STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 09 December 2011, 00:26:15
Bence temel sıkıntı ruh.Petkoviç ile de bu ruhun kazanılması mümkün değil.
Ruh olsaydı belki bu oyuncu kadrosuyla yine başarılı olamazdık ama eminim bi 5-6 puan fazladan toplardık.
Ve takıma liderlik edecek sorumluluk alacak bi oyuncu yok.Herkesin eli bi tarafında...

O zaman hepsi bi masada otursun cevirsinler fincani ters cagirsinlar bi RUH.

Bu adam devre sonuna kadar gitmezse transferleride bu yapacak.
Ya kovuldu diyelim 20 veya 21 hafta . yeni gelen adamin takimi düzeltme sansida kalmiyacak.
Kac haftadir herkes kovulmasini bekliyor, zarardan ne kadar erken dönersen kardir diye ama duyan yok yada duymak isteyen yok.

ali ihsan

Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesini bekliyor Kazım Başkan...

samsunmania

Bu takıma devre arası takviye yapacağız. Ama faydası olacak mı? Kim iyi adamını gönderecek biz alacağız. Dışarıdan gelen ne kadar sürede adapte olacak? 11-12 puanda kalırsak bizi kurtaracak mı? Petko aptalca transferler mi isteyecek?(6 stoper gibi) İkinci yarının ilk 5 haftasındaki ağır fikstürden ne kadar başarı ile sıyrılacağız?Sıyrılamazsak moralman zaten düşecek olan takımın bir 15 miyon tl içeri girmesi bizi Kocaelispor durumuna düşürmez mi?
İşin kısası Mesut Bakkalı ben de isterim. Yeni hava olur ve adnan bey de at koşturamaz. Şansımızı böyle hırslı ve adaletli olduğuna inandığım bir hocayla denemeliyiz. En azından 6 yedeğin 4 ünü defans almaz. Alacağımız maçı elleri ile teslim etmez.

isa55

Süper ligdeler ama çoğu takımda bi nane yok. BİRAZCIK oynasak hepsi solda sıfır kalacak.
  bugün adamlar ceza alanı içinde 10 kişi gömüldüler, pislik yaptılar. sahada süperlig takımı gibi oynayan bir takım yoktu. Ya hakemler? Hakemlerde aldığı emirleri uyguluyorlar herhalde. Bancenin sırtından inmediler, bir tane faul yok. serbest vuruş kullanacağız, santim hesabı yapıyor. Son iki hakem berbat ötesi.
  Karabük, Bursa, Eskişehir, Gençlerbirliği, Antalya, Antep, Kayseri. Hepsi aynı. Manisayı elimizden kaçırmıştık. Ordu diyorlardı o da bitti. Hangisi ligin hakkını veriyor. İzlediğim takımlardan en dirisi Ankaragücüydü. Böylesi bir ligde sondan ikinci olmak çok acı bir olay.

ali ihsan

Piyasada elle tutulur Türk hoca yok gibi.Mesut Bakkal'dan nedendir bilmem hiç hazzetmiyorum.

Ersun Yanal gelecekse eyvallah da diğer kaşarlar geleceğine Petko kalsın daha iyi ...

fanatik samsunsporlu

bu durumdaki takıma gelse gelse mesut bakkal gelir

ngonge

Takımı çekip çevirecek birinin gelmesi lazım. Türkiye'de kulüpler kurumsallaşmadığı için t.direktörlerin görevi sahayı çıkan takımı yönetmekten çok daha fazla.
Ben Ersun Yanal gelsin isterim ama o da şu durumdaki bir takıma gelip kendini riske atmaz. Bu tip t.direktörler yönetimi stabil kulüp arıyorlar çalışmak için, bizde de o yok malesef.

Ümit milli takımı yeni bırakan Raşit Çetiner gelir belki, Allah korusun Oğuz Çetin falan gelmesin de!

Artık gitmesi lazım Petkoviç'in. Mersin maçının sonucuna bakılmadan p.tesi hemen. Oyuncuların hocaya inanmadıklarını ve bir kısmının aklında devre arası uçmak olduğunu düşünüyorum.

Musti

Bu takıma avrupa kampı sonrasında kim katıldıysa hepsi gitsin. Kamptan dönüşte gidenler de geri gelsin.

LisandroLopez

Mesut Bakkal ın gelmesini hiç ama hiiiiiiiiiç istemiyorum

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 09 December 2011, 00:52:57
Mesut Bakkal ın gelmesini hiç ama hiiiiiiiiiç istemiyorum

aynen bosverin onu.

Yine adam kovulamdan biz getirdik hepsini takimin basina :deli: :deli:

Benim gönlümden Ersun Yanal yada  Hikmet Karaman ( gerci ona yasak var ama).

Hic gelmesini istemdiklerim
1. Güvenc Kurtar
2. Mesut Bakkal
3. Yilmaz Vural

celebi

cgr

Marcus Merk, Fink'in vurduğu şu tartışılan pozisyona kesinlikle Penaltı + Kırmızı Kart dedi...

deli 55

lucarelli

Alıntı yapılan: deli 55 - 09 December 2011, 09:44:30
hikmet karaman gelsin...

hikmet karaman değil teknik direktörlük yapmak, antreman sahasına bile giremiyor. Adı şike iddanamesinde geçiyor.

samsunluhakan