STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Burak55

Acıtmıyor İçimizi Yitip Giden Hayaller,Öldürdü Bizi Sahadaki Ruhsuz Yürekler!

burakbas

takım oynamıyor , yolun sonu belli. üzülerek söylüyorum ..

Sol Açık

Bence takım oynamıyor değil. Gerçekten de ellerinden geleni yaptılar, savaşmak anlamında. Ama takımın kalitesi bu! Kesinlikle ortasahaya bir pasör ve forvete bir gerçek golcü gerekli.

Ama savaşmadılar diyemeyiz. Koştular, savaştılar, peki yetti mi? Hepimiz gördük!

doðan

Arkadaşlar yorumlarda hoca gitsin , şu gelsin , şöle olsun, böyle bitsin,
hoca gidecek olsa gelecek olanın elinde sihirli bir değnek mi var, takım kalitemize bakıldığında sportoto süper lig in en kalitasiz takım yapısına sahibiz , buna yanlış transferler , beceriksizlik vs. bağlayabiliriz bunu orta sahan iki topu üst üste yapamıyorsunuz , defansın eniyi olduğun yer diye var sayılıyor ki her maç bir yada iki yiyorsun, atmayaı becerebilecek kapasitede forvetin zahten yok , vasatı aşamıyoruz ki galibiyet tadalım,
bakış açımı yanlış bulanlar olabilir , mümkündürde ; fakat  bana göre 11 futbolcu transferi şart ve sözleşmeleri sabit 2 yıl olmalı..bugunun takımını yarın için kuracaksın çok yönlü düşünmek zorundasın ,düşmemek için kuracağın takım aynı zamanda yarın çıkmak içinde kuracağın takım olmalı , kiralık olarak takıma kazandırdığın değerlerin katkısını görüyorsunuz.. hoca konusu maddi değerlendirmeyle doğru orantılı .. şu an için verilecek tazminat bayağı yüklü bir rakam .. bu rakamı hocaya vereceğime takıma takviye amacıyla kullanılması taraftarıyım ..
o yüzden biraz daha akli selim davranalım ve asmayı kesmeyi bırakalım...
takımı içerden sabote etmeye çalışıldığı konusunda ciddi duyum ve şüphelerimde mevcut ..
o yüzden hoca da değil sihirli değnek .. topçuların kalitesi ve mantalitesi değiştirilmeli bence

fat55

feveran

bende katılıyorum mehmet abıye şu an bizim için en ıyı teknık adam mesut bakkal

lucarelli

Topçuların kafası değişmediği sürece morinho gelse çok fazla değişiklik olmaz. Bir de yönetimsel sıkıntı da çözülmeli.

mehmet yılmaz

Hava yağışlı, zemin kaygan
Ancak Murat dışında şutu zorlayan yok
Yerden vurulan her top tehlike oluşturabilirdi oysa...
Bunlar futbolun en temel kaideleri, halı sahada oynarken bile yağışlı havada kale zorlanır
Ama şut bile çıkmadığına göre iki sebebi var;
1- Yetenek yok
2- Özgüven az

celebi

ya arkadaşım cumaya gidip bumları mı düşündün. hemen gelip yazmışsın 8)

GökhanÇağlar

hoca bu adamlarla olmuyor işte,ne zaman anlayacaksın.
koy Bülenti, Dilaveri,Burak Çalık ı,Anıl Dilaver i..
bir maç da bunları görelim,ne yapıyorlar...

fat55

samsunda psikiyatrist olmak isterdim.sadece samsunspor.biz delileri yeterdi müşteri olarak.BİZİM İÇİN ÖLÜMÜNE SALDIR SAMSUNUM.

fat55

BU YÖNETİM de artık her maç öncesi prim versin.belki oynarlar.mersin için mesela 15.000 tl.galibiyette alınan para belli.yarısını dağıtsa ne olur.

FaTiH_HaN

Yetenek vasat, özgüven hiç yok malesef  .:.:.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 09 December 2011, 14:20:08
ya arkadaşım cumaya gidip bumları mı düşündün. hemen gelip yazmışsın 8)

Cumada hutbenin konusu ilgimi çekmedi, dalıp gitmişim. Puan durumundan, Petkoviç'e, Trabzon deplasmanında, içerideki Beşiktaş maçına doğru! İç ezanla kendime geldim. Sanki sren farklısın!  :peeh: :peeh: