.

SAMSUNSPOR'U ÇOK SEVİYORDU
AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Samsunspor PAF takımı oyuncularının yanısıra Stad Müdürü Metin Koçer'in de yalnız bırakmadığı cenaze namazında Baran'ın tabutunun üzerine çok sevdiği Samsunspor'un forması konuldu. Baran'ın nenazesi daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Baran'ın ailesine başsağlığı diledi.

cembaba

Eren Can

Ne Zaman 3 Puan Diye Bağırsak Kursağımızda Kalıyor.Söylesene Bize Hoca Takım Niye Oynamıyor.!!!..??
(artık "ŞAMPİYONLUK"diye değil de 3 puan diye bağırıyoruz bu taraftarı bu duruma düşürenler utansın.!)

Bu arada ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN.  :( :(

GurbetciFanatik

Bank Asya 1.Lig Tv izle Müziği.wmv

yavas yavas yeni sarkimiz
bunu biri petkovice ezbertlesin lütfen
her mactan sonra basin aciklamsinda bu sarkiyi söylesi güzel olurdu
:evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet:

SametYılmaz55

abi neden sürekli küme düştük yada düşecez gibi konuşuyorsun?zaten içimiz acıyor sürekli düştük düşecez diye felaket tellallığı yapmanın anlamı nedir?

jean

bencede dusecez ayni 5 yil onceki dustugumuz sezon tekrari bir turlu kazanamiyoz gorunen koy kilavuz istemez ins ben yanilirim