15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

kamuri

sen sol beksen bende marceloyum

mehmet yılmaz

6 sezonda 6 takım değiştirmiş bir oyuncu.
Dolayısıyla Allah korusun eğer biz düşersek 7. sezonunda 7. takımına gider, çok da derdi olmaz yani.
Trabzonspor'a attığı golün meyvelerini yemeye devam ediyor halen.
Ancak benim şu zamana kadar gördüğüm en kaşar futbolculardan birisi. Bunu hem beyanatlarında hem de maç esnasında doğrudan tribüne oynamasıyla anlayabiliyoruz.
Ergün, kötü bir sol bek ancak vasat bir sol iç olabilir en fazla.

55__Gurbet__55

Artis bu ya. Kendini messi zannediyor.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: muhalif - 04 September 2011, 12:15:30
zaten ön yargılıyım.ıdman da kı agırlıgını gorunce ıyıce sogudum  al_sana

ınsallah ıdman yedıkce mac oynadıkca duzelırsın.orhan dan fazlan yoktu dun ıtıbarıyle  :peeh:
normalde ılerıye donuk tahmınlerım pek tutmaz ama ergunden bı b.k olmayacagı bellıydı taaa en basından.

cembaba

yirmiuc

Alıntı yapılan: masbene - 27 November 2011, 21:44:38
umarım hakkında kulagıma gelen sağda solda "bu takımdan bi s...m olmaz" cümlesi senin agzından cıkmamıstır ergun!

kendisi bile oynayabildiği için demiştir.

özkan

Hep boş bidon gibisin..Bekden sür sür sür orta sahada çek sağa topu..Ortalar tam bir fiyasko..Tamam yeter hadi orhan gelsin.

Burak

rezalet ! sahada ki en kötü isimdi

brigand

Takımda bir Serkan abin olsaydı ezerdi senin başını ama yok işte. Sende aklın sıra papazlık yapıp yatıyorsun ama bir gün bir araba dolusu sopayı sırtında hissettiğinde anlarsın anyayıda konyayıda. Sen ve senin gibi birçok oyuncu var Süper Lig'de adım bile atmaması gereken. Gram yararın yok takıma. Ulan bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama keşke Orhan oynasa senin yerine hiç yoktan geçen yılda emeği var  >:(

kýzýlyýldýz55

masbene

"Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim." diyerek ipucunu  vermiş Atamız ama görmeyenler görmüyor işte.

celebi

ben şahsen ergünün ahlaksız değilde yeteneksiz olduğunu düşünüyorum.

fat55

ergünü biraz orta çalıştırsak düzelir mi acaba.1 ay giggs in yanına ingiltere ye göndersek staj alsa.parasını toplasak göndersek düzelir mi?

kalptenþimþek

giggse futbolu unutturur..

altunay

sanayide iyi bir tornacı varsa bildiğiniz ergünü yanına gönderelim şu ayağini düzeltsin bir insan her maç ortayı auta atarmı yaa