15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

cem 55

sen tam bi odunsun tam bi kayınsın arkadaşım yeteneksizin önde gidenisin sana başka nasıl kötü bi sıfat kullanabilirim seni nasıl tanımlayabilirim bilmiyorum maç esnasında hiçbi oyuncuya böylesine hakaret ettigimi hatırlamıyorum he bide ilhan ummak vardı çok sövdügüm tipi de sana benziyodu zaten allah aşkına ilk fırsatta defol git düş yakamızdan bilet paran benden bizden uzak ol yeter futbol katili

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: brigand - 09 December 2011, 10:31:11
Takımda bir Serkan abin olsaydı ezerdi senin başını ama yok işte. Sende aklın sıra papazlık yapıp yatıyorsun ama bir gün bir araba dolusu sopayı sırtında hissettiğinde anlarsın anyayıda konyayıda. Sen ve senin gibi birçok oyuncu var Süper Lig'de adım bile atmaması gereken. Gram yararın yok takıma. Ulan bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama keşke Orhan oynasa senin yerine hiç yoktan geçen yılda emeği var  >:(
yahu bu orhanı bizim sitede amma çok istemeyen var .bir türlü anlamıyorum.ergünü  yenalı gördük facia ötesi.

AllydeenleaR

sene başından beri ergüne sövmekten cehennemi garantiledim :x((

fanatik samsunsporlu

aptalazizden sonra en çok sövdüğüm adam

isyan

Sana futbolcu lisani vereninde
Dogumunda yardimci olan doktorlarinda
Seni bize kakalayaninda
Seni bu takima getireninde
Seninde seninle ilgili olan herkesinde allah belasini versin

twitter

slazenger hocam şunada bir sittir çeker misin

olcay

Alıntı yapılan: twitter - 11 December 2011, 18:53:58
slazenger hocam şunada bir sittir çeker misin

aynen slazenger kardeşim en çok buna giydir :D

5trawberry

Sioux

Kaşar
Papaz
Paragöz
Beceriksiz

masbene

suç onun değil, suç onu sol açık oynatan embesilde. hiç kadroya alma daha iyi

babasamsunlu

20 yaşında hacca gitmiş ve hacı olmuş..
acilen futbolu bırakıp tekrar hacca gitmesi lazım..
bu kadar adice bir futbol oynanırmı arkadaş..
bir tane topu arkadaşına atamazmı adam..
terbiyesiz herif..

saim55

Ergün'e değil onu orada oynatan zihniyete sövmek lazım. Yazıklar olsun

Jnr.Serkan

Ergünün ne suçu var.Adam yıllardır buydu.Her takımda bu performansı gösteriyordu.Biz şapkadan tavşan bekliyorduk toz pembe bulutların arkasından ne hayaller kuruyorduk.Maalesef Fink'te,Ergünde,Sarp'ta bu...

GökhanÇağlar

Bülent,Dilaver gibi adamlar varken bu adamdan sol açık yapmaya çalışıyor hoca..

beşnumara

Oyun planımıza bakınca sahada messi görenler var sanırım.Her top ergünle atağa çıkıyor duran topu o kullanıyor.La arkadaş biz mi hiçbir şeyden anlamıyoruz yoksa siz mi çok biliyonuz.Yeter artık yeteeerr.Atağa çıkarken top kaptırıyorsun messi zannediyon kendini adamın içinden mi geçecen hacı ne yapmaya çalışıyosun sen?